Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
20.10.06 09:30

JITI - jééé, Proč si to nerekla dřív, já si nenechávám vystavovat oučtenky z lékárny. Ale z OZP mi nic nedošlo, bídácí…
Vím ze mají jakýsi program, kdyz ses furt zdravá, daj ti nejaký body za kerý si muzes neco koupit ci co.
Jenze já mela tolik lítání se zubama loni a predloni, ze mi nedaj ani bod, bídácí … :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:31

ZABZU - nemáme se, šak si to slysela, ten priplatek asi taky nehrozí, kdyz nebudou mít volný pokoj… takze prt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:32

KLARISA - cinkni si tam, na OZP, reknou ti, jestli si dosáhla tech bodů či ne, já vloni ne… asi, taky si tam zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 09:38

jelčo, no jo.. ale ty vitamíny a cvíčo..to stojí za to ne? už řeším cvičení u nás v Ostravě, ale asi je ještě brzo, tak bych šla až po 20. týdnu.. asi do vítkovické nemocnice, tam mají super rehabilitace a speciální těhu cvičení.. prý je to tam dobré.. a od 30. týdne zase na fifejdách v nemocnici mají super přípravu k porodu.. hlavně, že chci rodit v Porubě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:41

MUSÍM vám říct co se mi na dnešek zdálo.......... to se picnete!!!!!!!

Sem si lehla do betle a šmákla si na břicho a ejhle!!!!! Boula!!! Zničehonic!!! Zpomnela sem si na Zabzu, a jeste kdosi rikal, ze mu to vyrostlo najednou ze dne na den. Tak sem byla tak ščastná, furt sem hladila bíško, až sem usnula..........

a ted ten sen:
hladím si to bříško a najednou se to tam začlo hejbat. Ale fest! Najednou mi to začlo pod kůží vyloženě běhat !! Sem tam, prostě to rejdilo! tak sem to nahmátla a hladila a říkala „jé, prcek uz se hejbe“.
Najednou se ten prcek zastavil, zaměřil se na tu ruku a RAF! Kousl me do ruky pres kuzi!! Strasne moc malejch zoubků měl jak piraňa!! Sem se uplně vyděsila ze si prokousne dělohu a kůži ven, vyteče plodovka a von umře!!
Tak sem ho začla uklidnovat a zase hladit aby nekousal a neprokousl se ven a tím se nezabil zejo. Ale kousl me dycky jak sem ho pohladila. Malej vetřelec.
Pak si jeste spomínám jak sem meditovala pro sebe „panejo, jak todle zvládnu ještě těch 6měsíců aby se ten janek neprokousl ven…“ 8O

Zbudila sem se pěkně zpocená a vyděšená :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:44

Jo a ten můj včera docela hodne vyměk - furt mi hladil bíško a byl strašně ščastnej. Na tohle sem se těšila nejvíc - až von z toho bude hotovej.

Já su tak ščastné :) :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:45

jejda, spatnej smajlík, he :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 09:48

Pátek Česnečka s opečeným chlebem

1. Vepřový steak s bylinkovou omáčkou, americký brambor
  2. Těstoviny Amatriciana
  3. Plněný zelný list, vařený brambor
  4. Míchaný salát se salámem a sýrem
  5. Smažený sýr, vařený brambor, tatarka
  6. Kuřecí prsa se šunkou a sýrem, hranolky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 09:48

jelčo, teda ty máš sny, to se ti pomíchali pesani s miminem.. :)) tak máš bouli? no vidíš, fakt ze dne na den co? taky si ji před spaním hladím, akorát, v noci, když se mi chce čurat, tak mám pupek vleže tááák velký:)pak splaskne.. tak chlap ti hladí bříško? to se máš:)))))) ten můj je na mě taky moc hodný, hladí mě furt, ale spíš nadrženě než romanticky :lol: :lol: :lol:
ale ne, křivdím mu, taky hladí:)
hele jelčo a máš taky tak živé sny? teda kromě toho dnešního.. já teď furt..
jo a začínají mi krvácet dásně při čištění zubů..taky dobrý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.10.06 09:51

Koukám, Jelčo, že nás ani k diskuzi nepotřebuješ. Zaplnilas celou stránku skoro sama 8O :lol: .
Já jsem si úplně náhodou účtenku od vitamínů nechala, musím na to teď víc myslet. Vloni jsem myslím dostala bonus 600 Kč, předtím nic, kvůli porodu (nechala jsem si vyjet výpis, kolik všechny ty výkony okolo něj stály a byla to fakt pecka 8O :cry: ) a letos už dohromady 1.800. Příští rok asi zase nic, jelikož se chystám zase rodit :wink: .
Stejně to nechápu. Přivedu jim na svět nového plátce pojistého a oni mě za to strhnou bonusy :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 09:54

Ahoj holky :D , už jsem zpět od obvodního, konečně mám štempl v průkajdě. Ty lidi tak kašlou a smrkaj, fuj bacily.

Jelen - máš pěkný sny :lol: Mě ráno Hopček fakt probudil mletím, asi uklízel :lol:

A teď jedna Jobovka. Už vím výsledky tripple testů. Podle očekávání jsou pozitivní na rozštěpový vady :cry: . Příští čt jdu do poradny, dokor mi bude dělat utz a sestřička mě objedná do Hradce králové na opravdu velký utz ve 20. týdnu. Takže historie se opakuje. No musím to nějak ty tři týdny vydržet, než toho našeho broučka důkladně zkouknou. Aspoň že nemusím na amnio, ale stejně jsem úplně hotová, protože co kdyby… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 09:55

Jelen - 1 nebo 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 09:58

mišu čááu.. hele, to nebylo žádné překvápko. ale ber to tak, že NT screening byl v pohodě a triple jsou dost často falešně pozitivní..navíc už víš, jak to dopadlo s Terezkou a stejné to bude u prcka.. tak hlavu vzhůru!!
ten prďola Tě tak kope? na mě ten můj ufon kašle.. od té doby, co mě tak krásně dokopal zase nic, stávkuje..občas něco cítím, ale nejsem si úplně jistá, jestli je to ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:04

Zabzu - mě dělali jen utz, ne celý NT screening. Kdybych věděla, že to dělá ten můj bývalý doktor, co k němu chodí Romča, nechala bych si to udělat celý a nemusela se teď nervovat. Jak já ty tři týdny přežiju, to fakt nevím. Ráno jsem se otáčela v posteli a to mletí v bříšku mě probudilo. Teď do mě taky ťuknul, asi mi dává najevo, že je zdravej. Jestli se nedozvím přístí týden, co má mezi možičkama, tak v HK určitě.

U Terky jsem tenkrát dost hysterčila, tak teď se snažím být v klidu, ale asi si pořvu. přeci jen červík hlodá, co kdyby :?: :?: :?: Nejradši aby mě někdo na ty tři týdny uspal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.10.06 10:12

Ahoj, dneska je nějak hnusně a zima :cry:

Misu - to bude dobrý neboj, vždyť tě upozorňovali, že můžeš mít ty testy špatně :wink: aspoň budeš vědět co je miminko, jestli holka nebo kluk :D

Jeleno - mám něco pro tebe, podle tohodle jsem si čípek taky nahmatala :D http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí