Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj, zdravím při čtvrtku ![]()
Bolero - taky se cítím úplně jinak než při prvním těhotenství
Zabzo - tak konečně z Rodiny napsali, že jseš ve druhým trimestru? Já jsem si teď zrovna četla od nich mail a nechápala jsem, proč pořád píšou první.
Nito - tak svatba????? Co budeš mít na sobě? Abych se ještě nedala překecat ![]()
Jelena…u nás taky vykukuje slunka…do Brna se asi ještě do vánoc vypravíme, do Ikei…já tam děsně ráda pocournu, kolikrát jen pro inspiraci, ale teď tam mám na pár drobnůstek spadýno…
A prostě se nenervi…kdyby nebylo něco v pořádku, tak by ti to za ty prachy jistě s radostí sděli-li… ![]()
Jelena a co vy? Plánujete hned další mimčo?
Jelen - ten limit 3 byl na šíjový projasnění, ne na pravděpodobnost. Mrkni do tabulky, kdo byl na NT.
Holky, já chci taky sluníčko, u nás nesvítí, ale trochu se trhaj mraky, tak třeba vyleze.
MISU - jooooooooo, cosi měl mladej na krku a bylo to 0,9 cm.
Tak to je jako dobrý??
Misunka…no nic moc…první svatbu jsem si užila jako pravá princezna, tak teď jen decentně…
Půjdeme jen se svědkama…no mám bílé kalhoty, ale potřebuju něco navršek a pořád váhám, možná něco spíchnu…mám tu takovou přírodní fáčovinu. tak bych si představovala nějakou kalenku pod prsama přestřiženou a malinko nařasenou.....abych to unosila o pozděni…kytku chci z malejch slunečnic… ![]()
Ahoj
.
Jeleno - tak já tě uklidním - limit na pravděpodobnost syndromů je kolem 300, takže máš 30× tolik, buď v klidu. Já měla s Hankou 1:4500 a bylo to dobrý.
Nito - gratuluju ke svatbě, krásný datum. My se brali na den dětí
.
Holky taky vám pořád vypadává přihlášení? Pojkaždé, co to tady otevřu se musím znova hlásit. ![]()
Jeleno - cosi na krku je šíjové projasnění, limit je kolem 3, do jedné to máš naprosto v klidu. Prostě máš naprosto zdravé miminko
.
NITA - ty se budes vdávat?? Vůbec tady nestíhám číst zprávy vaše, jen sem vobcas nakouknu, prectu posledních 5 a to su jeste ráda. Furt tu brousí šéf a dost práce.
DAJ - týjo, to sou změny, su z tebe a tvý práce uplne vedle, ty fakt budes koncit ![]()
Kruci, nakonec tu budu jediná pracující matky a vsecky se budete flákat doma a já budu nakonec rodit v práci
![]()
Jelen - to je super, my měli 1,1, někdo myslím tady psal i 1,4, ale i to je krásný.
Nito - tak v tom bych se taky vdávala, to by se mi líbilo ![]()
Jiti - ahoj, mě to přihlašuje automaticky, ale koukám na ty změny, docela v tom mám zmatek.
ahoj mišu ![]()
Nitko to zní parádně
budete dělat nějaký společný focení venku? to už budeš mít zase o kousek větší bříško že? ![]()
holky taky se otáčíte za každým kočárkem nebo těhotnou ženskou?
já jo ![]()
JITI - no jeste mi to dojde dom písemne. vona mi to volala baba z recepce vcera do busu, sem prt slysela, tak jí ríkám at to zvopákne, tak to nastvane znova zvopakovala a já na ni (a na celej bus): TAKZE RÍKÁTE JEDNA KU 9900 JO?? A TO JE JAKO DOBRÝ JO?? VOna: anooo
LIdi kolem čučeli, he, si mysleli ze sázím či co
![]()
Jiti mě to vždycky odhlásí samovolně když smažu historii v explorerovi a když smažu offline soubory…pak se musím znovu přihlašovat. tak jestli to u tebe taky není tím…
jj já sem taky včera koukala na ty změny tady..nemohla jsem naší diskuzi najít ![]()
jelano…jojo budu…
A co ty? Nepůjdeš do toho taky? Onao je to pak s těma úřadama přeci jenom jednodušší.
misu, jenomže bych potřebovala na tu halenku nějakej mustr abych to nezmrskla…ale teď jsem doma tak bych to fakt mohla spíchnout…
NITA - jéééé, slunečnice!!! Nádhera!! Máš vkus!!!
Týjo, taky váhám s druhou svatbou, pri první sem byla princezna, ted bych se stydela v tom zase vylízt ven a navíc mit velkoooou svatbu a ti sami príbuzní by mi zase museli dát náký dárky a přáli by mi něco typu: NO TAK TENTOKRÁT AT TO VYJDE HELENKO!! Bych se propadla hanbou........
![]()
Dyž už tak nenápadka decentní obřad. Nejrači bych (i můj mladej není proti), v LAS VEGAS a za svědka mi půjde Elvis. To je můj sen. Zádný pribuzný. Ale musel by Elvis zazpívat!!