Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
14.9.06 11:26

S pitím jsme bojovali, jak jsem byla ráda, za každý mililitr, ale trvaloto jen asi 2 měsíce. Pak jsem koupila hrníček od Aventu a vyndala blánu, aby to teklo sama a ejhle, úspěch! A pak jsem velmi rychle na radu babičky začala dávat normální hrneček - pro začátek s krtkem. Napřed nechápala loky, napila se jednou a nevěděla, co se zbytkem, ale velmi rychle jí to secvaklo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 11:28

tohle budu řešit až s prvním dítětem :lol: teď bohužel nemám zkušenosti holky ;-)

jdu papat pac zatím :-)

bolero koukej napsat víc ;-) a taky kdy tam jdeš znovu a jestli máš fotku tak sem s ní ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 11:29

…dál nic, Markétka je nachcípaná a do poradny jdu až po 14.té hodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 11:30

fotka nebude, další utz bude předpokládám při odběru plodový vody kolem 17. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 12:41

a v poradně ti vezmou krev a dál nic? ;-) aha…

markétce přeju ať se brzo uzdraví…

tak jelene kdepak jsi? ;-))) hehe to jsem zvědavá co ti gyndr řekl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.06 13:10

Ahoj holcinky! :wink:

Tak jsem zpet ze „screeningoveho vysetreni I. trimestru“ :wink: , tak dle pana doktora, je vse v poradku, prej to vidi na poradnyho certa :roll: :wink: … mimisek sebou mlel o 106, ze ho pan doktor skoro nemohl ani zmerit :lol: … takze Dajan - pracovni jmeno davam CERTIK :wink: … jako by nestacilo, ze uz jednoho certa doma mam :( :wink:

Jinak ale :( … vcera odpo jsem zacala malilinko spinit, tak jsem to hned v ty porodnici zahlasila a pan doktor mi poradne utz prohlidl delohu a zjistil, ze mam pod plodovym vejcem malinkaty hematom … pry to teda nema na mimi zadny vliv, jen ja se mam ted vic setrit a nic tezkyho netahat (to se mu to rekne, ale jak dam venku 14kg Nikcu vycurat, to teda nevim, preci ji tam nebudu celou svlikat :roll: ) … a za par dni by se to melo vstrebat … tak snad to bude ok :( … no nadsena teda z toho nejsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.06 13:15

Jo a taky se musim podelit s vami o uzasnou zpravicku, vcera ve 14:08 porodila moje kamoska sve druhe ditko - Lukaska 48cm, 2940g :D . Byla to ale rychlovka … ani to nestihla do svy porodnice a rodila v blizsi, ale i tak byla rada, ze neporodila v aute :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.06 13:19

jo a jeste na neco jsem si vzpomnela :oops: … na tomhle lepsim utz mi doktor upresnil termin porodu na 29.3.2007 … takze bych dnes mela byt ve 12+0 tt … ale ja to necham, jak to je … to by se clovek z tech datumu zblaznil … podle MS uz bych mela rodit 25.3. … ale ja si stejne furt myslim, ze ta ovu byla az 11.7. … takze Dajan, datum porodu nechavam stale na 3.4.2007 … ja se do jiny diskuze stehovat nechci :oops: :cry: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.9.06 13:37

tož su tu, eh, vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.06 13:42

ahoj,
všem krásné odpoledne :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 13:44

klariso ok, ono stejne pak ten termin nebude hrat roli ;-) mimisci se vykulej az se jim bude chtit a ms nems, prostě si sami vyberou ;-))

stěhovat se nikam nemusíš i když máš tp na březen :D je to na tobě, nikdo tě nevyhazuje :D hehe :-)

gratuluji k dobrým výsledkům na tom NT, to je paráda :-)))

tak ještě Jitutu by se měla ozvat dnes či zítra zda jsou v pořádku.

ten hematom se vstřebá uvidíš, ale 14-kilová Nikča se asi bude muset naučit čůrat na bobku sama.....to je moc abys jí držela ve vzduchu klaris!!! nekoleduj si a šetři se!!!!!!! a žádný odmlouvání! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.06 13:47

jeleno:ty bereš to magnezium,viď?
jakou máš po něm stolici????já ho beru od úterý a nemůžu nikam daleko od wc.To je hustý,dnes jsem byla v metru a v obchoďákách snad jen na wc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: V poledne jsem vynechala,nehodlám si zničit konečník :evil:

Promiň,že se ptám,ale nechápu to........nic zvláštního a jiného nejím a tak myslím,že je to z toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.06 13:49

DaJano,jsme v pořádku.......celkem :wink: :wink: :wink:
Na screening(ultrazvuk jdu 26.9. a rovnou i na genetiku,to hned po té 8O doufám,že bude vše v pořádku :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 13:49

Jitutu ahoj :-)

určitě je to tím magnézkem, mám to z vícero zdrojů…prostě je po něm řidší stolice. a častější. kámoška mi to doporučila na zácpu ;-)))) proto taky piju magnézii :D

jak jsi dopadla na NT? nebo teprve půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 13:50

jitutu já tomu přestávám rozumět. vždyť máš napsáno screening dneska.

to byl jen obyč uzv nebo jak? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital