Poradna duly
Jana Čurdová
daji
já mám oblíbenou červenou, takže já bych šla do černočervené, ale nosit to budeš ty, uvidíš, co budou mít za barvy
já už jsem okukovala fleecové pončo na medley.cz, že bych si ho spíchla a rovnou počitala s budoucím mimčem ![]()
jinka mě se líbil nápad tzv. kojící top, dá se to odhrnout na kojení
http://www.yourbody.cz/html/index3.php?…
tak že bych něco takového maličko „obšlehla“ ![]()
zuzu a to jako i s rukávama?? a to potom ten šev končí podpaždí a pak to jen splývá do toho jakoby ponča??? uf to nevím jak ségře popíšu ale tohle pončo co tam maj vypadá dobře a ten kojící top nevím jak udělat…
daji
jak s rukávama? to pončo na medley žádné rukávy nemá ![]()
ten kojící svetřík by šel poměrně snadno, vepředu je to u prsou dvojitě
jakobys měla kráťonký top a přes to tílko bez ramínek (tak nevím, jestli to popisuju srozumitelně…)
juj, baby vy jste toho nakecaly
daji, gratululuji
kolik to teda teď jsi, že budeš měnit metřík?
čusik..tentokrát vyspinkaná nejsem, i když v poslední době fakt furt chrápu:) přijela jsem z města a zase tam jedu, vyzvednout toho svého chlapa.. mají v práci nějaké mecheche, tak už jsou tam všichni mírně upravení… ![]()
mě furt tak bolej záda eh, kcelo by to massage.
za chvilu taky povalím.
Já se tak šíleně tesím az budu doma....... s pejskama. Sem holkám slibila, ze este 4mesice at vydrzijou bud doma či na pijonýráku u babičky a pak ze s nema budu uz nafurt ![]()
mírně upravení jo? Šmárjááá, taky děláš taxíka fůrt??? Ten můj ted někomu ščastně říkal (a přitom mě plácal po rameni ) „tak todle je na nejblížších šest let můj taxík“ ![]()
Ha, vtipné...... a z něj zatím bude notor
jelčo, ty máš bíglačky že? to jsou pěkní pejsci, jak pesany moc neusím, tak tihle se mi líbí..mají takové pěkné očička ![]()
já jsem dycky chtěla kočku, ale teď už jsem si to rozmyslela.. možná později.
ZABZU - jasný, zupr. Sem si JITI predstavovala presne tak jak vypadala.
Sme tam moc dlouho nepobyly, JItka spěchala do práce. Já hned vlítla k mekáčovi pro zmrzku, su děsná ![]()
Ale čeba se eště nekdy uvidíme, esli bude vůla i na druhé straně ![]()
jojo, od té doby, co jsem v tom, furt dělám taxála.. ale ne..zase takový notor není, ale něco podobného taky říkal.. takže všichni chlapi v tom vidí velkou přednost.. ![]()
jojo, bíglošci, se mrkni: www.bambitka.cz
Ale tu druhou tam moc nemám, jen jako štěně. MOc se těm stránkám nevenuju, vostuda…