Poradna duly
Jana Čurdová
jsou super:) něco jako bóbyka ![]()
no nic, já letím pro ty šílence.. tak ahojki, krásný víkend
šmárjá, tady kcíp pes, tak já du taky, si zaplavu na ty záda.
Pááááááá babýýýýýý
jelčo..dyť bobíka je kouzelný
no jo, už Tě nebudu zlobit..
zdravím vás z práce a přeju krásný večer ![]()
jelča
jéé pejskaři jsou zkrátka všude!
my máme doma taky strakatý štěstí, i když my máme ryze český ![]()
http://www.kocovi.com/bela/index.htm
plánovali jsme štěňátka na jaro, ale teď jaksi chystáme úplně jiné pěkné kvítko, takže buď nám feňule nějak inteligentně odhárá (třeba jako letos květen/červen) nebo to budem muset odložit na podzim ![]()
čus cholki
tak jak je po ránu? já jsem se asi před hoďkou vzbudila, teď lítám s prachovkou po bytě, ať to tu vypadá jako u lidí..ale to je asi obvyklý sobotní režim v mnoha domácnostech, že ![]()
dneska v noci se mi zase zdálo o ufonkovi, už ho začínám tak nějak vnímat..tak teď už mě nesmí vyšplouchnout a být se mnou až do jara.. slíbila jsem si, že když bude po kontrole všechno v pořádku, tak mu koupím nějakou blbůstku sama..co na tom, že už mamka má půlku skříně
![]()
tak se mějte hezky..
Ahoj Zabzu, máš prima sobotní program
. Já mám tradičně sobotu volnou, manžel jezdívá s malou na celý den ke tchyni, abych si jeden den v týdnu odpočinula. Takže jsem si dala voňavou koupel a teď vás dočítám.
A co ve snu ufounek byl? Kluk nebo holka? Že by předtucha? ![]()
ahooj Jani, teda, ty se máš..ale víš jak to je..já celý týden v podstatě odpočívala a teď makám, kdežto Ty jako zasloužilá mamina si odpočíváš..jen tak dál ![]()
no, ve snu je ufonek kluk.. tak nevím, jestli to neznamená, že v reálu to bude holka, moc se ve snech nevyznám
Však za pět týdnů už snad budeme mít podle UTZ jistotu, snad nebudou prcci stávkovat a pěkně se nám ukážou
. My bychom radši k Zuzce holčičku, tak se radši psychicky připravuji na kluka, abych pak nebyla zklamaná. Ale kluka budeme mít taky rádi ![]()
Haló, haló, nikdo nikde? Tak já jdu nakoupit, mám chuť na rizoto, tak snad budou mít plecko. V tom našem Albertu to není s masem nic slavnýho.
Tak se zatím hleďte někdo ukázat
![]()
Dobré ráno.
Ráno pracovní. Skoro celý týden jsem proležela v BLE stavu, tak tento víkend musím máknout. Manžel doma, tak alespoň uvaří - to by mě zabilo, ty pachy v kuchyni, a pohlídá Markétu.
Alberta mám za sebou, u uzenin jsem se skoro složila, po návratu domů, jsem zase zvracela.
Teď jdu umýt nádobí a pustím se do obou koupelen, chemikálie mi tolik nesmrdí.
Co se týče pohlaví miminka, tak vzhledem ke svému stavu mi všichni prorokujou kluka, ale asi bychom si taky přáli k Markétce holčičku. Navíc jestli to bude kluk, tak TP je 18. nebo 20.4 a jelikož by to byl Jiřík po tatínkovi, tak má svátek 24.4. A možná by se narodil i na svůj svátek .....
Ale již brzy nás čekají tripple testy a AMC a před vánocemi už budem pohlaví znát na 100%
Přeji pěkný víkend
Ahoj Bolero, hodně z nás už je tu o týden až dva dopředu a na zvracení už jen vzpomínáme, snad se ti taky brzo uleví. Takže hlavu vzhůru, nebude to trvat věčně.
Tak já se jdu pustit do vaření toho rizota, ještě měli pěknou kapustu, tak aji upeču maso a budu mít na pár dnů vystaráno. Já to vaření tak miluju ![]()
bolero, ahojki.. jani, já jsem taky šla do Alberta..nakonec jsem skončila v Hypernově, v tom albertovi fakt nic není..teda v tom našem..
udělám fazolky na smetaně, na ty mám chuť..
bolero, to je mi líto, že je ti tak blbě, já jsem zvracela jen jednou ve 12. týdnu a od té doby ťukám..„jen“ občas stavy na blití
ale jak jsem vylezla ven, taky mi nebylo nic moc..spíš mám takové stavy slabosti..jako nízký tlak a je mi trošku blbě..to se stává.
s tím pohlavím..já si to asi taky nechám říct, napřed jsem nechtěla, ale teď jsem zvědavá..ale chtěla bych, aby to bylo jen mezi námi na emiminu a samo mezi mnou a Vikim hlavně
matka je ale totálně nepříčetná, pořád mě upomíná, ať jí to co nejdříve řeknu, protože ona nemůže donekonečna kupovat furt jen bílé, žluté, zelené věci
se z ní zblázním..má smůlu..
Zabzu, mamka to stejně z tebe určitě vytáhne, vsaď se
. Já si myslím, že je jedno, jestli se to člověk dozví teď nebo až za pár měsíců. Překvapení je to tak nebo tak. Obdivuji maminy, co dokáží čekat až do porodu, já bych to nevydržela.
Ty máš tedy zdravý oběd, mě už se peče maso a kapusta bude za chvíli hotová.