Poradna duly
Jana Čurdová
Jelena - no už se těšíme, tedy ona tomu moc nerozumí, ale dárečky se jí budou určitě líbit ![]()
Misunka - zítra už sned bude na ni
Nemůžu se dočkat až půjdu konečně na ten ultrazvuk. Dnes se mi dokonce zdálůo, že mi řekli že se mimi nevyvýjí a musela jsem na potrat, asi se nedočkám
Misunka ty jsi z České Třebové
Včera jsi psala že v superstár bude nějaký debil od vás a podle popisu jsem usoudila, že to byl on ![]()
saal - přesně tak, to byl exot,co? Někdy ho potkávám
Kdy že ty to jdeš na utz? Já šla dnes kolem gyndy a měla jsem chuť tam vlítnout a řvát, že nutně potřebuju udělat utz, nebo se zblázním
![]()
já su neska náká líná… kolega se vrátil z dovči, he, tak sem na nej hodila veskerou prácu ![]()
MISU - me to taky pjekne sejri, na UZ jdu az 4/10, to je to NT vysetreni, mám z toho bobky uz ted, jestli tam vůbec neco je, jak to vysetreni doapdne atd…
Jelen - já už nejen že nepřemýšlím, jestli tam mimi ještě je, já už o tom silně pochybuju
příští čtvrtek to utz rozsekne
Misunka - já jdu 22 na kontrolu na gyndu tam mi dá průkázku no a asi na příští týden mě pošle na ten ultrazvuk
Při Nice jsem se třepala na každý ultrazvuk jak jsem měla strach aby bylo všechno v pořádku
Tehdá tam se mnou chodil manžel, teď to asi nevyjde protože bude muset být s malou a tu teda do ordinace tahat nebudu, ta by jim tam z toho udělala kůlničku na dříví ![]()
Ten od vás je pořádnej exot jsme se u toho s manželem řehtali
![]()
Jelena - kdy pošleš ty fotečku ![]()
Jeleno - určo tam něco je! Já mám po víkendu pocit, že snad ani těhu nejsu, ale vzhledem k tomu, že jsem dnes ráno nevlezla do žádné své sukně (a vyzkoušela jsem jich asi 6, těch volnějších), asi tam fakt něco bude. Není ale nad to se přesvědčit. V noci se mi taky zdálo, že se to nevyvíjelo a manžel čučel na prázdný UTZ. Asi ho radši do ordinace zavolám až budu vědět, že je to OK. Teda fuj, to jsou ale hnusné myšlenky, pryč s něma!!!
Jeleno, co máš dnes k obědu? ![]()
saal - tak to jdeš jen den po mě, to už snad nějak uteče. Já vím, že tady pořád skuhrám, ale šest týdnů je fakt hodně. Já mám s dr. domluveno, že může přítel jít se mnou, jenže ona s náma půjde i Teri, tak se zkusím zeptat, jestli ještě bude dělat ten vnitřní utz a když ne, tak se Teri půjde podívat taky. Kamarádka tam byla s 3 leto dcerou.
Holky, víte co mi Teri odpovídá na dotaz, co by chtěla? DVA KLUKY
Se z toho zblázním. Jo a od pátku jí musíme říkat ANNIE ![]()
ahoj holky jaky byl vikend??ja mam dnes uz 6 den spozdeni…strasne me laka si koupit test..jenze si myslim ze je to nemozny…
Illenko - 6 dní zpoždění, to už je na testování. Já jsem testovala 3. den zpoždění a bylo to tam! Asi do půl minuty!
nemerim…ale myslimze jsem ovu mela asi tak 24…bolelo me bricho a od te doby me boli prsa…