Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
5.10.06 13:59

saal, ale 5kg ta deka nemá…je to přeci počítánu na suché prádlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 14:00

Romca - zkus ty lízátka prej pomáhaj, nebo včera ukazovali recept na ten zázvorovej čaj. Normálně kousek zázvorového kořene nastrouháš dáš louhovat, ale nevím jak dlouho potom si to přecedíš přidáš třeba cukr a citron a máš čaj a prej je to super i v těch lízátkách je zázvor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 14:01

misunka…a jak to uděláš s těma drahejma dekama? Budete je mít všichni? Někde jsem četla, že když je někdo alergik, např. na peří, nejen že nesmí spát v peří, ale ani nikdo jinej v místnosti…tak nevím jestli to u roztočů platí taky. A má i jiné alergie, nebo jen na ty potvory????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 14:01

Nito - Kuba je ve druhý třídě? Já se bojím, že nebudu mít při úkolech vůbec trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 14:02

Nita - to mě nenapadlo a už to beru mokré :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 14:03

Nito - v pokojíčku jsou dvě postele, tak musí být ty povlaky na obou, jinak by to nemělo smysl, u nás na posteli ne. Jde o to, aby měla chráněný prostředí, ve kterým je nejčastěji. tráví tam opravdu hodně času a každou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 14:05

misu, to je asi správný…uděláš prostě maximum, tě úplně chápu.

Jinak na ty úkoly právě moc nervy nemám…nemám tu správnou trpělivost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 14:06

Nito - na testech jí vyšly alergie nejvíc na ty roztoče, pak trochu na jarní pyly - bříza a hodně na kočky.
Co má Jakub na ten ekzém? Nějakou šetrnou mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.06 14:09

Saal - ty lízátka jsem už taky zkoušela, ale přijde mi, že fungujou, jen když se zrovna lížou, jak přestanu, je mi blbě zas. Po tom zázvoru se podívám, díky za radu. Snad už to brzo přejde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 14:09

misu, no má advantan, ale to jsou kortikoidy, tak to používám jen v krajních případech. Už jsem ho tím 3 měsíce nai nemázla. Normálka mu na to pomáhá tekutej pudr s mentolem.....neškrabe se a je to dobrý…nikdo mi to nechtěl věřit, jo a taky máme dehtový mejdlo…

Ale fakt se mu to teď rapodně zlepšilo, tak snad už bude pokoj. Na alergologii mi řekl, že se mu to ztratí a a žádnou alergii nemá. Dělalali mu testy.

kočka je strašná mrcha na alergii, je to prej hrozně silnej alergen, bacha na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 14:12

Tekutej pudr s mentolem? To je volně prodejný? To mě zajímá,mám te´d pěkně hnusný ruce. Ten se dává asi na noc, ne?

V odborných příručkách píšou, že kudy projde kočka, tam zůstanou její alergeny půl roku!!!! Řekly byste to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 14:12

Romca - teď to zrovna opakujou v televizi, ale ty ji v práci asi nemáš :wink: Kdybych to věděla jak to udělat z toho zázvoru když mi bylo špatně tak bych to taky zkusila, takhle jenom tlumočím co říkali v telce :D Ale ten kořen jsem viděla v kauflandu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 14:15

Nito , misu - na kočkz jsem alergická taky nemůžu být s kočkou v jedné místnosti hned smrkám kýchám a brečím :roll: venku nám tu lítají dvě a Nika se může za nima urvat jí to nevadí mě stačí když se o mě otřou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
5.10.06 14:18

tak jsem konečně dočetla, co se tu objevilo od rána, ufuf, když to přibývá před očima, je to takové deprimující :P

Daji
kde jsi koupila těhu kalhoty, na tehulka.cz?

Romčaa
já mám zázvor ráda a limču z kořene si normálně dělám, nastrouhám trochu zázvoru, zaleju studenou vodou a upíjím a hned dolívám, v létě osvěžující ňamka
jinak v zimě spíš zázvor rozmixuju a naložím do medu a pak na to chodím několikrát denně, mmm už mám na to chuť
nebo s tím medem se tak dá osladit čaj a tak

rozpatlaný pribiňák je ještě v pohodě
tohle mi nedávno přišlo s komentářem: 5. přikázání - nezabiješ

http://rodina.tym.cz/…ezabijes.jpg

jelena
jé, já taky studuju, dálkově, ale chci přerušit až po zimním semestru

jinak já se taky otáčím za každým kočárem, ale koukám, jaký mají a jak s ním jedou (jestli to jde lehce)
včera jsem viděla jednu maminku s šátkem, ale měla kolem sebe ještě dvě děti, tak jsem se ani nevyptala, jinak bych potřebovala poradit jaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 14:18

misunka…jojo…prodávaj to v tubě cca za 27,–Kč…a pak jsem mu koupila něco s ovesnejma klíčkama, ale to je jen na promazávání. A je to bezva, ale drahý jako pes…Jmenuje se to A-DERMA…ještě dělá jedna firma něco se zinkem, ale to je spíš na ten mokvavej ekzém, my máme suchej.

Jo ten pudr mu dávám na noc…Kubovi je vcelku jedno čím ho matlu, dělá mu dobře i obyčejná vazelína, ambiderman moc nechce, prej ho to štípe…má raději ty mastnější masti než mlíkový.

Ale ten pudr zkus, tím se nedá ublížit, sklidňuje pokožku, ale dělaj ho i bez mentolu, třeba kdyby jí to moc pálilo :wink:
Jo a to dehtové mýdlo je fakt skvělý…a ještě mi poradila kolegyně…vylouhovat ovesné vločky a pak je vymačkat a tu šlichtu přidat do vany, když se koupe, byl pak jak saměťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí