Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
23.10.06 08:13

zdruv holky!!!! jak se máte po ránu? vidím, že jste teda včera nezahálely a pořádně splkly :lol: včera jsme se měli fajn:) bylo to super, šli jsme se projít do lesa, tam trošku zabloudili :) a pak na pivko s kámošem a jeho holkou a večeři mi Viki udělal sám, byla to mňamka..no a pak taková klasika..narvala jsem se k prasknutí, ufon skákal jak šílenec, ale nebylo to kopání, spíš takové hemžení v břiše, tak jsme ho pohoupali :oops: :lol: a šli jsme spát.. takový normální den, ale při tom, jak jsme teď oba pracovně vytížení, to bylo fajn, že jsme pořádně spolu:)
mišu, tak ty prcka slyšíš? si musím ten stetoskop vyhrabat a použít, pak dám vědět..
jelčo čááááu, včera jsi to tady zase pořádně rozvířila koukám..rozdíl mezi plodovou vodou a placentou :lol: :lol: ty jsi prostě číslo..
zuzu, to je dobře, že sis dělala radost, všechno co Tě teď potěší je bezva, jen se udržuj v takové pozitivní náladě..bude dobře.
jdu makat.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.10.06 09:00

Čau matky!
Jeleno - tvůj dotaz na rozdíl mezi placentou a plodovkou mě fakt dostal! :wink: 8O

U nás nic nového, jen má Hanka rýmu a začíná trochu kašlat, takže to vidím, že od zítřka budem muset zůstat doma (dneska jsem ji ještě upíchla v jeslích).

Už asi fakt začíná zima - venku je zamračeno, nevím, kam budem chodit na procházky. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.06 09:09

JITI - se mi nesmejte, me to pripadá stejný ta plodovka a placenta :D
Takze to vajco ve kterým je mimi pod tebou je placenta?
 jel

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.10.06 09:20

zabzu -ten můj se taky furt hemží, je to zvlástí pocit.
Vy ste teda vyvádeli o víkendu :D My makali jak sroubci, do toho skučel pes (falešná brezost) a prndal tchán, fakt bezva sobota, hehe

• Citovat
  • Upravit
807
23.10.06 09:26

jelčo, no tak vidíš, už ho cítíš:)) to je fajn že?
hele, my jsme si jenom nelebedili, přes sobotu jsem tvrdě dýdžejovala:)))) takže včerejšek byl za odměnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.10.06 09:32

a ted sedis v praci? Co delas ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.10.06 09:46

teď se rozčiluju nad záhadou, jednomu klientovi byli odebrány služby a já nevím proč:)))
no a trošku se nudím, protože většinu práce už dělá kolegyně v zastoupení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.10.06 10:35

Ahojky :lol:
Zuzi - čaj mám od firmy Apoteke, je pytlíkový a jmenuje se Čaj pro těhotné ženy. Na sypanej jsem líná.

Zabzu - zkoušela jsem poslouchat ještě večer, když bylo úplný ticho, ale jen tam šplouchá ta plodovka :lol: Srdíčko neslyším. Zkus to.

Jelen - placenta je připlácnutá na stěně dělohy, je to kulatá placka a od ní vede pupeční šňůra k mimi. Super, že cítíš pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.10.06 10:41

mišu čauki, jojo, tak ten čaj mám taky..má se prý pít dvakrát denně, u mě je štěstí, když ho vypiju tak dvakrát týdně.. nebo třikrát:))) a je dobrý.
dneska je takový ospalý den, včera jsem ještě čučela na Superstar a pak jsme zalehli, no to byla komedie, fakt někdy nechápu, jak se tam ta děcka dostala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.10.06 10:49

Ahojky vy jste toho včera nakecaly, teď jsem se tím rozlouskala :D

Misu - ten čaj mám taky, ale nějak ho nepiji není čas nebo co :roll:

Tak já jsem taky čučela na superstár a můj oblíbenec Zbynďa mě nepotěšil :D vyl tam jak vlk :lol: Nejvíc se mi asi líbil ten poslední s tím šátkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.10.06 10:50

zabzu - mě se líbili poslední dva - Bára a David. Vydržela jsem ještě na Střepiny, ale bylo mi nějak divně, pálil mě celej spodek, měla jsem zimnici, myslela jsem, že se na mě chystá zánět močáku, ale už to naštěstí přešlo.
Těhu čaj zrovna stojí přede mnou v půllitráku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.10.06 10:51

Čau saal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.10.06 10:52

jelen - co bude dneska dobrýho? Já budu mít kuřecí řízek a brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.10.06 10:54

saal, čauki.. teda zbynďa byl teda šílený.. nejvíc se mi líbila Bára a ta malá holka, myslím Soňa, zpívala Pink, tak tu můžu..
mišu, včera mě tady občas pobolívalo břicho, asi to teď už bude normální, ale vyleká mě to..
no, jelčo, tak co dneska bude k jídlu? zajímá nás to:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.10.06 10:56

zabzu - mě břicho ani nebolelo, pálila mě pipina a nemohla jsem se vyčůrat, asi tam seděl Hopík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí