Poradna duly
Jana Čurdová
jani - zvládali jsme to v pohodě - ráno - v poledne - večer
, ještěže se nám tak rychle povedlo, uf
Ono je to s tím pocitem, že můžem počít mimi takový jiný, cítili jsme to oba.
zabzu - pánská sprcha? To zní zajímavě, měla jsi svůj ručník???
![]()
Holky, já z vás snad budu mít depku, mám pocit, že nejsem normální
. Několikrát za den jsem na to neměla chuť ani za mlada v rozpuku mých sexuálních aktivit. No teda, mám téma k zamyšlení.
mišu..néé..my jsme se podělili
já jsem teda mimi nedělala, takže to šlo raz dva.. ale u vás taky, tak je to super.. já si dycky myslela, že až se na to vrhnu, tak budu šíleně netrpělivá, bude se to táhnout a mě jebne..
Jani - klíííd, te´d jsem pro změnu jako kus ledu, holt se to Hopíkovi moc nelíbí a taky nerad jezdí autem, to mi tvrdne bříško, dneska třikrát. Asi bude po Terezce, ta v autě už poblinkala co mohla ![]()
Když jsme měli v plánu počínat my, tak manžel zrovna marodil se zádama, takže v době předpokládané ovulace se dvakrát překonal a ono to vyšlo. Záda, nezáda, plány se musí plnit ![]()
Zabzu - já myslela, jestli sis omylem nevzala cizí ručník, tam těch potvůrek s ocáskama asi lítalo
![]()
jani - si nemysli, nám už se pak taky nechtělo, buď jednomu nebo druhýmu, žádná romantika
jani, to je dobrý, že se taťka překonal ![]()
mišu..ježkovy voči, to néé.. já bych chtěla krásného českého ufonka se svým miláčkem..ne nějakého poláka nebo jiného cizince ![]()
Mišu, nestraš Zabzulu nebo jí to fakt bude lítat v hlavě ![]()
Bříško ti tvrdne hodně brzo, měla jsi to tak i u Terky? Všude píší, že občasné tvrdnutí se koná až ke konci těhu.
No, hezký téma jsme rozjely, to bude počteníčko
mě je strašná zima, asi půjdu do sprchy a pak zalezu pod deku
Zabzu - to je jen moje huba nevymáchaná ![]()
Jani - no u Teri mi taky tvrdlo brzo, nevím od kdy, ale třeba včera vůbec, to Hopík asi dneska blbnul, mám to jen v autě
Tak já se holky taky loučím, jdu na telku. A pak se nad sebou zamyslím a třeba manžel nepřijde zkrátka
![]()
jani - ahoj, ten můj se teď zase ptal, jestli jsem si to nerozmyslela
fakt ne Dobrou noc