Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, nemám šanci to přečíst celý víkend jsme nebyli doma tak se snad nic nestalo
Jenom jsem si teď přečetla o Zuziných dvojčatech, to je překvápko asi by mě trefilo ![]()
Zuzu - aspoň budete mít dvě naráz a míň porodů je to super a co na to manžel:D ![]()
Jo holky možná mě včera mimisek 4 kopnul něco do mě ťukalo tam jak mám to bříško tvrdší, manžel se mi smál, že se furt sleduju ![]()
Zuzi - já mám úplně husí kůži, to je krásný!!!!!!!!!!!!!
saal - taky je u tebe poznat, kde mimi právě leží? U mě jak kdy a vždycky ho cítím,tam, kde je, tak gratuluju k pohybům ![]()
Dneska tu jsou samé pěkné zprávy
![]()
no a to vysvětluje spoustu věcí, jako třeba proč se nevejdu do kalhot, když „to na mně ještě nemá být ani poznat“ ![]()
Zuzi - gratulace! Já bych si teď k té naší přerostlé žížale dvojčátka nedovedla představit
. Že na to ti doktoři přišli až ve 13tt
. A dá se poznat, jestli jsou jednovaječná?
ZUZAJDA - gratulaceéééééé!!!! No to je teda síla!!!
![]()
To se priprav na porod tak vo pár tejdnu drív, ne?
Jak se vam to povedlo??? Ste na to vlitli dvakrát po sobě?
![]()
zuzu, to je neskutečné fakt!!! a máš pravdu, ty jsi pořád říkala, že máš pupík, i když jsi teprvá ve třetím
bomba!
jiti
asi jsou dvouvaječná, na UZ se zdálo, že je dělí blanka, ale uvidí se až ve čtvrtek na velkém UZ
jedno (to větší) je pořád rozmachovalo a hýbalo, to menší asi spalo a sotva sem tam pohlo ručičkou ![]()
Zuzu - už jsem se na ty tvoje koťátka koukla, nádherný
Měřily je jak jsou velký a nebudeš muset na rizikový když máš dvojčátka ![]()
Misu - to nepoznám kde leží,na mě teprve včera něco ťukalo a od té doby nic tak nevím. Mě bříško ještě moc nevylezlo jenom tam dole nad jizvou mám takou tvrdou podélnou bouličku a tam jsem to cítila ![]()
mišu, no jo, to jsem si říkala, že dvě..teď kdo je ta druhá..sorry, už jsem ztratila přehled ![]()
saal, gratuluju k ťukání, ufon si dal teď zase pohov, tak nic necítím ![]()
saal
to větší má 71mm tedy 13tt+2
to menší nešlo dobře změřit ale +-54mm tedy 12tt+0
ZUZ - velký a menší, to je jasný!! Kluk a holka!
Ale ty jednovaječný nebývaj, takže budou dvojvaječný, chi
jejda, to si užiješ, chichiiii, kup si nad postylky papírovyý dvoje hodiny a dycky si tam zadej v kolik si kterýho kojila, chi, jinak si to nebudes pamatovat
![]()
Jelena - nestraš ji tak brzo ![]()
Zuzu - a podle kterýho ti udělala termín porodu podle většího
to je super já si to neumím vůbec představit
Musíš si změnit metřík a přidat tam jedno miminko ![]()