Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti - mluvíš mi z duše, hlavně s těmi očistkami
to je snad to nejhorší co může po porodu být
Já jsem byla uplně zapruzená jak mimino od těch hnusných vložek ![]()
SAAL - to je divný s tím čípkem, Já se na to ptala minule MUDr a ta mi rekla, ze by na čípek během těhu vůbec nemakala, ze by se nemelo, jen ve výjimečných případech!
Tak at ti tam nehrabe, kruciš.
Jiti+saal - taky jste měly popraskaný bradavky? To byl hnus, radši ty vložky
holky, to ještě neřešme
kurňa, porod a co bude po tom mi připadá být jako šíleně vzdálená budoucnost..eště se vyplašíme my prvorodičky ![]()
Zabzulko - máš pravdu, nebudem strašit. Já asi jdu něco dělat, nějak jsem dneska mimo
Misu - ty bradavky byly taky šílený, ale zahojily se do tří týdnů, ale tohle trvalo dva měsíce
Pamatuji si že když jsem měla malou přiložit tak než jsem se odhodlala jí to dát tak jsem strachy uhýbala a malá po té bradavce lapala jak kapr a bulela
, ale to byla vždycky taková bolest, že jsem u toho kojení brečela ![]()
já si ráno zaplavala, tak su zvedavá co na to ve dvě hodiny řeknou záda
![]()
tyyyjo … holky, jsem rada, ze jsem takhle dlouho nemela ty ocistky sama
… jsem si myslela, ze uz to bude vecnost … ![]()
Zabzo - já jsem něco takového vůbec nečekala, ale už tě nebudu strašit ![]()
saal - taky jsem uhýbala, malý stříkalo mlíko do očí, ale přiložit moc bolelo, ale už dost.
ale néé, dělám si srandu..klidně to probírejte, to snesu:)
mišu, tak něco udělej a pak se vrať jo? a nebul..to bude dobrý
já si te´d musela lehnout a malýho sklepat, tlačil mě hodně dole. Já se ještě ozvu. nejstem schopná se ani převlíknout, natož něco dělat. ![]()
mišutko taky dodatečně přeji vše nej nej nej k tvému myšímu svátku
já jak nejsem v práci tak ten kalendr nějak nesleduju ![]()
ty tripple testy jsi sama říkala že kvůli tomu krvácení asi budou pozitivní!!! a to co říkala klarisa že do dvou let se od toho má ustopit to je další argument proč si z toho moc nedělat hlavu. vím že červíček hlodá…ale neboooooooooj
budeš mít nádherný zdravý miminečko
věř tomu ![]()