Poradna duly
Jana Čurdová
jo mávalo, ale pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. ale pomalu už to jde. Zase to neberu tak tragicky. Doktor neříkal , že by to bylo nějaké špatné. Tak se pomalu začínám těšit.
dost mě udivuje , že už všechny cítíte pohyby. Já to u prvního měla až někdy v pátém měsíci. Teď pořád čekám a nic. ![]()
budu muset nějak zlepšit tem metřík od Leničky, zatím se mi do toho nechce, protože mi to zase bude trvat dlouho a jsem z toho akorát otrávená.
Vypadá to nadějně, formule dojezdily, akorát že mě padá hlava na klávesnici. Půjdu si udělat těhu čajík a asi zalezu pod peřinu. tak pa pa, hezké sny, ne jako ty moje, na dnešek mě honila skupinka úchylů tmavé pleti ![]()
někdy jsou sny dosti zajímavé
tak dneska přeji jenom hezké , dobrou noc.
mišu
jaký těhotenský čaj piješ?
jinak já si taky plánovala po prvním trimestru začít cvičit
půjčila jsem si kvůli tomu v knihovně Fit maminku a naskenovala si stránky o cvičení
zaujala mě jóga, ale teď mám taky utrum
trochu mě vyděsily tady na diskuzi, některé holky jsou po amniocentéze i 14 dní doma
já v pondělí normálně zas pracuju
vcera me poprve prcek kopal, dopo i k veceru, dycky tak 3× po sobě, strasne zajímavý pocit, neska asi spí, jak se vcera unavil, HEHE
čau Zuzajdo, kceš můj recept z prave bylinkarské prodejny na těhu čaj? ![]()
jasně, chci recept!
jojo ve čtvrtek mi odebrali trochu plodové vody (3ml) - časná amniocentéza, první test byl negativní (down, edwards a ještě něco)
původně chtěli vzít vzorek placenty, ale neměli z čeho, prcek prý skoro žádnou placentu nemá ![]()
těžko říct, jestli se jim ta troška podaří zkultivovat na kompletní testy, jen doufám…
jinak zvažuju koupi kojícího polštáře, prý je dobrý i na spaní v těhu
předběžně jsem vybrala tenhle:
http://www.dracek.cz/DetailPage.asp?…
hlavně proto, že je k tomu
a náhradních kuliček a dva povlaky
nevíte o něčem lepším???
ZUZ - prosímte jaký je rozdíl mezi placentou a plodovou vodou? Já jdu zatím pro ten recept na caj