Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
19.9.06 13:52

saal: no udrzet Niki na samostatnem sedadla … kor pripoutanou ..... horor :! :! :! … ja myslim, ze ty nase Nikolky budou obe dve pekny certice :wink: :lol:

Zuzajdo. tak to urcite budes znat i tu mou kamosku … je taky rocnik 77 - zari … :wink: … treba jste bejvaly spoluzacky :lol: . Jinak ja na gyndu jezdim do Prahy … uz tam chodim straaasne dlouho k jedny znamy dr., takze ani s prestehovanim do Kralup jsem ji nevymenila :wink: … ty chodis k Polovi? (teda ja nevim, jak se to jeho jmeno pise :oops: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 13:57

Se mnou tu dneska nikdo nemluví? Tak já jdu, tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 13:58

klarisa
jojo, chodím k Pohlovi už několik let a jsem spokojená
jestli byla ročník 77/78 možná jo, já chodila na komendu
jméno tu asi psát nechceš, co?

no jestli se dubňátka povedou, tak se tu s kočárkama budem potkávat …
kralupy jsou malý, kde by se vzalo pět autobusů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 13:58

Misunka - určitě mluví, ale např ten tvůj kočárek se mi vůbec nezobrazil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:00

Jů Zuzajda máme podobný metřík akorát ty jsi tmavovláska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 14:02

saal21
přiznám se, že jsem prohlížela hodně metříků a tenhle byl nejhezčí na snuggle i vůbec, tak jsem trochu „opisovala“ :oops:
jsem tmavovláska a navíc jsem chtěla dát nějakou neutrální barvu (ani kluk ani holka), no a beruška je dokonalá, ale to už by mi bylo trapné, tak proto hvězdička :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 14:05

Misunka: mne se taky ten kocarek neobjevil :(
Zuzajdo: ona nechodila na Komendu … tam chodil pro zmenu muj manzel :lol: , ale ten je trosku uz starsi rocnik :wink: … ja ti napisu SZ :wink:

Ale uz budu muset koncit, Nikolka mne odtahuje od pocitace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:06

Zuzajda - mě se ten metřík taky moc líbil, škoda že tam nemůžu udělat aj malé nejde tam vložit fotka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 14:07

hehe mišunko nebuď urážlivka ;-) já ráda pokecám ;-) zavolám ti na mobil jo? ;-)))

mě se taky ten tvůj kočárek nezobrazil :-(

zato to krásný miminko se mi zobrazilo ;-) to je maliličký čudlísek :-) a to jako nespadne? 8O bych se bála.....uf uf…takže poučovat tchýni a mámu že na odříhnutí jedině tygříka hehe už to vidím :D

holky já zase upouštím spodem :oops: :oops: :oops: musím odbíhat docela často :lol:

vy tyhle tlaky nemáte? závidím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 14:07

saal
a nešlo by tu fotku vložit samostatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:09

zuzajda - to je pravda, ale nevím jestli bych to zvládla a hlavně nevím jak nato :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:11

Misunka - už tu asi nejsi, ale teď jsem se vrátila o stránku spátky a už tam ty kočárky jsou. Ty jsou, ale někde z muzea, no mimi bych do toho nedala jsem trochu na modernější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 14:13

ajooo ty kočárky už tam vážně jsou. jééé to se muselo drandit ;-) náhodou unikáty ale dítě bych v tom po kopcích vozit taky nechtěla teda :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:14

Ani tento se mi moc nelíbí, ale stojí 17.000 8O
 http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…42_thumb.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 14:16

ty kočárky už tam jsou, posílala jsem mailem mamky fotky a bylo jich tam víc, myslím že jsou ze zámku v Náměšti na Hané. Jsou nádherný. Včera jsem si taky vyfotila pupek a když jsem to porovnala s fotkou před dvěma týdny, tak jsem 8O jako péro z gauče. už to neschovám. někdo tady psal, že už ho pustili sednout v autobuse, tak já už taky dostávám přednost.

Odbíhám, vařím :lol: uražená nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital