Poradna duly
Jana Čurdová
jj taky by se mi líbila autosedačka jen na připnutí na podvozek, to by se mašírovalo
jen doufám že se tenhle kočík vleze do výtahu :-/
já chci domůůůůůůůůůůůůůůů užžžžžžžžžž
šmárjá, kombinovaný kočárky? Vodepínací podvozek? No mě klepne, co já chudera este musím šecko naštudovat…
[list:27541a2b5b]http://bd.lilypie.com/pi9up2.png
šmárjá, kočárům nerozumím, ty blbý tickery metrážní mi nejdou, se na to vyprdnu neska už fakt
![]()
helčo co ti nejde? si děláš metřík? asi kopíruješ špatnej kód.. na první stránce týhle dubnový diskuze je popis jak na ty metříky vyzrát tak to zkus tam načíst ![]()
jj musíš se toho ještě hodně učit ![]()
jj - zkratka pro JoJo
jakože souhlas
to mám od chytrýho manži ![]()
Jeleno - nic si z toho nedělej, taky ty kočárky trochu nechápu
, musím to ještě naštudovat, ale času dost, ne? My si takhle drahej nemůžem dovolit, ale teď jsme koukali v bazaru a našla jsem tam kočárek fakt jak novej, potah bez jediný chybičky, fleku, prostě vážně moc pěknej, a stál pozor
2500 Kč - pevnej podvozek, robustní kolečka do terénu i barevně se mi moc libil - oranžová se šedou - manža by ho nejdradši hned koupil
![]()
Holky, jak to budeme dělat, když budeme mít dubňátka, tak přece budou muset být ještě celou zimu v hlubokým kočárku a to už jim bude skoro rok, aby se nám tam vešly
a pak v roce na jaro koupit golfky?
Romco - já mám schovanej kočárek u kamarádky za 2000,–. V zimě už budou kdyžtak sedět, tak se vejdou.
My máme taky golfky Tako
,ale ty jsou lehounký a jsou super žádný problém s nima
Na zimu je k nim takový návlek na nohy a je polohovatelný, takže se mi tam malá vešla aj ve fusaku ![]()
Dáváš tam ten bb code? Ten musíš zamodřit myší, pak dát ctrl+c, najet zátky do diskuze, nahoře do nastavení a do podpisu to vložíš pomocí ctrl+v a dáš odeslat.