Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
11.9.06 12:31

jů Illenko to by byla paráda :-) fotečku fotečku ;-)))

hele a nevadí to tak rychle na to vlítnout ;-) ?? věřím že ne, že tělíčko je prostě připravený a tak se zadařilo tak brzy, ale přeci jen, jestli nedostaneš vynadáno od gyndr???? jestli jo tak na něj vlítnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 12:32

teda ten můj je ale sprosták................... mi něco nedocvaklo a sem poznamenala na svou omluvu, ze je to ta „těhu demence“. A von mi na to napsal „nojo, těhu_demence potřebuje externí mozek“

vtipálek :D
jestli mysli ten jeho, tak se smeju ted já :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.06 12:32

ja taky slaba ale videt je hezky.....ale nechci si delat nejkay nadeje at nejsu zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 12:34

ILL - nadaný edostaneš depák, naopak!! Gyndr bude ščastná!!!! Ta moje se dycky radovala kdyz se mi to zpozdilo (a to sem brala antikoncepci), podle me je to uplne fuk, mozna sis akorát založila na dvojčata, ale jinak TO BUDE STOPRO ZDRAVÝ, nemá to na to vliv žádný pražádný, to mám zjistený, tak neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.06 12:35

no dr. nic nerikala jak jsem tam byla naposled na ult tak rikala ze uz je vse v poho…ja nevim…myslim ze to ani neni mozny tak brzo…i kdyz ono je asi vsechno mozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.9.06 12:35

Illenko - neboj, viděla jsem na fertility spoustu grafů, kdy se zadařilo hned první měsíc po neúspěšným těhu :lol: :lol: Tentokrát bude všechno v pořádku, uvidíš, tělo samo ví, kdy je na to připravený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 12:36

no prostě máš šikovnýho chlapa a ty seš hodně chytlavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.06 12:38

no uvidim zatim tomu neverim …uvidim jestli to dostanu…kdyztak tam za ni zas vlitnu ale az pozdeji aby kdyby to tam bylo uz me to rovnou potvrdila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.9.06 12:40

Já tady tak fandím, že mi popraskaly párky :( a včera, jak jsem tady blbla s tou fotkou, tak jsem vařila skoro hodinu vejce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.06 12:40

co je fertility??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.9.06 12:41

Co to tady čtu, šla jsem trochu poklidit a nakrmit dítko a takové zprávy :D :D
Illenko - moc gratuluji, to je super doufám, že ty čárky nelhaly :D ne že nám teď utečeš do května :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.9.06 12:41

Illenka - to je ten program, kam se zapisujou teploty do grafu www.fertilityfriend.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.06 12:46

ajo no je to anglicky tak tam stejne nic nenajdu :)..urcite nikam neutecu :) …ale myslim ze test je nejakej vadnej :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
11.9.06 12:49

hehe vadný testy neznám ;-)) jeslti tam je kontrolní aj testovací čárka tak vadnej není ;-)))))

Illenko vážně tomu začínám taky věřit, proč by to nešlo tak brzo? co by ne.....tělíčko je připravený, manžovi spermoníci taky makali jak fretky ;-) tak se třeba vážně zadařilo ;-)))

už se těším až půjdeš k doktorce :-))))) kdy se tam tak asi chystáš? za měsíc? to už určitě uvidí gestační váček na svém místě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
11.9.06 12:50

holky já asi začnu probírat ty věcičky asi :-))) dokud je teplo a dá se to prát a sušit venku. u našich. nebo myslíte že je na to brzo? vydrží to čistý ve skříni do dubna??? co myslíte?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí