Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
19.10.06 16:13

Misunka pinďour 5cm :lol: to by bylo šidítko … :lol: :oops: Ale i s malým kašpárkem se dají dělat velké věci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 16:15

Nito - :lol: :lol: tak to fakt nevím, nikdy jsem to nemusela řešit :lol: To jsem napsala proto, že k tomu čípku přeci taky dosáhne a kolikrát ne zrovna jemně. Šmarjá, já radši jdu :oops: :oops: , tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 16:16

misu…já to teda taky naštěstí neřešila…ale ty malý evropský mi vyhovujou :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 16:18

misu a ty 5cm…to budou leda eskymácký… :lol: :lol: páč černoši jsou vyzbrojený fest…teda prej…to bude asi tím teplem...... :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.10.06 16:24

ahoj ;-) teda to je téma :lol: snad se radši ani nebudu přidávat ;-) :lol:

holky já baštím každej den GS mamavit plus ten ascorutin - napsal 3× denně ale jím to spíš jak si vzpomenu ;-) a občas si vezmu ten vápník+hořčík+zinek. takže feťák hadr :lol:

dneska jsem nějaká cíplá. jen uklízím bordel po „stavbě“ a nic se mi nece dělat…

jinak bolení v podbřišku mám taky. když rychle vstanu nebo si rychle lehnu sednu tak to píchá a taky občas večer to prostě pne…nejste v tom samy berušky ;-))) nebojte určitě to nic není…ale mám úchylku se kontrolovat na wécku zda je vše ok ;-) jakože jukám na papír vždycky…taky to děláte? ;-)

jdu lehnout. sorry že se tu nevyskytuji tak hojně jako předtím…som nějaká přešlá.

kontrolářkám zdar! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 17:03

To je, ale téma, my jsme byli pouštět draka, perfektně lítal :D

Jsem si všimla, že je dneska Michaely a už mi to došlo, Misunka má svátek a dostala foťák tak přeji všechno nejlepší :D A posílám košík plný sluníčka tedy slunečnic :D
 http://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 19:39

saal - díky :lol: :lol: Foťák už je pořádně prolustrovanej a jsem nadšená. To už mám Ježíška, dostala jsem nakázaný, že si musím dát krabici od něj pod stromeček :lol: Ještě pod něj strčím pupíka a budu maximálně spokojená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.10.06 19:58

MISU - nojooo, ty ses Míša, hehe, uzsem se te chtela zeptat kdy je „Misunky“ v kalendari, tak šecko nej!!!

Máte zupr téma s těma pindourama, akorát sem to nepochopila… čípek je hodně vzadu né?? Mezi dělohou a pochvou, tak si to prece nemuzete nahmáátnout rukou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.10.06 20:00

DAJ - no jasný, tak kontroluju toaleták, to je prece normálka :D
To se musí! I po prckovi mušiš kontrolovat každý hovino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 20:03

Jelen - díky, zkus to a uvidíš :lol:když ho nahmátne doktor, nahmátneš ho taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 08:02

čau kočky..mišu, taky všechno nejlepší k včerejšímu svátku..tak jsem byla zblblá, nekoukala se do kalendáře a teď mi to taky došlo :lol:
holky, s tím toaleťákem jsme na tom stejně, taky furt čučím..to je paranoia :? :)
teď dlabu tuňáčka s rohlíkem, zapiju to zákysem a uvidím, co se stane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.06 08:30

Misulko, dodatecne take preju vsej nej nej nej k vcerejsimu svatecku!!! Hlavne at se vam s Hopikem dari :wink: !
Vcera jsem se bohuzel nedostala k netu … tatka mel dovolenou, tak nam naplanoval cely den :wink: , uz v 7 rano byl oblecenej a ze musime uz vyrazit :wink: , proste my kdyz jsme s nim doma … tak nesmime zahalet a furt se musi neco dit :wink: … ale bylo to prima :wink:

• Citovat
  • Upravit
685
20.10.06 08:32

Misu - já jsem taky u OZP (jako Jelča) a teď mi (letos už podruhé) přišel formulář, kde si můžu zatrhnout za 1.200 různé služby a nákupy - třeba nákup těhuvitamínů nebo plavání s dětma, očkování, atd. Ještě, že jsem si zrovna za tolik schovala účtenky. Hodí se to.
Nadstandard v porodnici sice taky platí, ale musíš si ho sehnat a při těch návalech v porodnicích to asi nehrozí :? . Tak si v lednu zase koupím další vitamíny, abych měla co k proplácení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.10.06 08:45

tak Misu jeste jednou, tentokrat ne jako anonym :(
Misulko, dodatecne take preju vsej nej nej nej k vcerejsimu svatecku!!! Hlavne at se vam s Hopikem dari :wink: !
Vcera jsem se bohuzel nedostala k netu … tatka mel dovolenou, tak nam naplanoval cely den :wink: , uz v 7 rano byl oblecenej a ze musime uz vyrazit :wink: , proste my kdyz jsme s nim doma … tak nesmime zahalet a furt se musi neco dit :wink: … ale bylo to prima :wink:

Jiti: mne od OZP vubec nic neprislo … nak na mne zapomneli ci co :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 09:10

holky, vy se máte s tou pojišťovnou..já mám příspěvek 500,– na vitamíny nebo cvičení..takže teď si vyberu do konce roku cvičo a pak po novém roce zase..přece jim to nenechám, že:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí