Poradna duly
Jana Čurdová
Dajano, já mám AB+
Taky jsem si myslela, že se vyšetření železama nesmí dělat ![]()
Jé saal - vždyť vy máte narozeniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak všechno nej a posílám Nikince pusinku a
http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif
Mišunko, tobě je zle? To je mi líto ![]()
Saal taky přeju všechno nejlepší ![]()
Žanet - už je to lepší, šlo jen teď o tři dny, teď už snad bude líp.
mišu, tak skupinu máme stejnou
áčkařky
přítel má B-, tak je to v pohodě..důležité, že nemáme mínus my těhule, že:)
jejda, takový oběd bych si nechala líbit..asi si dneska zajdu pro kuřecí křidýlka, mám na ně hroznou chuť..:)
saal..vše nej berušce!
Už asi postý jsem se chtěla zeptat doktorky, jestli má Teri v kartě napsanou krevní skupinu a zase jsem zapomněla
fakt hlava děravá. Chtěla bych to vědět pro všechny případy
No něco jsem udělala, ale musím teď chvilku přestat malá šla spinkat tak než usne abych moc nehňápala ![]()
Krevní skupinu mám 0- a Nikča naštěstí po tatínkovi A+ tak je to fajn ![]()
Misunka - moc děkujeme za medvídka až se Nika vzbudí tak jí ho ukážu ![]()
A všem děkujeme za přání
Teď jsem koukala do září, jak maminy bojujou s čerstvýma mimískama, nechtěj spinkat, vypadává jim dudlík, prsa bolej, no už se těším ![]()
saal - ty máš rh - ? To jsi asi dostala po porodu injekci, ne? Já pořádně nevím, jak se to řeší.
Misunka - jo jo asi do půl hodiny jsem dostala jehličku a pohoda, takže to není žádný bubák. Akorát když zjistili že mám - tak musel manžel přijít na gyndu aby mu vzali krev a zjistili jeho krevní skupinu ![]()
saal - a kdyby byl manžel taky rh - tak bys injekci dostat nemusela?
U nás svítí sluníčko, ale je takovej zvláštní opar.
Misunka - to nevím asi, to by mělo mimi stejnou krevní skupinu tak možná ne
to jsem se neptala ![]()
Ahoj,
tak koukám, že probíráte krevní skupiny. Připojuju se k Misu a Zabze, mám A+, manžel taky, takže jsme v pohodě.
Hančinu skupinu nevím, ani v porodnici to napsaný v kartě neměla. Buď taky A+ nebo nulku.
Malá svoji krevní skupinu měla nalepenou na zavinovačce asi kvůli té mé mínusce
ostatní to tam taky neměli ![]()
Mám na monitoru přilepenou tu fotečku Hopíka a pořád se mi zdá, že má na krku uvázanou kytku. Že už by se to parádilo?
Že by holčička?
jsem fakt zvědavá, co před náma schovává.