Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
15.9.06 11:46

tak pristi patek jdu k doktorce..tak me drzte palecky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.9.06 11:52

to bych mela byt 6+1…od kolikatyho tydne jsou videt ty srdicka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 12:12

Illenko - někde jsem četla, že srdíčko jde vidět na konci 6 týdne tak ho snad už uvidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.9.06 12:21

to by bylo suprrr :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 12:49

Illenko - budeš to mít fousové, ale možná, že už srdíčko uvidíš. Já jsem ho 5+5 ještě neměla, ale 7+0 už jo. Tak ať jsi úspěšná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 14:18

Teda holky, tady je dneska mrtvo :cry: ! Jak tu není Jelena, nějak se nám to zadrhává. Nebo všichni tak makáte? 8O

Já se pro dnešek loučím, máme před sebou ještě větší nákupy v Tescu. Jak já to miluju :evil: . Naštěstí Hanka jezdí ve vozíku ráda, hlavně, když si v ruce drží lentilky nebo gumové medvídky. :wink: Doufám, že se zas najde nějaký dobrodinec, co mi pomůže s kartonem s mlíkama :? .

Ahoj v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 14:31

To je pravda, že je tu dneska mrtvo jak tu není ta Jelena a Dajana, nevim nevim :D My jsme se teď s Nikčou vyspinkali a taky jedeme na nákup, ale Nikča je na hlídání u babičky :D V tom košíku ji nejde udržet a v obchodě řádí jak divá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.9.06 15:11

Ahoj holky, tak vás zdravím!!!!
Su úplně na mrtvici, protpže holky v práci mi říkají, že mám břícho jak blázem, tak mám hrůzu kolik jich tam bude :D :D :D .
Doufám, že jenom jedno.Když jsem viděla vaše krásný bříška, tak žádná nemáte takovýho obra :? .
No uvidím co mi řeknou 25.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.9.06 16:07

týjo, neska fachčím jak blázen, he.

Až ted sem jakžtakž skončila. Jooooooooo a sehnala sem si plafky!! Černý s bílejma vokrajama....... ty se budou vyjímat na té mé kvjetákové pr*eli :D :D
Uz se na sebe ani nemuzu podivat do zrcadla...... co vy?
Se bojim, ze mi uteče chlap jestli to takle půjde dál… 8O
Jenže když mě tak chutná......... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.9.06 17:34

ahojky :-) zdravím všechny duběnky :-) janička se dneska vyspinkala do růžova, stihla jsem do města koupit nějaký knížky v antiku (já to miluju ;-) ) a pak jsem chtěla do knihovny ale opravujou fasádu tak je zavřeno :? škoda no…

jo a pak jsem si ještě zkoušela jedny těhu gaťky z krámu, jenže to jsou nový věcičky takže to je taky patřičně ocěnené :roll: chtěj 1200. maj džínový a pak takový jako zelenkavý pláťáky ale teploučký na zimu, no a já chtěla bez laclu abych to ze sebe taky včas stáhla že jo ;-) seděj krásně. místo toho pružného lemu vpředu mají gumičku vzadu a pak na stranách gombíky. byla jsem se juknout i do sekáče ale tam nic nemaj, paní mi nutila normální bokovky ale to nechci..to by mi byla zimča na pupída…tak asi do nich půjdu..přeci jen dvě (nebo tři??) dítka chceme, tak se to unosí myslím…chjo to jsou pálky. těhotenským oblečením to začíná a svatbou konče :lol: a mezitím asi tak dva miliony na outratu ne? ;-) nemít děti tak hamouníme jako skrblíci a za chvilku se v tom koupeme :lol:

tak já jdu, manža je tu, dělala jsem brokolicovou polču je výborná :-) pac, pěkný víkend všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 18:37

Ahoj holky, včera jsem potkala kamarádku, co má děti taky dva roky od sebe jako jsme si to naplánovali my. Postrašila mě, ať se moc netahám se Zuzankou, že ona musela díky tahání prvního dítka ležet už od pátého měsíce doma s nohama nahoře. Prcek v bříšku jí klesl tak nízko, že když si stoupla, tak měla nutkání tlačit a rodit! To si vůbec nedokážu představit, čtyři měsíce proležet. Tak mě docela zdrbla, nevyhnu se zvedání Zuzky do jídelní stoličky, při koupání, do postýlky,… je toho dost :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 19:57

Jana28 - to samé je u nás, ale jak to jinak udělat když manžel není celý den doma :roll: Snad to my vydržíme Nika má 11 kilo tak to není ještě tak moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 20:05

Saal, tak to je Nika pěknej hubeňour, Zuzka má necelých deset kilo a to je o půl roku mladší. Ale zase je vysoká, já mám 178cm, manžel 190cm, tak má být po kom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.9.06 21:14

Holky nestrašte, já dneska táhla pěkně těžký tašky :roll: Terezku já zvedat opravdu nemůžu, má 22,5 kg :lol: Když se chce pomazlit, musím sednout a ona si na mě vyleze :lol: :lol: .Ale to je už o něčem jiným, než ty vaši mrňousci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.9.06 21:54

Tak jsem Vás po dvou hodinách dohonila, až mě z toho bolí břicho. Milý je na odpolední, tak čekám.

K prvním holkám (zajímavé) Amálka je asi mimořádné stvoření, jí sama, co se narodil Bořík, na nočník chodí od 8m, od 20m kompletně bez plínky s občasnou nehodou, pije dobře, do schodů musela začít chodit sama v 15m, kdy Bořík spadl v břiše dolů a bylo mi nošení zakázáno. Jinak je stejnej čert jako ostatní, řádí, hlavně, když jí neuděláme program. Ale ještě je zvládnutelná, na druhé zařvání pochopí a reaguje. :)

M ě j e s t r a š n ě z l e. Včera jsme jeli (zbytečně) do banky do Brna a po cestě jsem vysypala obsah žaludku, a ještě celej den mi bylo otřesně. Předevčírem taky. Já jsem už byla těhotná, ale tohle je teda mazec. Dneska mi bylo líp, ale stejně nejsem moc schopná vymyslet, co poránu pozřít, abych zahnala ukrutný hlad a přitom nepadla do mísy.

A nelabužte tu furt, já bych to jídlo tak chtěla a tak se ho bojím!! Každopádně jste mě inspirovaly a zítra udělám francouzský brambory.

Jdu tuhnout.

cifka
""http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png:http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png /> ""http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png:http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png:http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí