Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - pajduláci jsou výborní, jen by mohli být vidět napoprvé. Jak se to tobě, takovému PC odborníkovi může nepodařit napoprvé? ![]()
Jelena - a dáváš tam img na začátek a na konec, ale to by tam mělo být ![]()
Jelen - super, pěkný metřík takový veselý, jsi kousek za mnou aby jsi mě nedohonila ![]()
Jelen - héééézký
, ještě můžeš umazat všechno co je před img a za tím.
jeleno jukni zda máš kopírovanej ten BB code! to je důležitý…
romčo: to je parádní cena a kočík taky vypadá dobře, ježiš tak ho kupte ne? schováte ho u vašich a zapomenete na něj
taková šance už nemusí podruhý být…
no myslím že na zimu už hlubokej kočár nehrozí…to už bude sporťák ve kterým budou sedět…a budou chtít koukat ven a objevovat svět
žádný ležení neprojde ![]()
Daji - já budu dávat prcka určitě ještě do hlubokýho aby mu bylo teplíčko, přeci jen to bde ještě prdelka malá
umazáno
su praktik, furt se me nekdo ptal, jak su na tom, tak radsi udelám metrika, he
Jelen - zasloužíš si nějakou odměnu, přesně tak to má vypdat. Nemáš něco dobrýho v šuplíku?
Taky budeme co nejdýl v hlubokým. Hance jsem dělala sporťák až v 9m, protože to teprve začala sama sedět, dřív to na rehabilitaci nedoporučili. ani jí to moc nevadilo. Když teď vidím malý mimina v golfáčích, jak se tam přikrčují, tak bych těm matkám naflákala. ![]()
MISU - mám. Cereální sušenky, banánový lupínky a jeste náký sušenky. Ale jen se na to podívám, je mi blivno. Mám šílenou chut na perníčky, asi sežeru ty z toho mýho tickeru ![]()