Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzo - ahojky, ten náš prcínek taky včera kopal vlevo, nejdřív spíš dole a pak se kousek posunul a kopal rovnou vlevo pod pupíkem.
už jsme fakt začínala být nervózní, žádný boule, žádný kopání, nic. Dneska už párkrát šťouchnul, brouček
Ahoj, tak já jsem nepřibrala zatím ještě nic
doufám, že to tak pomalu pujde i nadále nechci přibrat zase 15 kilo, doufám že teď to zvládnu do osmi
, ale nevím včera jsem upekla housky a byly tak dobrý
jsem sežrala večer asi tři ![]()
Já řvu i u medvídka Pú ![]()
Naposled jsem řvala v pátek, když jsem viděla Terezku tancovat s mojí mamkou, dělaj vždycky hrozný kraviny. Prostě mi najednou přišla taková velká a říkala jsem si, že brzo budu mít dvě takový a už se mi koulely slzy jako hrachy. Mamka hned přišla ke mě a ptala se, co se stalo. říkala jsem jí, že mi hrabe, tak mě nechala ![]()
Já taky brečím pořád a u všeho.
Nejvíc mě dojal takovej blbej americkej film o tom, že se země srazí s kometou a všichni umřou - to byl úplnej záchvat ![]()
Ale když jsem bulila u Všesokolskýho sletu, tak to už si manžel fakt ťukal na čelo. No ale mě to prostě dojalo
![]()
Jo, houby, kecám, v pondělí u Pojišťovny jsem promáchala dva kapesníky
![]()
Misu - u pojišťovny jsem taky pustila slzu, ale hned jsem přepínala na zoufalé manželky
a tam mě to docela přešlo
Se máš, že máš tak velkou dcerku aspoň ti pomůže, já budu na všechno sama a ještě tohle malý třeštidlo, začínám mít z toho čímdál větší strach a nevím jak to zvládnu ![]()
saal - ale zase nás čeká škola a to je pěknej záhul. Docela jsem se těšila, až půjde do školy, ale teď bych jí nejradši nechala ještě ve školce. když si to tak vezmu, tak za čtyři roky na ní může začít lízt puberta, bože chraň
![]()
saal - právě že jo, dneska začínaj holky vyspívat hrozně brzo, už jedenáctiletý holčičky maj měsíčky. Mě tada klaplo 12 a za pár dní jsem to poprvé dostala a i tak to bylo hodně brzo. Brr, nedovedu si to představit.
právě jsem prošla kolem zrcadla, teda já vypadám, kadeřnice by neškodila, budu se muset objednat
Holky u Pojišťovny jsem taky bulela. Jakub chodí do 2 třídy…tak už jsme takový zajetý, ale nebude muset do družiny a já na něj budu mít více času…teď se z práce vtracím skoro o půl 6…škola a domácnost, je toho hodně.
Misu, když přítel začal jezdit, tak Jakub taky žárlil, cpal se nám do postele…ale teď už na nás prdí…ráno nakoukne… akdyž spíme zapluje do pokojíka a pustí si telku. Nechá nás chrupat do 9h… ![]()
tak na pojišťovnu se už nedívám, od té doby, co jsem jeden díl taky prořvala:) v poslední době mám rituál, že si před spaním lehnu do postele a čtu.. i když za patnáct minut jsem tuhá:)
Misu - tak jestli to bude mít Nika podle mě tak si ještě dlouho počká
Já jsem to poprvé dostala až v 15
už mě mamka chtěla posílat k doktorovi co se děje
a když jsem to dostala to bylo radosti a teď bych se nejraději dala podvázat aby už to nebylo ![]()
ahoooj holky, to jsem já žabža:) jsem na jiném PC a tak se nechci přihlašovat:)
a to pak byl masakr, už jsem ho cítila i rukou, když jsem ji měla na břiše..nádhera.. kope mě jenom vlevo, to by mě zajímalo, jak si tam leží..
jelčo, Tobě se po mě stýskalo, to jsi hodná.. a neřvi, já teď taky furt brečím
mišu, chápu Tě, že když jsi pupíka teď dlouho necítila, že Tě to znervoznilo..já měla pohyby v pátek, pak už nic.. až včera večer jsme ho s přítelem „pohoupali“