Poradna duly
Jana Čurdová
doma být nemusím, ale mám se šetřit a kdyby cokoli, tak hned odpočívat
taky asi budu muset omezit učení mimo město, abych nemusela nikam trajdat
bavili jsme se s manžou o tom, že můžu zůstat doma brzy, kvůli financím a tak
nemám nemocenskou, spočítala jsem si, že se mi to nevyplatí, ale to jsem jaksi nepočítala se dvojčaty ![]()
no ale manža nás v poho uživí, takže jsem v klidu
jediné, co by mě trápilo, že bych nechala studenty ve štychu, ale myslím, že to všichni pochopí
zuzajda…to nemůžeš tak brát…ve štychu je nenecháváš…to je prostě život…co máš dělat????
DAJ - jaký vrchlabí?? Dvě a půl hodky cesty? No tak to pojed rodit do Brna, ne? To máš taky dve a půl hodky
![]()
Ty seš fakt poťap! Ty se vůbec nesmíš natahovat!!! Zádný vesení záclon, zádný cesání jablek, delej neco manuálne rukama, ale pod hlavou, ne nad hlavou…
A co tě bolelo???? Bříško???
DAJ - a 30/10 mám triple, ty na mě uplne kasles
![]()
Furt mě neska pálí žáha, eh, votrava.
Se mi tak nekce makat, šéf na mě ted navalil oukolůů, eh, su líná jak veš…
jelena…na těhotnout? No to od něj teda není hezký. Mě se taky nechce nic dělat, ještě jsem ani nádobí neumyla ![]()
Holky tady je hezky, svítí slunko, ale už je zima ![]()
no jo Vrchlabí, tam by chtěl každý
ale z Ostravy to asi fakt nejde ![]()
takže my máme 3 porodnice, z toho jedna je hodně dobrá, nová, komfortní, ale je tam nával jak sviňa, ale tam chcu jít:) takže musím zapracovat a vymyslet co s tym:)
daji, chudáčku, to je hrůza jak trpíš.. odpočívej a netahej se s ničím..
NITA - no jo, kolega je este tento tyden marod no........
furt zívám, děsný.
Jo, tak co pátek, kočko? hehe
myslite ze si muzu dat malý kafe? Fakt usínám naziva!! Se mi zaviraj voči..
Jelen a proč by jsi nemohla kafe? Já ho piju normálka…kafe je přeci zdravý, jsem o tom tuhle četla článek…
V ten pátek to vypadá bledě…pojedem euž ráno a ten můj se mnou a ještě ke všemu mají ve škole ředitelskej den…tak asi i Jakub, mě z toho šmejkne ![]()
NITA - jéé, tak to se neuvidíme, sem te mela uz napísanou v mobilů.
Tak jindá, Jihlava je blízko ne? hehe
jelčo, ve Vrchlabí mají individuální přístup a trošku jiné metody, rodí se tam ve vodě a tak.. jednu dobu to byla šílená móda tam rodit..
hele, kafe si dej, dneska jsem si dala malé pivo na oslavu triplu a taky, že mám 100. den těhotenství
ale nedopila jsem ho, bo mi nechutná..
já už se tak šíleně těším až si voblíknu ty těhu šatky…
![]()
Zatím se stydím ![]()
Joooo a ten můj chlap je v posl. době jako vyměněnej! Je na mě šíleně hodnej, uz mi vůbec nenadává za binec doma a včera dokonce měl ruku na bříšku a hladil malýho! sem mu ale musela říct,že hladí špek, že mladej je vo trochu níž, hehe.
No fakt je úžasnej, čučím jako puk… ![]()