Poradna duly
Jana Čurdová
DAJ - a plavání si zkousela ? Na ty záda a klouby.
SAAL - jo, tak tam chodím taky, ale k těm ťamanům na čínu. Mexika sem si nevsimla, ale zkusím, he.
Tak příste nekdy.
Helé, jak se ti líbí Vankovka zvenku? DObrý co? Moc pekně to postavili, klobouk dolů.
Jelena - pěkná, kéž by něco takový bylo i u nás
Dobré jsou tam ty garáže naposledy jak jsme tam byli tak manžel do toho bankomatu na zaplacení parkovného strkal nějakou starou upně jinou kartu a furt nám to psalo že karta je vadná, dokonce nám i volali co se děje
Prostě burani z vesnice
Trochu mi tam chybí H&M tam mají moc pěkný oblečení i pro děcka a někdy dobré slevy ![]()
romčo měj se ![]()
saal no jo do němec fakt kousek, bydlím přímo v děčíně takže je to přes kopec
ale moc tam nejezdíme, no třeba začnem ![]()
plavání mě neba
navíc to určitě není jako že mi to pomůže..to ne. spíš to je tak, že to je sport kterej nezatěžuje klouby tak proto se doporučuje
ale já plavání nerada, člověk musí jet kus cesty do bazénu, tam platit hříšný prachy, ani pořádnej bazén tu není, jen samý ptákoviny pro děti…pak se musíš usušit, vlasy hnusný…zaplatit fén…a jdeš dom. nepřijde mi to jako zábava
navíc ta hnusná přechlorovaná studená voda do který čůrá každej druhej
ne děkuju ![]()
DAJ - chápu, taky nesnáším verejný bazény. Ale s tím ze pouze plavání kloubům neva není pravda. Opravdu se ve vodě uvolníš, svaly a šlachy, protáhneš tělo a pak tě přestanou bolet klouby a záda. Chce to ale pravidelné plavání, aspon 1× týdne.
Ježkovy voči, člověk trochu pracuje a už tady nestíhá…
Romcoo - nedokážu to popsat, ale prostě je Jelena nějak normálnější než jsem si myslela
Asi jsem čekala nějaký šílený účes nebo tak něco. Těžko se to definuje. ![]()
Jeleno - ananas nebaštím, jen jsem trochu doháněla pracovní aktivity, mám pár termínů, které bych nerada prošvihla. Dneska nemusím do jeslí, takže za chvíli vypadnu, ať mám doma aspoň hoďku pro sebe. ![]()
Kalhoty máš pěkný, ale příští týden už v nich asi budeš dost klepat kosu
.
DaJ - gratuluju ke kontrole!
jéé, tak až budete domlouvat nějaký sraz v praze, určitě dejte vědět, já to mám kousek
do brna je to přeci jen z ruky, i když tehle víkend jedeme kamsi ještě za brno do sklípku na ochutnávku, já budu teda jen čichat, ale beru to jako společenskou akci s kamarádama, třeba budou mít dobrou vodu ![]()
teď jsem akorát vylezla ze sprchy, jsem jako znovuzrozená
celá jsem se oholila, opeelingovala a namazala od hlavy k patě - úplně jiný pepa (kdopak zná cimrmany?
)
ještě se dneska chystám oběhnout pár obchodů a možná ulovím nějaké vhodné kalhoty, uvidíme
jo a ananas já krájím na čtvrtky, jak bylo popsáno a pak normálně na plátky a vykusuju to
sice čím blíž ke slupce, tím víc trnou rty, ale to mi nevadí, mi to chutná ![]()
jen u nás v zelenině maj vždycky nějaký nedomrlý, tak ho moc často nekupuju, i když se po něm můžu utlouct
obvykle kolem vánoc začíná aspoň být větší výběr
jo s tím ananasem ještě poradím jeden fígl jak poznat zda už je zralej třeba v krámě
zaprvé musí hezky vonět
za druhé musí být takový pevný ale barevně pěkný, ne zelený
to poznáte časem. a hlavně - když se zaměříte na tu listovou růžici navrcholku - tak zkuste vytrhnout ten středový lupen. takovej ten malej co roste fakt uprostřed, jinej by ani vytáhnout nešel. no a když jde krásně vylomit a vytáhnout tak je ananas zralej. když nejde vůbec, tak ještě není
to mě naučili indiáni
já ho krájím tak, že odkrojím vršek a spodek, pak ho postavím na prdelku a postupně okrájím ty strany včetně těch takových jako suků…no a pak rozpůlit, vyříznout střed (kterej pak stejně vyžužlávám páč mi je líto to vyhodit
) a pak nakrájet. normálně do mističky
a stačí to ![]()
vlasy…zuzajdo třeba by ti holá léba slušela
mělas někdy ježka? ![]()
jeleno schválně..jak si tě představuju ![]()
a ty napiš jak si představuješ mě ![]()
daji
ježka teda ne, ale myslím, že bych vypadala jak valibuk
mám pěkně kulatou papulu, takže ne děkuji ![]()
holky právě se hrabu v ekonomických údajích o čr..fuj to je hnus.
rozumíte tomu někdo?
co znamená když tam píšou mld Kč, b. c. ?? a co znamená PPS/obyv. ? eeeeh já tomu nerozumím ![]()
hele a chcete vědět např. kolik u vás ve městě žije mužů, žen, svobodných, s maturitou, cizinců atd?
to tam taky je
hmm zajímavý ![]()
zuzi to možná bude
kontext moc není. prostě tabulka národohospodářských dat, hdp, ceny, platy atd…tak tam je na začátku popsáno v čem to je uvedené..zda v % nebo Mld Kč…asi to bude ta běžná cena děkuju ![]()