Poradna duly
Jana Čurdová
Jitutu
no proto nevěrnice
měj se pěkně a pak přijď písnout ![]()
Illenko no bodejť
buď tady s náma
my už si tě pohlídáme ![]()
Bré ránko holky, ďakujeme za privítanie ![]()
Ja som povodne zo severu Slovenska, ale bývame v Prahe… už vyše 4 roky…
Inak som si pozerala vaše fotky - samozrejme som si vás predstavovala inak, ako to tu už ktosi písal, ale aj tak ste kočky;o)))) a hlavne klarisa je ako prútik teda!!!
My sa máme fajn, okrem toho, že mi je stále blivno…:( pri prvom tehotenstve to bolo až do nejakého 20.tt, tak dúfam, že teraz to skončí skor.
Tož tak;o)
Stena - ahojky, nevolnosti až do 20 tt? Tak to je pěkně dlouho. A zvracíš nebo je ti jen blivno?
ahoj Steno
s těmi blivnovými stavy je mi tě líto, pár děučatek to tu taky mělo, teď už je to lepší prý…snad tě to přejde dřív než minule, do 20 týdne je to teda extrém ![]()
můžu mít ještě pár dotazů abych tě mohla doplnit do tabulky se vší parádou?
ráda bych tam doplnila následující:
to je vše ![]()
v prvom tohotenstve som blinkala aj 8-krát denne, bola som aj v nemocnici… preto sa snažím čo najviac držať
![]()
ale aj blinkám, a blivno mi je 24 hodín denne…
Jeleno - po pražsku neviem, držím sa stále slovenčiny;o)))
STENA - a prečo?? Víš, co, my tě tady s Jitkou naučíme brněnštinu, jo? ![]()
Steno - mě se slovenština strašně líbí, moje dcera se dokonce učí slovenský slovíčka, taky se jí to líbí ![]()
Dajano - máš SZ;o)
No, Lucky je teraz chudátenko moje…
von s ňou vobec nezvládam ísť a nemožem sa jej venovať tak, ako bola zvyknutá… kopec vecí prešlo na manžela…
Jeleno - sama počujem, že mi v češtine zostáva prízvuk a nehovorím všetko správne, tak čechom by to muselo trhať uši;o) tak sa tvárim ako národovec, hehe;o))))
MISU - tak sleduj, babko
(a závyď)
polévka: Moravská bramboračka
CO MÁM VYBRÁT? Vidím to na stehno s kašó ![]()
Steno nevím - řekni a víc takových slovíček, malá je z toho nadšená