Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, když přijdu tak jdou všichni pryč ![]()
Zabzu - závidím výročí, my už na to nějak nemáme čas, dokonce jsme teď 11tého měli 3 výročí svatby a zapoměli jsme na to
Někam jít stejně nemůžeme kvůli Nice a nechávat ji furt babičce se mi nechce, protože ji kazí a krmí sladkým ![]()
Jani - jestli máš ráda česnečku s opečenýma kostičkama, tak balím a posílám
zabzu - krásně si užijte výročí, taky bych si dala nějakou večeři
saal - babičky jsou asi všechny stejný. naše mamka teda holky moc nekazí, ale tchýně dá Terezce všechno na co si ukáže ![]()
jani - Zuzanka je krásná bambulka
Tady na tý fotce vypadá starší, tam na těch je to ještě takový mimi
Ahoj holky, zase se hlásím po delší době…
Vidím, že se dady děje docela dost věcí, ale vůbec vás nestíhám číst ![]()
Já byla v pondělí na kontrole, všechno dopadlo dobře.Na další ultrazvuk jdu 14.11. snad už budem vědět co to bude. Pořád jsem nevěděla jestli to chci vědět, ale asi jo.
Dneska jsem asi poprvé cítila mimí, ale nejsu si jistá jestli to bylo ono…
Včera sme malovali dětský pokojík, jelikož nemáme potuchu co to bude, tak ho máme vymalovaný na oranžovo-modrý.
Večer vám dám do galerky fotku s bříškem a pokojík ![]()
Tak so loučím zachvilku odjíždíme k babičce.
Tak užívejte neděle a zabzulce pěkné výročí…
Jasr, gratulace k pohybům, člověk si to užívá, viď?
Mišu, tady na té fotce v metříku je Z učesaná a se sponečkou a v pěkným tričku, tak hned vypadá starší. Jinak je to pořád moje malý umuchlinkovaný miminko ![]()
Jdu nakoupit, tak doufám, že se pak holky ještě ozvete ![]()
Kde jste kdo? Vy mě snad chcete donutit abych šla něco dělat ![]()
Teď jsem byla ve sprše a koukám do zrcadla, ztmavly mi bradavky
Při kojení mi nepochopitelně zesvětlaly a teď konečně zase vypadají normálně
Za to břicho se mi zvětšuje závratným tempem, zeshora mi to tak nepřipadá, ale když mrknu do zrcadla, tak ![]()
zabžu
užijte si výročí!
kolikáté je? že jsem tak smělá ![]()
jinak holky hlásím, že v CaA mají ty těhotenské pásy, v Letňanech měli černý a tmavě hnědý ve třech velikostech za 250Kč
koupila jsem si černý, připadá mi trochu užší než ten na těhulkách, ale vypadá to dobře, zatím ho budu nosit pod a až časem navrch - ale nevyfotím vám to, protože naši si půjčili náš foťák na dovolenou
taky jsem si koupila tři trička (bílé, růžové, černé) v jednom obchůdku Tezenis? Jsou dlouhá, „vroubkatá“, levná a bez nápisů!
prostě jsem si tenhle víkend uděla radost
ZUZAJDO: to je krásný si udělat radost,že? Už toho máš docela dost koupenýho,já mám zatím jen halenku s kalhotama.Bříško roste, připá mi, že je to týden od týdne větší a větší…
Ale v tom CaA mají i krásný menšestráky, chystám se na ně…
jasr
no popravdě kromě toho pásu nic miminkovského ještě nemám, jen jsem si objednala těhu kalhoty na netu, ale ještě pořád nedorazily
ten kočárek jsme z pochopitelných důvodů odpískali
Jani - taky mi ztmavly bradavky a mám celý prsa protkaný žilkama.
Zuzi - udělat si radost a koupit si něco pěknýho je nejlepší lék na bolavou dušičku ![]()
Jasr - gratuluju k pohybům ![]()
Zabzo - zkoušela jsem ten stetoskop, šplouchá mi v bříšku a možná je slyšet i takový tlumený rychlý ťukání, to by mohlo být ono, tak to zkus a dej vědět, jestli něco slyšíš. naše mamka taky poslouchala a slyšela to co já ![]()
zuz: my kočárek máme vybraný skoro na 100%.Doufám, že bude dobrej…
Dala jsem foto do galerky, jestli chceš mrkni na můj pupík roste mrška ![]()
A co v noci spíš? Já už si nemůžu lehnout na bříško a tak ráda jsem na bříšku usínala…ale bude hůř!!
Jasr - máš moc hezký bříško
Já mimíse ještě mačkám i na břiše, ale asi už taky nebudu moct, už to dost tlačí. Dej odkaz na kočárek, ať se mrknem
Jasr - já teda nevím jestli je to ono, ještě ho budu šmírovat ![]()
mišu
ahoj, to je paráda s tím stetoskopem, asi ho začnu shánět … ačkoli …
Jasr
my máme taky kočárek vybraný, každopádně to bude inglesina