Poradna duly
Jana Čurdová
Nito
tak přesně ty gatě mám
vzadu do gumy a z boků koflíky
ale myslím že mi o tolik větší zadek nedělaj ![]()
mišu tak s tvými mírami jsi na tom ještě zářně proti mě
hehe já to fakt zveřejňovat neci…stydim…jsem lenoch línej fůůůůůůůj ![]()
Nito s tou švadlenou je to výbornej nápad
gatě ušít není taková psina…to si asi netroufnu
tak třeba zuzu něco spichne
zuzu přijímáš objednávky?
![]()
Jani a už je ti dobře? ouplně dobře?
DaJana…no jo, ale ty je máš bez laclu…já myslela ty v předu s laclem a v zadu guma…
Teda holky, určitě to není tak strašný. No řekly byste, že jsem ještě nepřibrala? On si ten můj hodnej prďolka bere moje špeky a plácá si z nich tělíčko ![]()
DaJi, dík za optání, už je mi bezvadně. Pohybů se taky dočkáš, jako prvorodička to budeš mít později. Já měla v prvním těhu až v 19. tt, kamoška dokonce ve 22.tt
Nito, jestli si dobře pamatuji, říkala jsi, že jsi v prvním těhu přibrala jen šest kilo, myslela jsem, že jsi pěkná vyzáblinka bez jedinýho špíčku ![]()
Tak holky, už jsem vyhozena, tak se loučím. Mějte hezký víkend a pohlaďte bříška, pa pa
Nito, představovala jsem si tě úúúúúúúúúúúplně jinak. Jseš sympaťanda. Nejlepší je ta poslední fotka ![]()
mišu dobrou noc ![]()
jani tak to je fajn že ti je prímově ![]()
mišu fakt jen 6 kilo minule?
kam to dáváš??? takovej pupísek a bez jedinýho kg navíc? týjo to bych taky brala ![]()
Nito tak se budu opičit ale taky jsem si tě představovala totálně jinak
jsi moc pěkná baba
nějak jsem měla za to že jsi blondýnka??? ![]()
Já jsem si tě představovala jako drobnou holku sportovního typu a s krátkýma vlasama. To jsem se trošku sekla ![]()
holky chystáte se k zubákovi? já tam musím (musím i kvůli manžovi - nebyl už x let!!! naposled prý po vojně blázen!!!
) - tak ho tam musím dotáhnout
ale bojim bojim, bude vrtat, je to novej zubař - manži bývalý spolužák ze základky
takže mladej klučina a já am přijdu poďobaná s kazem
skvělá představa
DaJi, a ty už tu máš někde fotku? Tebe si nepředstavuju nijak, málo se tu potkáváme, tak vůbec nemám představu.