Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
7.10.06 12:01

Ještě k té znalosti pohlaví, myslím, že když mamina zná pohlaví už v těhu, může si vytvořit k mimčovi pevnější vztah. Může ho oslovovat jménem, může si ho představovat, … Třeba by si tvoje mimčo pak mylně myslelo, že se jmenuje ufounek, když to denodenně slyší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.06 12:09

Jacob

• Citovat
  • Upravit
807
7.10.06 12:16

jani..no jo, máš pravdu..myslela jsem si dycky, že bych to vydržela nevědět, ale pokud bude ta možnost, tak toho využiju..
ale ufounek to bude pořád, miláček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.10.06 12:35

Třeba to bude ufounka :lol: Jsi tu jedna z mála, kdo by raději kluka, naprostá většina chce holčičku. Pak se budeme o tvého kluka prát a zamlouvat si ho pro naše holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 13:03

Ahojky :lol:
Tak my byly ráno na výstavě patchworku, bylo to strašně krásný, ale neuměla bych to. nějakej jednodušší polštářek jo, ale co jsme viděly tam, to teda fakt ne. Píšu záměrně tvrdý y, protože jsem tam byla s mamkou, ona si teď dělá kurz patchworku, tak chtěla inspiraci :lol:
Koupila mi překrásný bílo zelený bačkorky na mimi, takže už mám dupajdy, bodýnko a ty bačkorky. Doma jsem vzala Terezce chou chou, pro nezasvěcené je to panenka šu šu a navlíkla mu ty věcičky. Přítel nechápal :roll: :lol: :oops: a nechtěl si to ani pochovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 13:12

Holky, jak se dává smajlík do komentáře k fotce? To se tam musí zkopírovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.10.06 17:11

jani..jojo, ještě se budete o toho mého ufonka kluka jednoho rvát :)protože to bude šikovný chlapec :lol: a jestli je to ufonka, tak bude taky nádherná..dyť bude moje ne? :lol:
mišu, ty brďo, patchwork, to je můj sen..ale bohužel asi nesplnitelný, bo jsem levá jak šavle.. to nedávám.. ty jsi koupila věcičky na mimčo? já jsem se rozhodla, že po kontrole, jestli bude všechno ok, tak mu taky něco koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 19:03

Zabzu - ahoj, bodýnko a dupajdy jsem koupila po tom utz ve 13 týdnu. Jo a s tím chlapečkem budem dvě, babička mě dneska skoukla odborným okem a pravila, že to je určitě kluk :lol:
Kdybys viděla ten patchwork, nádherný obrovský deky třeba z kostiček 1*1cm, šitý ručně, fakt nádhera. jedna taková deka stojí minimálně 5000,–, některý byly prodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.10.06 19:04

Holky, co to je ten patchwork? O tom jsem neslyšela. Nejsem na ruční práce moc nadaná, ani neumím malovat a zpívat (manžel mi zakazuje Zuzance zpívat, ať ji prý nemučím :lol: ).
Zabzu, kdoví co se komu narodí, třeba budeme mít všechny kluky a ty jediná holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.10.06 19:06

Mišu, když je patchwork tak lukrativní, mohla by ses tím na mateřské živit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 19:06

jani - ahoj, patchwork je sešívání malých kousků různých látek do sebe, pak se z toho dělají deky, polštáře, obrázky a tak.
Co váha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 19:08

jani - to bych to nejdřív musela umět 8) a taková deka musí zabrat strašnýho času. To bych ušila tak jednu za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.10.06 19:09

Sešívání malých kousků dohromady? Tak to nezní vůbec složitě :lol:
Váha se zase umoudřila a těch půl kila navrch, co jsem měla před týdnem mi zase zmizel, takže spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.10.06 19:10

Zapojíš i Terezku, později i prcka a budete vydělávat majlant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 19:11

Jani - nějaký čtverečky bych snad zvládla, ale ty patvary teda ne, už jsem to zkoušela, je to hodně náročný na přesnost. Já jsem vztekloun, asi bych s tím praštila :oops:

Moje váha taky mlčí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital