Poradna duly
Jana Čurdová
Misu a to se jako povlíkne a na to ještě cíchy? Nebo uýž je to i místo cích… ![]()
Nito - no, to se políkne na peřiny a na to se ještě ovlíknou normální povlaky. jde to i bez nich, ale to by je měla brzo zničený. Ty proti alergický by se te´d neměly asi pět měsíců svlíkat, aby tam všichni ty roztoči pochcípali a pak teprve vyprat. Pak už se může častěji.
Misu…no ale když jsou na tom ještě jedny povlaky, tak asi není nutné je tak často prát, ne? Bude to alespoň chráněný.
K obědu jsem si mázla rohlík s paštikou a k tomu papričku a jsem po obídku…moc jsem si pochutnala …Na začátku těhu mi to nejelo, ale mám pocit, že se mi od minulého týdne vrací chutě na všechno, ale nevím jestli z toho mám mít vůbec radost…Zhubla jsem 4 kg…tak netoužím je mít hned nahoře… ![]()
Nito - no, nemusej se tak často prát, je to zbytečný. To se máš, že jsi ještě zhubla, já jsem ráda za to, že váha ještě stojí.
misu…ono t šlo samo…mě prostě nechutnalo téměř nic…a pořád jsem si připadala děsně plnná…
ale mám strach, že už to přešlo …začínám se nějak rozežírat…už jsem měla dnes 3 rohlíky s paštikou… ![]()
Nitu - já si posledních pár dní připadám hodně plná, když někam jdu, už se kolíbám jako kachna a blbě se mi dýchá - to brzo ![]()
ještě teda musím dodat, že né pořád, hlavně když se takhle nechutně přejím
![]()
Jdu si teď chvíli odpočnout a pak se vrhnu na ten pokojíček. Deka už je suchá.
Hej ty! Předběhlas mě o 9 minut - to bude tou frontou v zelenině. Koupila jsem si ananas, jenom teď nevím, jak se to načíná a jak tomám krájet ![]()
JITI - jéééé, ananas umít perfektně nakrajet, jak zhotelové skoly! Naučil me to bratranec, obávám se, ze to ale po inetu nevysvetlim…