Poradna duly
Jana Čurdová
Daji, tak pracovat se mi taky nechce, nejradši bych zdrhla ![]()
tady je docela pěkně, mlha už zmizela a dokonce svítí sluníčko.
Jiti - to se platí u Vás za NT fakt tolik? Já bych měla platit 550, tak to ještě jde.
Zuzajda - mám doma tu stejnou knížku (Co čekat v radostném očekávání) a študuju ji pořád ![]()
pracuju…ale jen do 12..pak jedu tam a pak domu…no jsem zvedava…
Illenko - držím palce, to musí být na nervy, ale neboj, určitě to dobře dopadne
Pak dej vědět
jéé romčo sluníčko závidím teda. i když to ochlazení mi vyhovuje víc…čerstvej vzdoušek ![]()
dneska ráno mě vezl manža do práce autíkem (jindy se vezu sama) a teda už nikdy více. mě bylo taak blbě…ble. tak jedině že budu řídit
jinak už jako spolujezdec nejedu
a to ještě po ránu no fakt děs…už jsem hledala pytlík ![]()
no jo mě se taky nece pracovat..naštěstí šéfici tu ještě nejsou…pak to začne.
jééé já bych taky chtěla pracovat jen do dvanácti. zrovna včera jsem si říkala že by bylo fajn přijet domů třeba ve dvě
hmm ale asi nereál
poloviční úvazek se mi nevyplatí…to bych dala dva litry za cestování a to je dost teda.....
Illenko neboooooooj!!!!! musíš si začít trochu věřit!!! aby se u tebe mimískovi líbilo
tak šup vesele vesele, uvidíš že to bude dobrý!!!
jdu se někam zašít, je mi divně a v práci to ještě nevědí tak hraju divadlo…
zatím pac
Illenko- já jsem měla to samý, vložku čistou jen ,když jsem šla na WC, tak si budeme držet palce.
Ahojte těhulky, nekamenujte mě, já to ťukání cítím pořád a už jsem skoro přesvědčená, že je to mimi, ikdyž je to hrozně brzo.
Illenko+Agatko - nebojte nic, já krvácela jak raněný zvíře a Teri se držela jako klíště, taky jsem strávila týden v nemocnici.
Daji - taky mi často teče krev z nosu, u prvního jsem pořád nosila tamponek v nose jako mimozemšťan ![]()
Zuzajda - vítám tě u nás ![]()
Romcaa - jo jo, sluníčko svítí
![]()
Jana28 - váhu mám pořád stejnou, zatím dobrý.
Illenko, co to vidím!!!
gratuluju, určitě to bude v pořádku..páni, to je fofr ![]()
Jiti, díky
je to můj miláček ufonek, takoví jsou teď ti naši drobečci ![]()
já jsem platila 700,– Kč za ultrazvuky během těhotenství, už nic jiného, na nadstandardní péči jsem se vyprdla..takže v rámci UTZ jsem dostala dárkem i NT screening.. no vlastně za 700,– ![]()
Když jsme se bavily o jménech, našla jsem kalendář z dob našich prababiček:
LEDEN
2. Makarius
3. Jenovefa
4. Gordius
5. Telesfor
7. Lucian
8. Erhard
9. Baziliš
10. Agathon
11. Hygin
12. Probus
13. Leontin
14. Hilarius
19. Kanut
24. Timotheus
26. Polykarp
Hlasuju pro Baziliše.
![]()
misunko, já mám taky pocit jako bych měla pohyby. Zdá se mi to brzo, ale na druhou stranu, když jsem minulý pondělí před odchodem z nemocnice na kontr. ultrazvuku viděla jak mává rukama i nohama, tak si myslím, že snad je to i možné.
Ahoj holky ![]()
Jiti, mě ty výsledky NT došly dnes, mám to 1:20000, takže supr.
Ty brďo!!!!! Tak to jsem netušila, že může být pravděpodobnost tak malá. OOOObrovská gratulace. U Hanky jsem měla myslím 1:3400 a taky to bylo dobrý. Ty máš 6× tolik. Paráda!
![]()
Jiti, budeš to mít určitě podobný, když jsme měli obě 0,7mm projasnění. Ty jsi myslím o něco starší (mě je 28), tak to budeš mít o trochu horší. Hormony v krvi budou určitě taky v poho. Už vám dnes došla pošta? Třeba ti to ještě dojde, určitě to rozesílají všem stejně.
Můj věk 28, nevím, kde se vzal ten ksichtík
. Díky za gratulace, člověka to potěší ![]()