Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - ty už jsi taky byla vdaná? ![]()
Daji - zrovna když jsem šla před chvílí domů, tak jsem potkala těhulku už s velkým bříškem, já byla zapnutá ve vestě, tak bylo prd vidět, ale div jsem se nezlomila vejpůl jak jsem se to bříško snažila vystrčit
Nejlepší jsou bílý trička, to je bříško nejvýraznější
![]()
DaJan - díky za tip. Historii jsem mazala včera, dneska mají přijet opravovat nějaké softwary, tak pro jistotu.
Teď nemůžu najít to trvalé přihlášení. Poradíš?
Jeleno - sama pracující tady nebudeš, já chci taky vydržet, aspoň do konce roku. Ale radši taky začnu pomalu uklízet ve věcech, minule jsem taky dostala neschopenku ze dne na den a to pak byl cvrkot. ![]()
Teď hráli na Čase Hanku Zagorovou s písničkou o spícím děťátku - normálně jsem tady slzela, ach ty hormony…
Ahoj ![]()
Jeleno - neboj, nebudeš v práci poslední, já taky makám, ale baví mě to čím dál míň, nebo spíš nebaví mě to vůbec
Na druhou stranu bych si přišla jak flákač (holky neberte si to osobně Vy co jste doma) - skoro nic na mě není vidět, nic hroznýho (naštěstí) mi není, jen běžný příznaky těhotenství a kvůli tomu zůstat doma mi prostě přijde blbý. A taky mám práci 0,5 km od baráku. Tak to tady chci vydržet asi do vánoc, pokud bude vše OK a pak ádijé
Ale docela Vám to být doma závidím ![]()
Dajana - taky se otáčím za každým kočárkem a těhulkou ![]()
Jiti podle mě trvalé přihlášení funguje dokud se neodhlásíš nebo dokud nesmažeš tu historii. jinej trik v tom nemám (aspoň tady na pc to tak funguje)…takže myslím že teď když emimčo vypneš a zapneš tak bys měla být stále přihlášená pokud zůstane emimino v historii.....ta historie tam stejně zůstane i když dáš 0 dní tak ten den kdy se sem díváš to musíš smazat jinak to tu bude ![]()
bílý trička? to někdo máte?
já teda taky ale jedno s dlouhým rukávem má na sobě pár flíčků který prostě nejdou vyprat takže už je na doma a druhý z krátkým rukávem jakbysmet
takže ho nosím např. pod šaty kde to není vidět
![]()
já už jsem na sobě měla ty těhu gatě - zkrátila jsem si je (manža mi udělal délku nohavic - je to šikula
) a dokonce mám obě nohy stejný
jsou mooooc pohodlný a příjemný, teploučký
nelituju tý investice…myslím že je unosím ještě x krát a na druhé dítko snad taky
i když vlastně plánuju schodit tak deset kilo tak nevím nevím ![]()
romčo nezapírám že si taky přijdu jako nemakačenko a lenoch a simulant a hypochondr. jenže mi přijde šumák zda zůstanu doma teď nebo za měsíc až začnou mrazíky a já se budu bát řídit těch 30 kiláků.....uvidíme jak to ten pátek dopadne ale tak nějak už s tím počítám…aspoň si ráno schrupnu a můžu poklidit a vařit, lenošit a číst…internet doma máme takže tu taky budu pečená vařená nebojte ![]()
Daji - bílý tričko mám jen jedno, nosím ho pod svetr nebo pod mikinu.
HOlky - odpočněte si dokud můžete. Já jsem po porodu div nebrečela, že to nezvládám. Mám takovej dojem, že jsem ani neměla sílu brečet, a to malá byla strašně hodný miminko.
DAJ + ROMCA - taky ted čučím na každý mimino, he.
DAJ - poporodní depka je už fuč ![]()
Už se těším, i když se trochu bojím, jestli to zvládnu vychovat. Nejvic mi pomohlo, ze se zacal tesit i ten můj chlap, to mě postrčilo vpřed. Nejdriv to bral jako normálka, ze nic není videt na me, jestli nekecám a ták, hehe, ted po tom NT me nosí na rukou a je na me MOOOOC HODNEJ ![]()
Jiti - se mnou taky mlátěj hormony, ráno jsem Terezce koupila penál, pak jsem si ho doma prohlížela a zaslzela si u toho, no magor, plodovka šplouchá ![]()
Jelena no právě…proto volíma svatbu jen se svědkama, u nás je krásná obřadní zámecká síň…tak se docela těším, napoprvé jsem měla svatbu jinde. Ani rodiče nezveme…jen jsem jim to oznámila aby jim to nějaký chytrák nedonesl… ![]()
Jelen - to je krásnej pocit viď? Oni to miminko chlapi potřebujou vidět na vlastní oči a pak jsou úplně jiný
S kým já sem se to tady domlouvala na oběd?? Musím pohledat v SZ. Nez mi dotyčná uteče na MD
![]()
MISU - já zase řvu furt u televize, jak idiot. Nejvíc když vidím psa ve filmu, ani mu nikdo nemusí ubližovat, prostě jen hodí smutný voči a já slzím ![]()
Nedávno sem prořvala u komisaře Rexe 10 kapesníků, byl to první díl a umřel mu páneček a Rex smutnil, no sem rvala jak tur, jeste ze tam nebyl můj chlap, by si řek, ze su uplně pitomá
![]()
JITUTU - ty se máš, já chci taky Michala nebo Janu a ani jedno doma TĚŽCE neprošlo............. ![]()
Jak se máš, babko??