Poradna duly
Jana Čurdová
na břiše jsem nikdy nespala, tlačila mě prsa
i za normálního stavu, hehe..
jo, už mám těhugatě!!! ale ne ty objednané, ale půjčené..něco na způsob riflí, není to zas taková hrůza, i když Viktor se na mě trošku zhnuseně podíval, když jsem si je oblíkla
no co, je zima, kašlu na to..
mišu, jojo, na levém boku, to je nejlepší .. eště jsem hodně spala na zádech a ještě teď se taky přistihnu..akorát se to snažím omezovat.
Holky…já se v sobotu navlíkla do lacláčů…a ten můj se na mě soucitně podíval¨a pak mě vláčel po obchodech v Litexu jsem objevila super gatě…jsou bavlněný s lycrou a mají ten vak na pupíka…super sedí a akorát jsou o 10 čísel delší…si je budu muset nechat zkrátit…a jsou tmavě skořicový…vypadá to dobře…a stojí 895,– což jde
Zabzu - ono to na těch zádech teď ještě zas tak nevadí. Až to miminku začne vadit, bude se ti dělat blbě, nebo aspoň já to tak měla. Prsa mě bolej děsně. Přítel říkal, že když jsem se v noci otáčela, že jsem byla jak hekající bagr
![]()
Holky, ani nevíte, jak ráda bych si koupila nějaký nový kalhoty, ale ty prachy ![]()
mišu..no jo, to jsem taky slyšela, že se začne mamině dělat blbě, akorát je mi to nepříjemné už teď, protože, když si lehnu, za chvilku mě to začne tak divně tahat, takový zvláštní pocit..já teď mám s prsama na chvilku pokoj, ale minulý týden taky bolely..
nito, ty lacláče jsou šílené..já vím, že je to pohodlí, ale nelíbí se mi to..takže gatě už máš? super..
misu…právě ty prachy…ale když budu chodit do práce, tak něco mít musím… ![]()
zabzu - nevím jak bych to popsala, někdy když ležím na zádech, tak mi začne být jako úzko a mám tlak v krku, asi se opravdu ta tepna vpravo od dělohy někdy přiškrcuje. Později je to hodně nepříjemný, už jsem tady psala,jak se mi udělalo v porodnici zle a malý přestávalo tlouct srdíčko.
ještě ke kalhotám - přemýšlela jsem, že bych si koupila nějaký silný teplákový na zimu, stejně pořád chodím ve sportovním. Tuhle jsem potkala maminu taky v takových teplákách a slušelo jí to. Co myslíte?
mišu, ty gatě jsou z rifloviny, ale takové tenší a mají udělanou takovou kapsičku až k prsům..teda teď až k prsům, později uvidíme:)) ale ne z té pružné látky, ale ze stejného matroše jako celé kalhoty..zapínání mají na boku a na druhém takovou skrytou gumičku, kde se utahuje a povoluje..není to taková hrůza, dají se nosit, akorát pro chlapa to není zas tak sexy ![]()
mišu, jestli jsi sportovní typ a chodíš v tom normálně, tak proč ne, tydlety tepláky jsou úplně super, doma je taky nosím..
zabzo - asi se po nějakých podívám. Včera jsem se všude chlubila, že jsi mi zahrála v rádiu
![]()