Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
5.10.06 09:30

Jelen - ty už jsi taky byla vdaná? 8O

Daji - zrovna když jsem šla před chvílí domů, tak jsem potkala těhulku už s velkým bříškem, já byla zapnutá ve vestě, tak bylo prd vidět, ale div jsem se nezlomila vejpůl jak jsem se to bříško snažila vystrčit :lol: :oops: Nejlepší jsou bílý trička, to je bříško nejvýraznější :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.10.06 09:34

DaJan - díky za tip. Historii jsem mazala včera, dneska mají přijet opravovat nějaké softwary, tak pro jistotu. :wink: Teď nemůžu najít to trvalé přihlášení. Poradíš?

Jeleno - sama pracující tady nebudeš, já chci taky vydržet, aspoň do konce roku. Ale radši taky začnu pomalu uklízet ve věcech, minule jsem taky dostala neschopenku ze dne na den a to pak byl cvrkot. :?

Teď hráli na Čase Hanku Zagorovou s písničkou o spícím děťátku - normálně jsem tady slzela, ach ty hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.06 09:39

Ahoj :lol:
Jeleno - neboj, nebudeš v práci poslední, já taky makám, ale baví mě to čím dál míň, nebo spíš nebaví mě to vůbec :evil: Na druhou stranu bych si přišla jak flákač (holky neberte si to osobně Vy co jste doma) - skoro nic na mě není vidět, nic hroznýho (naštěstí) mi není, jen běžný příznaky těhotenství a kvůli tomu zůstat doma mi prostě přijde blbý. A taky mám práci 0,5 km od baráku. Tak to tady chci vydržet asi do vánoc, pokud bude vše OK a pak ádijé :wink: Ale docela Vám to být doma závidím :oops:

Dajana - taky se otáčím za každým kočárkem a těhulkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.10.06 09:40

Jiti podle mě trvalé přihlášení funguje dokud se neodhlásíš nebo dokud nesmažeš tu historii. jinej trik v tom nemám (aspoň tady na pc to tak funguje)…takže myslím že teď když emimčo vypneš a zapneš tak bys měla být stále přihlášená pokud zůstane emimino v historii.....ta historie tam stejně zůstane i když dáš 0 dní tak ten den kdy se sem díváš to musíš smazat jinak to tu bude ;-)

bílý trička? to někdo máte? :lol: já teda taky ale jedno s dlouhým rukávem má na sobě pár flíčků který prostě nejdou vyprat takže už je na doma a druhý z krátkým rukávem jakbysmet :lol: takže ho nosím např. pod šaty kde to není vidět ;-) :lol:

já už jsem na sobě měla ty těhu gatě - zkrátila jsem si je (manža mi udělal délku nohavic - je to šikula :-) ) a dokonce mám obě nohy stejný ;-) jsou mooooc pohodlný a příjemný, teploučký :-) nelituju tý investice…myslím že je unosím ještě x krát a na druhé dítko snad taky ;-) i když vlastně plánuju schodit tak deset kilo tak nevím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.10.06 09:42

romčo nezapírám že si taky přijdu jako nemakačenko a lenoch a simulant a hypochondr. jenže mi přijde šumák zda zůstanu doma teď nebo za měsíc až začnou mrazíky a já se budu bát řídit těch 30 kiláků.....uvidíme jak to ten pátek dopadne ale tak nějak už s tím počítám…aspoň si ráno schrupnu a můžu poklidit a vařit, lenošit a číst…internet doma máme takže tu taky budu pečená vařená nebojte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:44

Daji - bílý tričko mám jen jedno, nosím ho pod svetr nebo pod mikinu.

HOlky - odpočněte si dokud můžete. Já jsem po porodu div nebrečela, že to nezvládám. Mám takovej dojem, že jsem ani neměla sílu brečet, a to malá byla strašně hodný miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:45

DAJ + ROMCA - taky ted čučím na každý mimino, he.

DAJ - poporodní depka je už fuč :D
Už se těším, i když se trochu bojím, jestli to zvládnu vychovat. Nejvic mi pomohlo, ze se zacal tesit i ten můj chlap, to mě postrčilo vpřed. Nejdriv to bral jako normálka, ze nic není videt na me, jestli nekecám a ták, hehe, ted po tom NT me nosí na rukou a je na me MOOOOC HODNEJ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:46

Jiti - se mnou taky mlátěj hormony, ráno jsem Terezce koupila penál, pak jsem si ho doma prohlížela a zaslzela si u toho, no magor, plodovka šplouchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 09:46

Jelena no právě…proto volíma svatbu jen se svědkama, u nás je krásná obřadní zámecká síň…tak se docela těším, napoprvé jsem měla svatbu jinde. Ani rodiče nezveme…jen jsem jim to oznámila aby jim to nějaký chytrák nedonesl… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:47

Jelen - to je krásnej pocit viď? Oni to miminko chlapi potřebujou vidět na vlastní oči a pak jsou úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 09:48

jéééé 400 stránka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:49

S kým já sem se to tady domlouvala na oběd?? Musím pohledat v SZ. Nez mi dotyčná uteče na MD :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 09:53

ahoj spolurodičky,co nového?????co dělají vaše míma??? :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

MISU - já zase řvu furt u televize, jak idiot. Nejvíc když vidím psa ve filmu, ani mu nikdo nemusí ubližovat, prostě jen hodí smutný voči a já slzím :D
Nedávno sem prořvala u komisaře Rexe 10 kapesníků, byl to první díl a umřel mu páneček a Rex smutnil, no sem rvala jak tur, jeste ze tam nebyl můj chlap, by si řek, ze su uplně pitomá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

JITUTU - ty se máš, já chci taky Michala nebo Janu a ani jedno doma TĚŽCE neprošlo............. :?

Jak se máš, babko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital