Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.10.06 10:42

ZABZU - čau dýdžejko, co neska vaříš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.06 10:58

jelčo čááu…dneska nic, jdu na oběd s chlapem, za chvilku za ním jedu.. víš co? upřímně Ti závidím, že už máš kontrolu za sebou..mi se to blíží a už zase začínám šílet.. teda, moc mi neprospívá, že jsem doma, furt se pozoruju..
naštěstí dneska v noci a zítra odpo dýdžejuju, takže bude sranda :lol:
tak co dneskaj máš na menu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 11:04

ZABZU - dnešní menu je stejné jako má JITI, hádej jak to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.06 11:04

Zabzu - menu jsem dneska vybírala já, máme s Jelčou scuka, pak vám napíšu SZ, jestli je tam trefená i ve „skutečnosti“. :wink:

Já mám kontrolu v pondělí, jsem z toho celá nesvá. Jestli bude UTZ, to nevím, radši se připravuju, že nebude, abych nebyla zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 11:05

ZABZU - ani mě nemluv, já byla pěkně vyplašená už týden dopředu, den předtím sem neusnula vůbec, nakonec to dopadlo dobře, ani nevis jak sem si voddechla.....
ty se ničeho neboj, máš zdravej KOŘEN, zbytečně se nestresuj, ta šance je fakt malá na nákou nemoc, bud v klidu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.06 11:05

Ajaja :! Tam jsem to Jeleně zkazila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 11:06

JITI - JAK trefená?? No počki :D :D

ZABZU - jo, máme scuka pod špilasem a dem na krígl se špinkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.06 11:10

ahááá..no super, tak Jiti potom napiš, co se z té Jeleny vyklubalo :lol:
Jiti, tak budu držet palce..budou Ti asi brát krev na triple, že? já budu mít UTZ určitě, však jsem si ho zaplatila :wink: akorát jsem úplně nepříčetná, zní to hloupě, ale berte to tak, že to zažívám poprvé.. někdy nechápu, jak to to mimčo zvládá, když tak občas vyvádím..myslím tím tu cestu, tulení :oops: :) a takové ty moje šílenosti, co doma občas provádím.. ale pak si říkám, že spousta ženských ještě sportuje, tak to nedělám a nemůžeme se přece přestat hýbat a furt jenom ležet.. já to popravdě nechápu, že tam pořád je..to je můj hlavní problém..chtěla bych už pohyby, abych si to uvědomila..
tak teď jsem řekla strašnou kravinu, tak mě prosím omluvte, obvykle nejsem tak dementní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 11:11

ZABZU - a pak že já su praštěná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.06 11:12

jelčo, díky..
no jo,ale tu poslední větu bych prosila přeložit :lol: nebo začnu s ostravštinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.06 11:13

Zabzu - buď v klidu, cítím to stejně. Vždycky až večer si uvědomím, že to se mnou zas nemělo lehký…

Připadám si, jako bych měla rande na slepo. Něco jako - budu mít v ruce Tic tac :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 11:16

Ahoj holky, jak je při pátku konečně bude víkend :D

jiti - nám to vůbec nejde to čurání, malá se včera asi 8 vyčůrala do kalhotek, já nemám pro ni tolik oblečení :roll: všechno počůrané a já jsem na vývrtku, už nevím jak to udělat. Ono ji ani nevadí v tom počuraném lítat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.06 11:16

Jiti..Tic Tac a revolver :lol: :lol: pro případ obrany před zadušením z radosti :)
taky si vždycky večer říkám..ufone, vydrž :lol:
nééé, zase kecám, Jelčo, Ty jsi ale praštěnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.06 11:20

Saal - a dáváš co chvíli na nočník? Když to stihneš, máš pak na chvíli vyhráno. Možná na to ještě není dost zralá. Spousta kamarádek se stejně starými miminky ještě na nočník nechodí. Určitě to neber tak, že už by to měla umět. Prostě jí to třeba ještě nejde. Hlavně se nenervuj, i když právě to je to nejtěžší - můžu potvrdit kolikrát jsem pěnila (hlavně s hovňousy v kalhotkách). :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 11:24

Jiti - dávám co čtvrt hodiny a to tam ještě sedí aspoň deset minut :roll: :roll: Za chvilku nás tu sežerou nějaký brouci jak bude všechno pročurané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí