Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
14.9.06 13:57

já si taky myslela,že mi udělají vše najednou,ale vzali mi krev a zbytek toho 26.9. a to chtěli ať si dojdu zpátky k dokt. pro doporučení na genetiku a pak ,že mě objednají :! :! :! :! :evil: Čekací doba další 3 týdny :evil: :evil: :evil: .Se zbláznili!!!!!!!!!!!!!!!Já nebudu pořád cestovat jak vůl přez celou Prahu,mám toho dost!
Tak jsem jí ukecala,že mě objedná rovnou a já jí to nechám poslat :evil:

Nechápu proč je to tak složitý 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 14:01

hmm potvory......taky nechápu proč s tím dělaj takový cavyky…

moje sestřička teda zdá se funguje v tomhle směru líp. schválně mi dala ten uzv na pondělí, prý tam bývá málo lidí a v úterý k nim rovnou s výsledkama. prej by mě mohla poslat na uzv až v úterý ale to bych musela do nemocnice a pak zase zpátky k nim a to prý není třeba ;-) byla milá akorát nevím co to za ten uzv bude :D hehe…

a hlavně nemusím přes celou prahu…naše městečko je menší takže autem jsem tam za pár minut z jedhoho konce na druhý..to je výhoda no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.9.06 14:07

JITUTU - jak to myslíš? To máš jako průjem??? Já mám furt průjem, neřeším to, jednou denně, nák mi to neva. Si myslíš, ze je to z Magnesia??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.06 14:12

jo průjem a 3-4× denně :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 14:12

čau jeleno, tak povídej!!!!!!!!!!!!!!!! to nás takhle mučíš schválně? ;-) jak se sestřičce líbila tvá zkumavka oblemcaná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 14:25

TAk jsem byla ve 14,00 v poradně a už jsem zase doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 14:28

bolero a co? vysáli tě upíři jedni? ;-)

jeleno se nestyď ;-) jestli budeš dycky takhle trucovat tak já to z tebe páčit nebudu teda… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 14:32

..... a klidně jsem to mohli s doktorem vyřídit po telefonu :D .

Sestra mi změřila tlak 120/80 - klasika, dostala jsem zkumavku na moč - příště přinést s sebou.

Další poradna 12/10 a na 25/9 se musím u nás ve městě domluvit s MUDR. Neumannem - bratr naší zlaté olympijské Kačenky a mmch. bezva doktor - na datačním UTZ.
Datační UTZ přesně určí stáří plodu a upřesní termín porodu, poslední MS nemusí být přesná.

Podle výsledků UTZ se domluvíme na přesném datumu odběru krve na TRIPPLE TESTY a potom už ta AMC.

No byla jsem hotová za 5 min. a šla jsem rovnou dovnitř, protože byla prázdná čekárna. IDEÁLNÍ STAV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 14:34

DAJANO - krev po mě nikdo nechtěl, až na tripple testy

Krevní skupinu mám od minule stejnou - 0 Rh negativní faktor, takže problémy s protilátkama asi zase budou zkoumat v druhý polovině těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.06 14:41

Jitutu: a kde se chystas rodit? Ja sice bydlim v Kralupech, ale rodit chci opet v Praze v Motole … dnes jsem tam byla na tom screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.06 14:42

Jel: tak jaks dopadla :wink: holka zlata nenech se premlouvat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 14:53

bolero hehe tak už asi vím co mě čeká za uzv toho 25.. myslím že to bude taky to datační uzv páč doktor nemůže soudit dle mé poslední ms, neodpovídá to stáří plodu a mám to aj v průkazce napsané, takže proto mě tam poslal ;-) ale doufám že se tam rovnou podívaj zda má mimís vše co má mít ;-) ale nevím nevím…třeba jukne a řekne stáří tolik a tolik. a hotovo ;-) hmm dobrý no, tak aspoň že už vím co mě čeká :D

teda bez tý jeleny je tu mrtvo co? ;-) jelene, stýská se nám. přijď mezi nás!!!

http://www.gify.nou.cz/…bory/j19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.06 15:05

Klariso bydlím ve strašnicích,takže opět apolinář.Vinohradskou bych nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 15:06

Jeleno ty trucno umíněná kozoroidní!!!!

jestli si nenajdeš nějakou skvělou výmluvu tak jsi mě teda zklamala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 15:21

aktualizovaná tabulka:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...