Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
18.10.06 13:37

ahoj berundy ;-) včera jsem se sem nedostala tak dneska to snad vyjde. už přestavujem tak je tu všude brajgl :? manža zrovna maká a já si vesele baštím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.10.06 13:40

jak dopadly kontroly všem zúčastněným? ;-)

jasr?

nita?

iriska?

romča nt screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 13:56

DAJ - co dlabeš? :)
jel

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 13:56

NITA - v poho, zbytek tu nebyl!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 13:57

čtrnáctá hodina odbyla, záda mě zas zbolela :D :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 13:58

venku je takkkk kráááásněěěěě!!!!

Daj - jak jde prestavba? Myluju prestavby, he, zažila sem jich asi 5, hrůza :D
Děláte malýmu pelíšek?

jelena

• Citovat
  • Upravit
4011
18.10.06 14:10

jel dík za optání ;-) ty jsi dneska anonym? :D a nebudeš mi vyhrožovat? :D

mám květákovou polču s opraženou houstičkou ;-) ňamka ;-) zatímco já dlabu tak manža maká vedle…idylka :lol:

jj přestavba rodinného sídla ;-) jsem tu fotku dala do svý soukromý fotogalerky tak jukni. je tam vidět jen půdorys. bude tu nově jídelna a ložnice se přesune (tam se pak vejde aj postýlka), jinak nic. možná ještě převrtáme kočkám lezeníčko na chodbu, chuděrky to asi špatně ponesou a budou žárlit ještě než se to narodí :-( musíme nějak fikaně postupně je přivykat.....doufám že pak budou mazlivější :D jinak krásně pomáhaj manžovi se stavbou :D furt se mu motaj pod nohama ;-) paráda

cos měla ty jelene oči máš zelené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.10.06 14:28

aha tak jsem dočetla žes měla vepřa ;-) tak teď by to chtělo natáhnout břich ne? ;-)

Nituš ten doktor je normální vůl :? ach jo..si myslí asi jakou ti udělal službičku :? a koukej ležet a kliďánko než se ti ta choróba rozjede! to máš příkazem ;-)

mišu ty se ještě šetři! však nic neuteče ;-) bordel neutíká ani u nás ;-) všechno čeká na mě ;-)

dnes jsem vysála obývák, je to jediná místnost kde se dá nyní luxovat :lol: druhej pokoj je plnej nesmyslů tak tady to nemá cenu a další dva pokoje jsou rozdělaný ;-) manža už zazdívá heč :-)

jo včera jsem si fotila bíško tak až to upravím tak ho vrznu do galerky ;-)

tak kde jste kdoooooooooooo? co ty kontrolářky? romču chápu - ta je doma a nemá interfernet ale ty ostatní? ;-) vostudy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 14:36

DAJ - budu ti vyhrožovááát, hehe

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 14:37

me se neska tak nic nece…

jel

• Citovat
  • Upravit
807
18.10.06 14:39

jelčo, taky nejsu ženatá :))) takže se bude klusat na matriku, to je radosti..heleho Horácia :lol: ty si na to tak zvykneš, že mu jméno nakonec dáš ne? to by byla prča..:)
saal, to nevím, co moje dítě udělá, ale rozhodně nám bude dělat radost..teda doufám :lol:
daji čauki:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.10.06 14:49

no konečně někdo ;-) jsem to chtěla už zabalit

žabžo jak je pracujícím? holky já už bych do toho nešla. fakt ne. mě je doma dobře…penízky ještě nevím kolik budu mít..schválně řeknu o kolik % je to míň ;-) ať jste v obraze.

jo jinak jsem se dozvěděla jak mě v práci šéfové pomlouvaj :-( prej jak jsem je neprofesionálně vyšplouchla. a já blbec jsem jim nabídla (a taky to tak funguje) že jim budu z domova pomáhat. prý že ten problém se určitě neobjevil ze dne na den a taky že si představovali že budu třeba jednou týdně dojíždět na částečný úvazek. se zbláznili ne? copak jim nedochází o kolik by se mi snížila mateřská? mít např. tři měsíce do konce roku úvazek 32 hodin měsíčně tak mám pak pěkný h***o. takže jsem z toho taková přejetá :-( a rozhodla jsem se že se na ně vyprdnu až budou chtít někoho zaučovat (ale to ještě není jistý, asi tam stejně pojedu páč je mi to hloupý) - no ale podraz si teda představuju jinak. podraz by byl kdybych jim oznámila že jdu čekáme mimčo a v ten den šla na neschopenku, ani jim nenabídla práci z domova. to by byl podraz. ale tohle? :-( mrzí mě to no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 14:50

ZABZU - ani mi nemluv!!!! Mám takovej pocit, ze más pravdu!!! Uz sme si na to doma tak zvykli, ze s tím voba tak nák počítáme. Průser je, jak chceš na takový díte volat? Horýšku? Hori? To je prece strasný… 8O
 jel

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 14:53

DAJ - hm, no nemohla si čekat, ze ti to budou přát a jeste tě domů pozdravvovat. Si jim to sice rekla, ale za chvilku si vypadla.
No ale to je prostě zivot!!!
Hele, jestli budou mít blbý kecy, tak se jim na vsecko vyprdni, jasný? Si rikala, ze to sou takovi primitivové, tak to tak i ber, páč co vod nich asi tak můžeš čekat???

a já du jeste jednou na záchod :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 14:54

daj -ty uz cejtis náký pohyby???? Já akorát tak prt :-O

jel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie