Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
19.9.06 12:44

klariso ;-)) profláknutej ksichtík asi nemá nikdo ;-) ve městě to moc nejde myslím ;-) a pokud nejezdíš denně pěti autobusy tak tě zaručeně celý kralupy neznaj ;-) neboj :-)

Jitutu ten je pěknej ;-) určitě tu taky o něm někdo něco písnul v minulosti - zkus pohledat nějaký komentáře kritiky pochvaly ;-) taky se mi líbil ale pak jsem ho zavrhla páč má vpředu malý kolečko a nějak se mi to nelíbí ;-) já radši všechny stejný nebo skoro stejný ;-) ale zrovna včera jsem ho viděla venku naživo a vypadal moc hezky, až jsem se za ním otočila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 12:46

Jitutu - tříkolky sice nemusím, ale tahle s tou pěknou korbičkou se mi docela zamlouvá.

Holky, právě jsem udělala nájezd na knihkupectví a koupila si od Evy Kiedroňové Něžná náruč rodičů. Ještě jsem to nečetla, ale ukazovali to kdysi v Sama doma. Je to o všelijakých polohách při nošení miminka a manipulaci s ním a je tam i DVD. Pořád jsem to okukovala, ale teď už se zakřiknutí nebojím a tak jsem to koupila. Vypadá to suprácky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 12:47

Jitututu: peknej kocarek :wink: … ja chciiiiii taky novej :oops: … ale asi to doma neprojde … mam po Niki Inglesinu Magnum … je ve vybornym stavu, skoro jak nova … takze se bojim i zminit, ze bych chtela novej … to by mne asi manzel prizabil :( … ale stejne mi to nedalo a v sobotu jsem v jednom detskym krame obhlizela novy :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 12:48

Jiti - taky jsem vyděla jak ta paní s těma miminkama zachází a uplně jsem čuměla 8O jak jsem všechno dělala špatně s Nikčou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 12:52

Holky, knizku od Kiedronovy (mimojine ma byvala zamestavatelka v mych studijnich dobach) doporucuju :wink: … nechci ji teda delat reklamu :lol: … ale moje mama (je instruktorka na plavani s kojenci)na ni neda dopustit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 12:52

Takže já jsem se rozhodla, že zůstanu a toho našeho krámu ten rok to vydržím a potom půjde mimi do golfek ty jsou super, ale zase jsem si vymohla, že si koupíme novou autosedačku tu malinkou, protože tenkrát jsme koupili docela křáp a já chci novou a teď kvalitní :D

Holky co říkáte na jméno Jarmil můj si ze mě furt délá srandu, že to bude právě Jarmil a já jsem vždycky naštvaná, to je uplně šílené jméno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 12:53

holky ta Něžná náruč rodičů je asi fajn, jen mi přijde takový blbý, když budu jediná kdo to bude dodržovat. neumím si představit že mý mamce nebo nedejbože tchýni poučuji jak se to má dělat správně, jak se má mimi držet a ještě to po ní vyžadovat!!! :roll: 8) tak jsem to zavrhla rovnou ;-) to by mi neprošlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 12:59

saal: dekujuuu :wink:

Dajan: no to by ses divala jak jsou kralupy maly :lol: :lol: :wink: … mam kamosku - rodilou Kralupandu .. a ta zna v Kralupech skoro kazdyho :lol: :lol: … kdyz s ni jdu na prochajdu, furt nekoho zdravi :lol: :lol: … ale mas pravdu … 5 ti autobusy denne teda nejezdim :lol: :lol: :lol: … chodim vyhradne peso :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 13:08

Jitutu ten peg perego vypadá hezky ;-) jen tam chybí ta boudička :? vložná taška asi není ouplně náhražka…

klariso jůůva ty už máš taky dvanáctku no páááni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 13:09

Dajan: tak to ja musela spravne drzeni mimca dodrzovat :! , moje mama je na to pes :wink: … a tak doslo i na poucovani tchyne :lol: :wink: … sice reci milion, ale nakonec se to taky naucila :wink: … tak prece je to to spravne pro tve detatko :wink: … driv se nic takoveho nedodrzovalo a kolik je skolioz a jim podobnym :( (sama jsem prikladem :( :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 13:10

no, mě tříkolky moc neberou.. jsou to pěkná vozítka, ale já bych je nechtěla..
Jarmil je naprosto šílené jméno, já nesnáším zženštělá jména u chlapů..takový Jarmil, Lucián, Gabriel, to je pro mě hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 13:12

Dajan: a podle toho upresnujiciho ultrazvuku uz mam 12+5 :wink: … ty jo ale leti to, co :wink: … zachvili tu budem mit uz rijen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:15

no já fčera viděla kočárek, kterej měl vpředu dvojitý kolečka!! Takže vpředu 4, vzadu 2, celkem 6. Myslim, ze stabilita zupr, ale kdo má furt přezouvat pneu na zimní a na letní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 13:15

ahoj Zabzi! tebe uz jsem dloooho nevidela … co okna??? jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí