Poradna duly
Jana Čurdová
Misunka - to nevadí jen můj názor, každý má svůj
Já měla taky furt strach aby Nice nic nebylo ![]()
Misunko - napsala jsem to špatně, co vím, tak v tom mateřským centru se dělají občas burzy a tam snad mají kromě oblečení i kočárky, tak to tam chci obhlídnout až nějaká bude.
ještě se voptám.
Hele, nemáte vobčas takový pnutí v břichu? Já dyz su treba skrčená a pak se narovnám, vsede v práci, nebo doma v posteli, tak se mi v brichu jakoby nátáhne sval, je to takovej pocit, takze se honem zase skrčím zpátky a pak se pomalu narovnávám, je to difný… pak to prejde.
Uz valím, pak si to přectu.
Romco - u nás se dělaj burzy v Domě dětí, ale nevím jestli i kočárky. zatím pa, jdeme ven. Co fotečka, nebyla by? ![]()
Jelena - mě poslední dny břicho pobolívá, ale tohle ne
Jenom když třeba kýchnu a jsem natáhlá tak mám v břiše trochu křeč, ale nějak se pohnu a je pryč ![]()
Misunka - taky bych šla ven, ale dítě ještě spí, tak musím počkat, mějte se pěkně ![]()
Misunko - fotečku - nějakou slušnou - musím najít, snad něco objevím ![]()
Mějte se krásně, mizím domůůůů ![]()
hmm tak se to tu vylidnilo koukám. tak zítra nebo nejlépe ještě dneska večer doufám ty tři osoby podaj hlášení jaký to bylo na gyndě ![]()
já zas mívám takový divný bolení když třeb smrkám hned ráno v posteli, tak to bolí až v břiše, ten tlak a musím opatrně nebo přestat a projít se a zasmrkat si až pak ![]()
tak pac holčiny, zase teda zítra no…
SAAL - jo to je presne vono!! Kdyz kýchnu, tak mě na chvilu chytne náká křeč do břicha, pak to prejde. Tak je to teda OK, jo?? Mám to pár dní…
sem si cestou koupila jahodový korneto a čokoládku MIlenu, namky nam.
Já bysem si tak dala ty perničky co mám pod sebou, jejdááá ![]()
tak čauec babinec
mno, spíš to vypadá, ze mám pod sebou nakakaný… než perníčky ![]()
Kde je Zabzulína?
Zabzulíně dělaj okna, tak stávkuje ![]()
Jelen - mě to bříško zabolí třeba když rychle vstanu. Taky jsem zhřešila, koupila jsem si větrník
, bude ze mě prase tlustý ![]()