Poradna duly
Jana Čurdová
daji, víš co? pracujícím se daří čím dál hůř..
ráno se příšerně vstává, teď zaučuju novou holku za sebe, tak mi furt okupuje počítač, připadám si tak bezprizorní:) hele, to, že Tě pomlouvají je hnus, ale je to úplně normálka..pamatuješ, jak jsem tu řvala, že mě v práci pomlouvají, vykládají nesmysly a tak..vůbec se Ti nedivím, že se cítíš kvůli tomu blbě, fakt nechápu, co ty lidi k tomu vede, aby byli tak hnusní..
jelčo, hele Horýšku není tak špatné..:)))) proto radši ufonkovi říkám ufone, když nevím, jestli je to ta Viki nebo ten Viki
![]()
jelčo a jak si je nabarvíš..? nějaký mahagon či co? taky bych měla zajít k holičce, ale kurňa není čas
jel pohyby necejtím
za prvý jsem prvorodička takže to bude tak po 16 týdnu
spíš ještě dýl…a za druhý mám placentu vpředu takže je to tlumený (mišu jí má vzadu a cítí každej kopanec)
nebooj, dočkáme se ![]()
no jo si z toho moc nedělám, chápu že jim to není po chuti. ale to že jim makám z domova to jim nevadí že.. v naší firmě bohužel pomluvy fungujou docela dost. nechápu kde se to tam bere ale docela to tam jede no
takže se ani nedivím a je mi to fuk, ani nepočítám že tam budu chodit nějak často s prckem se podívat.....prostě k těm lidem (krom jednoho) nemám jinej než pracovní vztah. když odešla minule kolegyně tak se taky drbalo a drbalo, pak odešel kolega a taky se pomlouvalo…takže jsem to čekala. prostě vždycky ten „bývalý“ zaměstnanec je nejhorší mrcha, vyšplouchnul celou firmu, nadělal spoustu chyb…všechno se na něj svádí..to je normálka. jenže po tomhle nějak přestávám počítat že se tam vrátím. za prvé nevím zda mě tam ještě budou chtít ( i když práci jsem uměla na jedničku to jo), a za druhé k nim ztrácím ještě víc respektu než mi zbylo…takže se tam asi nevrátím a budu na mateřský hooodně dlouho
chceme dvě děti (a pak možná jedno další časem)
takže tak. ať si trhnou ![]()
holky s tou barvou bacha. ségra si chtěla na začátku těhu obarvit vlasy a prostě jí ta barva vůůůůůůůůůbec nechytla. jiný těhulky říkaj že jim to chytlo úplně jinej odstín než to mělo být!
to jen tak abyste s tím trochu počítali.....ale nemusí to být váš případ ![]()
tak mám v galerce fotku bíška ![]()
ZABZU - no hodim na to tu svou barvu, takovou tmavěhnědou. Páč su ouplně šedivá už, eh..... vypadám děsně ![]()
DAJ - jejda, tady někdo študoval knížku ![]()
Já cejtím jen tu a tam takový mletí, jakoby mi tam běhalo tisíc broučků, hehe.
A kde mám placentu já??
Určitě na hlavě ![]()
Daji, byla jsem se kouknout..dobrý
ty brďo, já už mám celkem pupendo..konkuruju mišunce
tady mi všichni říkají, že mám celkem velké břicho a popravdě si to taky myslím..ale líbí se mi to:) jen, když si lehnu, tak se to nějak celé rozlije do stran ![]()
jsem zvědavá, jak to s váma bude vypadat tak třeba za dva týdny, jestli to poskočí ![]()
jelčo, pohyby jsem v tom patnáctém týdnu necítila, to až teď..ale super je, že to není žádné lehtání, ale rovnou kopance, to si s ničím nespleteš ![]()
kde máš placentu to nevím, mělo by to být v nějaké uzv zprávě - mě to tam napsal ale nevím zda to píšou všude?? zkus juknout nebo se příště zeptej
žabžu myslíš že to poskočí tak rychle? já se stejně budu fotit jen jednou měsíčně, možná ke konci pak častěji ![]()
jelčo, podle všeho máš placentu v hlavě
![]()
hele, tak pak napiš, jestli jsi tmavě hnědá nebo zrzka:) jak to dopadlo:)
DAJ - šmárjá, já myslela, ze placenta je prostě kolem mimina, to sou mi vjeci, eh…
Jukala sem na tvoje bíško, hehe, máš krásnej pupík ![]()
Ty chodíš doma v ručníku? Tý brdo, to není zlej nápad, já furt sháním gaťata a přitom takovej ručník
![]()
týjo holky já se těším až to bude hotový
to bude paráda
už hledám na netu stůl
jen na jukandu abych věděla co se vyrábí, chci ho stejně vidět naživo a koupí se taky naživo…se prostě těším
pak hodím fotózu ![]()
ZABZU - já se matlu furt tou stejnou barvou, mám skoro černý vlasy a ty šediny sou šíleně vidět, dyž se dlouho nenabarvím, ted mám skráně uplně prošedlý, vostuda, fakt nebyl čas se věnovat vlasům…
chytne to dobře, Belle Color, se patlu furt tím samým už pár let.
Ale tobě by tam chytla dobře červená nebo modrá, jéé, já cu modrý vlasýýýý
a neska si nabarvím vlasy, tak
jel