Poradna duly
Jana Čurdová
Ale koupíme ho na to křemílkovy je tam o 1000 levnější a pak bych chtěla takové to lehátko na doma, měla jsem ho na Jakuba a bylo skvělý…
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…
Nito - s tou barvou bych počkala až budeš vědět co to bude jestli si to necháš říct.
Tak malá už se počůrala ![]()
Saal to nevadí…chvilku jí nech tom mokrém ať jí to studí…pak do suchého…a hlídej…fakt jí posazuj často, ale nenechávej jí tam vysedávat…a pokud se počůra potřetí tak jí naplácej.....
mě se líbí ten zeleno modrý,ale holčičce bych vzala asi červený
a do té sedačky jdu taky........dík za tip
![]()
k to mu obědu...........čínu umíte určitě každá.......nedělám nějakou spešl a nudle čínské dám uvařit a po vychladnutí zprudka osmahnu na pánvi...... ![]()
Jitutu
Lehátka nebudeš litovat…Jakub v něm byl od 6 týdnů a bylo to super mobilní.
Jinak ty nudle se jako kupujou? Nějaký čínský a pak je osmahneš na tuku nebo je jen na sucho ?
My máme taky lehátko, Nika si v něm vždycky ráda hověla a hrála, ale brzo z něho vyrostla, jak se začala otačet už jí to bylo malé asi v 5 měsíci ![]()
já to lehátko měla i na Monču,ale půjčené......
nudle kupuji běžně v Hyper nebo tescu atd. a osmahnu na min.oleji.......měli by se trochu osmahnout do zlatova.....
ale mívají je u čínských polévek a né moc u těstovin.Mají i různé druhy
Saal…ahá já měla si nějaké větší byl v tom snad do roka…teda pak asi už jenom třeba na krmení, ale měl ho hrozně rád ![]()
Ahoj holky, konečně se po dlouhé době ozývám. Je mi fajn až na bolest prsou, to už jsem teď pár týdnů neměla.
Saal, rozhodně bych malou neplácala za počůrávání, pak z toho bude stresovaná a bude to ještě horší. Když to teď pár dní nepůjde, zkus to zase za měsíc nebo za dva, jednou na to přijde sama.
nazdarek holciny!
Nitu: to lehatko fakt bezva vec, do te jdu taky, u Nikci jsme to meli pujcene, ted uz si to holt budem muset poridit, ale ja jsem s tim byla na max spokojena, takze urco si ho poridim!!!!!
Jani - díky, ale jsem taková nešťastná, že tady všechny holčičky v jejím věku to už umí a ona ne
Určitě bych ji neplácala to nějak u nás není zvykem, ale už opravdu nevím jak na to. Někdy mám pocit, že jsem špatná matka a neumím ani vlastní děcko naučit na nočník ![]()
Tak my máme takové klehátko, bylo trochu levnějši, ale svoji funkci splnilo