Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
20.10.06 10:15

mišu..aha.. chápu Tě, budou to nervy, hele, ten příští týden jdeš na UTZ, tam se dr. koukne aspoň předběžně ne? ale tři týdny jsou fakt hodně, já už je chci mít taky za sebou a jít s Vikim na ultrazvuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:21

SAAL - díky moc, ten čípek vypadá jako malý pindour :D :D
Si to prectu, dík. Stejne nechápu PROČ bych si to mela nahmatávat a kontrolovat? 8O

ZABZU - na krvácející dásně, nejlepší je zubní pasta SENSODYNE. Stojí sice skoro kilo, ale je nejlepší, pouzivám ji uz dlouho a dásně mi nekrvácejí! Jo, jinak mám jiné typické znaky pro těhu: pálívá mě žáha a ted obcas i zácpa. Mám těhu knízku, musím nastudovat co je na to.

JITI - s těma bonusama mě prdijou, s tím nadělaj.........
Jo a dotaz: kdyz se ti narodila malá, k jaké ji priradili zdrav. pojistovne?? Automaticky podle maminy? Takze OZP?

MISU - Hopík uklízel jo? hehehe, sem se nasmála :D Uz ho vidím s tím koštátkem a kýblem, jak tam smejčí :D
Se směju, ale dyž si spomenu na toho zubatýho vetrelca, uplně jeste cítím jak mě rafal do prstů..
Jo a si mám dát ty Těstoviny Amatriciana??? Co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:22

ZABZU - já du az za 5-6tejdnů na velký UZ, do tý doby zdechnu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.10.06 10:24

Jelena - ten čípek si nemusíš kontrolovat to dělá doktor, ale je to jen tak pro informaci ať víš kde ho máš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:30

SAAL - a děložní zátka je něco jinýho než čípek?

Neska sem si poprvá vzala těhu šatky a šíííleně se stydím 8O
Sluší mi moc, a kazdý si mě prohlizí, já se tak stydím jak na mě chlapi v práci koukaj a hlavně neska šéf, ups 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:32

JITI - Nita si neska trajdá po Brně a ani se nevozve :D Sme mohly šecky na voběd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:42

Zabzu - snad mě příští týden doktor uklidní, taky to bude brát podrobně. přítel má zrovna denní, škoda a v tom HK tatínci k utz nechoděj, nebo aspoň nechodili, prej proto, že jsou specializovaný pracovniště. Tenkrát s Teri jsem tam hrozně brečela, když mi to všechno ukazovali, byla to nádhera. Pak mi dali zadara tři fotečky, tak jsem je nesla jako svátost. Moc se tam těším. kamarádce vyšli na jaře tripple testy oboje blbě, tak byla i na amniu a taky prej strašně brečela na utz, oni tam jsou na vystresovaný maminy zvyklý a jsou moc příjemný.

Jelen - nevím co v těch těstovinách bude, ale zní to lákavě :lol:

Holky, ještě moc děkuju za gratulace k svátku a taky za podporu, jste hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 10:42

jelčo a není Ti v nich zima? taky jsem si chtěla vzít sukni, ale kurňa mrznu v nich..všude se píše, že máme být v těhu obrněné proti chladu, ale já mám pocit, že jsem větší zmrzlina než dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.10.06 10:45

Jelena - děložní zátka, je asi ten hlen co se dělá v těhotenství na čípku aby tam nemohli zase spermijky :D když potom začneš rodit tak ta děložní zátka z tebe vychází i s krví a i tak se pozná začínající porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:46

Holky, já jsem hrozná zmrzlina, teď mám taky husinu, mám jí pořád a když už se fakt nemůžu zahřát ani čajem, tak si vlezu do vany. Teď si vařím čajík pro těhule, tak snad se zahřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:47

ZABZU - to je zajimavý, mě bejvala zima furt a vsude, ted su náká teplokrevná co su v tom, zajímavý postreh!
No ale já mám puncocháce tehulovský! Apak mám jeste jedny klustý silonky, ty az na zimu.

Hele, nasla si tu pastu Sensodyne co sem ti psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:48

SAAL - no vidím, ze jeste musím hodne studovat vo zenskejch genitálijích 8O

MISU - co je to to amatriciana??
Hele, moc horkou vanu ne!!!!!!!!!!!!!! to nesmis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:48

Ty těhulkovský silonky mají jen ve specializovaných obchodech nebo i normálních? Musím se poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.10.06 10:49

Holky včera jsem byla v těch kalhotech a já jsem si už připadala jak těhule, dokonce mi leze už bříško, ale pořád je vidět víc to nad tím, furt nevím co to je, jestli jsou tam vnitřnosti které mimi tlačí na horu, protože to není vůbec měkké jako špek, ale zase to není tvrdé jako mimiskovo bříško :lol: Nevím jestli tady z té matlaniny něco pochopíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.10.06 10:49

Jelen - možná bych ty Ama… vyzkoušela, ale musela bych to napřed vidět. Vždycky napřed omrknu cizí stoly a pak objednávám :wink:

Dítě se vždycky automaticky řadí do pojišťovny matky, pak si to můžeš změnit. Já jsem neměnila, jsem spokojená.

Čípek nezkoumám a můj Dr. taky ne. Nechávám ho zatím u ledu (ten čípek :wink: ). Eventuelně se na něj „podívám“ ke konci těhu, když se bude otvírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí