Poradna duly
Jana Čurdová
Nito - tyhle mazací sajrajty mám pro sebe, Teri je od 1 roku bez ekzému. Taky je dobrá syrovátka, jak do vany tak na pití, krásně to čistí organismus a léčí ekzémy. Dík za tipy.
Zuzu - to je síla asi bych to ani já nepřekousla hlavně tu televizi ![]()
Ahoj,
sice jsem už trochu pozadu, vidím, že řešíte peřiny a pudry, to jsem ještě nestačila dočíst.
Saal - ještě se chci vrátit k nočníku. My jsme to neřešili do 2 let, předtím to nemělo cenu, nebyla na to zralá. Rok ji posazovat se střídavými úspěchy mi nepřipadá pro dítě motivující. Spíš ho to stresuje.
Po druhých narozeninách jsme začali posazovat co 45 minut na nočník, většinou jsme to chytli. Venku jsme to dělali do travičky - to mělo docela úspěch. Dlouho jsem nosila ven rezervní oblečení (i dvě), když jsme to nestihly. Naštěstí to vyšlo na léto, zabralo nám to celé prázdniny. Teď už chodí asi měsíc bez plen a počůrá se už jen venku, když má moc jiných zájmů. Rozhodně to nelámej přes koleno. Držím palce.
romča
pod pokličkou lze pustit i z internetu z archivu:
http://www.ceskatelevize.cz/…klickou.html
syrovátku jsem zkoušela, ale nějak mu nepomáhala a ječel u toho natírání jaku tur ![]()
Zuzi - ahoj, moc šikovnej chlapeček
tady na emimču jsem nedávno v galerce viděla střih na ten šátek, asi si ho ušiju.
misu a co na nějakou těhu halenu…nevidila jsi něco? Já potřebuju na tu svatbu…
![]()
mišu
a z čeho?
já bych si ho taky klidně ušila, ale bojím se, abych trefila tu látku
někde to šijou z kanafasu, ale ten se mi zdá sice pevný, ale málo poddajdný
prozatím je můj favorit medley, i když vatanai je mé tajné přání, ale tři tisíce mi přijde fakt moc
Nito - já si kupuju medovou, ta je docela dobrá. Těhu halenu jsem viděla u Vietnamců, kdybych se vdávala, určitě bych nějakou sehnala. Střih teda ne. Včera jsem u Missorky koukala na výtvory maminek a strašně se mi tam líbily batikovaný trička i jiný věci
Jiti - no malá v létě na nočníku vůbec nechtěla sedět a teď si na něm vydrží hrát a číst i půl hodiny
takže už by to snad šlo ![]()
zuzi - já jsem po nich ještě moc nekoukala, tam byl jen na papíře střih. Koupím nějakou pevnou látku a něco spíchnu, kupovat určitě nebudu.
mišunka
jojo, batika, moje mamka má s „holkama“ (kamarádky jejího věku) takový rukodělný kroužek
jednou za čas se sejdou a něco kutí
naposledy se učily savovat (stříkáš savo do různých vzorů a obrázků) a pak mě zásobuje svými výrobky ![]()
Nituš - fakt tam měli krásný a bílý, přestřižený pod prsama a rozšířený.
zuzi - na savo je moje mamka, každýmu k narozkám vyrábí originální tričko, já mám od ní krásný polštářky