Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
5.10.06 09:13

Ahoooj, zdravím při čtvrtku :lol:

Bolero - taky se cítím úplně jinak než při prvním těhotenství

Zabzo - tak konečně z Rodiny napsali, že jseš ve druhým trimestru? Já jsem si teď zrovna četla od nich mail a nechápala jsem, proč pořád píšou první.

Nito - tak svatba????? Co budeš mít na sobě? Abych se ještě nedala překecat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 09:14

Jelena…u nás taky vykukuje slunka…do Brna se asi ještě do vánoc vypravíme, do Ikei…já tam děsně ráda pocournu, kolikrát jen pro inspiraci, ale teď tam mám na pár drobnůstek spadýno…

A prostě se nenervi…kdyby nebylo něco v pořádku, tak by ti to za ty prachy jistě s radostí sděli-li… :lol:

Jelena a co vy? Plánujete hned další mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:14

Jelen - ten limit 3 byl na šíjový projasnění, ne na pravděpodobnost. Mrkni do tabulky, kdo byl na NT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:15

Holky, já chci taky sluníčko, u nás nesvítí, ale trochu se trhaj mraky, tak třeba vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:16

MISU - jooooooooo, cosi měl mladej na krku a bylo to 0,9 cm.
Tak to je jako dobrý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 09:16

Misunka…no nic moc…první svatbu jsem si užila jako pravá princezna, tak teď jen decentně…

Půjdeme jen se svědkama…no mám bílé kalhoty, ale potřebuju něco navršek a pořád váhám, možná něco spíchnu…mám tu takovou přírodní fáčovinu. tak bych si představovala nějakou kalenku pod prsama přestřiženou a malinko nařasenou.....abych to unosila o pozděni…kytku chci z malejch slunečnic… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.10.06 09:17

Ahoj :wink: .

Jeleno - tak já tě uklidním - limit na pravděpodobnost syndromů je kolem 300, takže máš 30× tolik, buď v klidu. Já měla s Hankou 1:4500 a bylo to dobrý.

Nito - gratuluju ke svatbě, krásný datum. My se brali na den dětí :wink: .

Holky taky vám pořád vypadává přihlášení? Pojkaždé, co to tady otevřu se musím znova hlásit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.10.06 09:18

Jeleno - cosi na krku je šíjové projasnění, limit je kolem 3, do jedné to máš naprosto v klidu. Prostě máš naprosto zdravé miminko :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:19

NITA - ty se budes vdávat?? Vůbec tady nestíhám číst zprávy vaše, jen sem vobcas nakouknu, prectu posledních 5 a to su jeste ráda. Furt tu brousí šéf a dost práce.

DAJ - týjo, to sou změny, su z tebe a tvý práce uplne vedle, ty fakt budes koncit 8O
Kruci, nakonec tu budu jediná pracující matky a vsecky se budete flákat doma a já budu nakonec rodit v práci :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:19

Jelen - to je super, my měli 1,1, někdo myslím tady psal i 1,4, ale i to je krásný.

Nito - tak v tom bych se taky vdávala, to by se mi líbilo :lol:

Jiti - ahoj, mě to přihlašuje automaticky, ale koukám na ty změny, docela v tom mám zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.10.06 09:21

ahoj mišu ;-)

Nitko to zní parádně :-) budete dělat nějaký společný focení venku? to už budeš mít zase o kousek větší bříško že? :-)

holky taky se otáčíte za každým kočárkem nebo těhotnou ženskou? :lol: já jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:23

JITI - no jeste mi to dojde dom písemne. vona mi to volala baba z recepce vcera do busu, sem prt slysela, tak jí ríkám at to zvopákne, tak to nastvane znova zvopakovala a já na ni (a na celej bus): TAKZE RÍKÁTE JEDNA KU 9900 JO?? A TO JE JAKO DOBRÝ JO?? VOna: anooo

LIdi kolem čučeli, he, si mysleli ze sázím či co :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.10.06 09:23

Jiti mě to vždycky odhlásí samovolně když smažu historii v explorerovi a když smažu offline soubory…pak se musím znovu přihlašovat. tak jestli to u tebe taky není tím…

jj já sem taky včera koukala na ty změny tady..nemohla jsem naší diskuzi najít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 09:25

jelano…jojo budu… :wink: A co ty? Nepůjdeš do toho taky? Onao je to pak s těma úřadama přeci jenom jednodušší.

misu, jenomže bych potřebovala na tu halenku nějakej mustr abych to nezmrskla…ale teď jsem doma tak bych to fakt mohla spíchnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:26

NITA - jéééé, slunečnice!!! Nádhera!! Máš vkus!!!
Týjo, taky váhám s druhou svatbou, pri první sem byla princezna, ted bych se stydela v tom zase vylízt ven a navíc mit velkoooou svatbu a ti sami príbuzní by mi zase museli dát náký dárky a přáli by mi něco typu: NO TAK TENTOKRÁT AT TO VYJDE HELENKO!! Bych se propadla hanbou........ :D :D

Dyž už tak nenápadka decentní obřad. Nejrači bych (i můj mladej není proti), v LAS VEGAS a za svědka mi půjde Elvis. To je můj sen. Zádný pribuzný. Ale musel by Elvis zazpívat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí