Poradna duly
Jana Čurdová
Jani - my měli taky párečky a dokonce jsem dala kousnout i Nikče
což je proti mému přesvědčení, že Nika nebude nic nezdravého ![]()
Tak se mějte všechny pěkně, manžel mě už vyhazuje od počítače tak můsím uvolnit židli ![]()
Co chodím zase do práce , tak nemám moc čas si tady sednout a čísti. Sice pracuju u počítače, ale je docela frmol a před šéfem si taky nedovolím otvírat něco jiného než autocad.
Tak jsem byla ve středu u MUDra, měřil, měřil koukal na mimčo a nakonec ani nevím co vykoukal.
Akorát říkal , že nějak moc vyrostlo : má tedy od hlavičky k zadečku 81mm. Dobrý ne? Prý o dva týdny větší než by mělo být, jenže si Dr nevšim, že jsem přišla na kontrolu otýden později.
Tak jsem mu to říkala, tak nevím jak nakonec to je, jsem z toho trochu zmatená. ![]()
a jestli jsi o týden nebo o dva napřed tak to je přeci super
81 mm to je dost na 14. týden ne?
i když já fakt nevím
však oni tě pořádně proměří ![]()
Irisko - tak to je cvalíček, to je přeci dobře, že hezky roste.
Teri usnula za pět minut, tak jsme se ani moc nepomazlily ![]()
Dobrou noc všem, nějak se mi zavíraj oči
saal - mě to s těma párkama a jiným nezdravým jídlem vydrželo do Terezčiných tří, pak jsem rezignovala. ![]()
Ahoj holky, jsem tu ![]()
Mišu, taky jsem si myslela, že Zuzka ochutná první čokoládu v 18.- ti letech (
), ale už si před nedávnem kousla tatranky a neubylo ji. Člověk si říká, že když jí převážně zdravě, tak všechny vitamíny má, tak jeden nezdravej kousek ji občas neuškodí. Ale jsem alergická na sladký pití, babička má nakázaný vše důkladně ředit ![]()
jani - ahoj, já jsem byla hrozná, Terezka jen tak něco nesměla, teď už budu asi tolerantnější. Nesnáším coca colu a takový ty sladký limonády ![]()
Mišu, ve školce ji stejně asi budou ládovat kdoví čím. Jsou sice i školky se zdravou stravou, ale u nás poblíž se žádná nenachází ![]()
Jaký máš dnes plány? Asi si budeš užívat Terky, když jste se dlouho neviděly. Já mám dnes zase volnej den, manžel s malou je tradičně u tchyně. Sice to vypadalo, že ani neodjedou, měli oba rýmu, ale nakonec jeli. Ještě by mě tu nakazili ![]()
jani - já jsem se stravou ve školce docela spokojená, dobře jim vařej.
Dneska mám v plánu uvařit polívku, chlupatý knedlíky už máme a pak nevím. Přítel jde na noční, takže půjde po obědě spát. Asi půjdem s Teri na chvíli do parku na procházku. Ostuda se ještě válí v posteli a kouká na pohádky.Večer budu žehlit. Co máš v plánu ty, když jseš sama?