Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti čáááu:) tak to je super, že už se bakterie nevrátila
koukám, že už zítra začínáš 15. týden
já až v neděli..furt jsem zvyklá, že jsem byla den po tobě a teď až tři
teda, fakt bych nečekala, že ty žaludeční potíže můžou udeřit i po 12. týdnu, když předtím pohodička..všude se píše, že naopak by to mělo ustávat.. tak si přejme klidný žaludek ![]()
dneska jsem v tomto týdnu naposled v práci, v pátek dovča a zítra vyrážíme na ty Slováky, tak se těším..
ahoj kukajdy ![]()
žabžo a na jak dlouho jedete? aspoň na 14 dní ne?
Slovensko je fajn. To chcete procestovat celý nebo zakotvíte tam kde se bude líbit?
jiti takže tu bakterii už nemáš? už máš výsledky? nějak jsem to tu ani nezaznamenala.
holky taky přeju všem krásná zdravá miminka, nic jinýho si prostě nepřipouštějme
zákaz ![]()
tak já teda včera vážně vypila ty 4 litry čehosi
uf to byla fuška
každej den to teda nevím jestli zvládnu
budu se snažit ale nevím nevím…
dneska mě pobolívá v podbřišku
tak jako píchá tlačí nic moc ![]()
já mám taky v pátek dovču, jedem na výlet tak se těším
přijdu pak až v pondělí…
žabžo tos mě nepotěšila
že ty nevolnosti se můžou objevit i od 12 týdne…fuj tajksl snad ne u mě ![]()
Zabzo - tak si to na Slovensku užij, je to tam príma, až na tu jejich infrastrukturu. ![]()
Jestli tu potvoru nemám se dozvím v pátek, ale obávám se, že tam bude. Zatím to nechám koňovi. Pupík za poslední týden zase o centimetr porostl, takže snad je tam všechno, jak má být. Oproti minulému těhu jsem s tím ale už o měsíc napřed. Nechci vidět ty konce…
Ahoj holčinky ![]()
vůbec Vás nestíhám číst natož reagovat. Takže Vám gratuluju ke krásným výsledkům kontrol a ultrazvuků
Je krásný číst, jak nám to zatím všem pěkně vychází (ťuk ťuk) ![]()
Dajano - taky mě bolí kyčle - minulý týden snad celý, teď s přestávkama, je to docela otravný
takže nejsi sama.
Jdu dělat, v pátek mám dovču, takže bude prodloužený víkend - paráda ![]()
jéé romčo tak to jsem fakt ráda že netrpím sama
určitě to přejde
no vidíš, tak jsme si srovnali metříky ![]()
Jiti pupík je určitě v pořádku
já ti závidím že už máš krásný těhu bříško
já ci takýýýýýýý
tak na pátek držím pěstičky.
Illenka se tu neukázala a já se obávám že nemá dobré zprávy
kdyby měla tak už je tu a píše a píše svoje dojmy…ach jo.
DaJi, Romčo ahoooj:)
DaJi, ty brďo, vypít 4 litry, to je katastrofa, to bych už asi kvákala..jako žabža
jedeme na 5 dní, to bude stačit, chceme jezdit z místa na místo, uvidíme, kde zakotvíme..ale tentokrát už budeme spát někde pod střechou..jindy jsme byli schopní někde na poli vytáhnout stan a přespat tam ![]()
to pobolívání je normální..pokud to nejsou nějaké šílené křeče tak si myslím, že to jde..holt, lepší už to nebude
občas mě taky někde v břiše píchne, to se dycky leknu ![]()
holky, četla jsem si teď zprávu o tom, jak jedna paní porodila v letadle! naštěstí všechno dobře dopadlo, i když se prcek narodil o 6 týdnů dřív.. už chápu, že některé společnosti nepustí pokročilou těhotnou do letadla..mazec!
zůstáváte teda tady na emiminu??????,nemám čas vás dočítat........tak se omlouvám ![]()
no, žanet čááu..teda, ty ses neukázala pěkně dlouho..jestli se nepletu ![]()
jak je?
žabžo dík za uklidnění
já vím že to nic není ale je to nepříjemné ![]()
Jiti zatím jo, kdyžtak všem písnem SZ že se přesouváme
uvidíme…
žaneto ahoooooooooj
no to koukám
tak šup piš piš piš co je u vás novýho a jak se máš ty a mimísek
honem
hořím zvědavostí ![]()
Včera jsem byla na UTZ a vše v pořádku a poprvé jsem viděla mimi ![]()
Koukám, že jste toho nakecaly za tu dobu, co jsem tu nebyla
. (nebyl čas
)
Čauky berunky, tak jsme zpět od doktorky, není to nic strašnýho. Ordinuje jen jedna doktorka, takže plná čekárna. Ještěže tam bylo poslední volný místečko, já stát 5 minut, tak sebou seknu, asi mám nízkej tlak a pořád nejsem o. k. Teď pro změnu zase běžím do školky pro oběd
a do lékárny. tak pa
Ahojky Mišunko ![]()
Doktorka mně na ten nízký tlak poradila hodně pít