Poradna duly
Jana Čurdová
teda Jiti, fakt ??? ja su ze Zabin, ted uz ale Severan- na Lesne.
![]()
Dalif - mrkni na naši tabulku, tam jsou základní údaje. Najdeš ji v soukromých albech, strana 2 - Dajana a pak napiš Daje SZ, ona tě tam doplní ![]()
jo
mrknu na to pozdejc i napisu SZ, ale malej ma ted svoji dvacetiminutovku, toz chci umyt nadobi obema rukama… ![]()
Nasi ani M. rodice to jeste nevi, no su zvedava na reakce, ale ted ve st. M. odlita na 2dny do Anglie, toz zase otcostvi svalime na souseda
(pri Vitkove poceti byl v Bruselu, teda tam puvodni termin poceti odpovidal, ale dle UTZ ve 20.tydnu…no ale dr. rikal ze prvni termin je presnejsi, manzel ze jsem podplatila dr…ale vse jen z legrace, malej po narozeni kopie manzela,takze jsme usetrili na testu otcostvi za 10tis…;) ).
dnes jsem dostala tehu prukaz, no aspon vim, proc jsem byla posledni dobou tak unavena…
D
DALIF - no hádé, su vodjakživa z Lesné
Ale pred rokem stěhovacka na jih Brna.
DALIF - dej si bacha na tyhle srandičky kolem otcovství. Ty vis jak to je, ale chlapi sou v tomhle hrozně hloupí, a jestli jednou zaseješ semínko nedůvěry, časem si to třeba slízneš.. Nejdriv je to jako sranda, ale chlapovi casem zmizi usmev ze rtů… uz sem to jednou videla.
Ahojky tak zase pondělí ach jo ![]()
Jů nová maminka, to je super že se ještě rozrůstáme, DALIF doufám že s námi vydržíž a neutečeš nám ![]()
Jelena - ha ha odbarvená blondýna, jinak to mám trochu tmavší ![]()
Misunka - myslím že jsi psala, že to máš taky světlé na té fotce to máš ještě tu hnědou barvu nebo něco nového ![]()
saal - ahoj, já to normálně světlý mám, ale koupila jsem si blbou barvu, tak jsem do toho hodila aspoň melír, aby to nebylo tak tmavý ![]()