Poradna duly
Jana Čurdová
Klariso - tak číňanoněmec, jo? naše Teri se zase první rok ve školce zamilovala do vietnamce
jinak mala let zvladla … sice po nas furt lezla, nechtela bejt pripoutana … ale zvladli jsme to ![]()
Klariso - ale malá už měla nárok na vlastní sedadlo, ne? Nebo byla ještě připoutaná k vám?
ten chlapecek mel mamu Cinanku a tatu Nemce a Nikca ho naprosto zboznovala a myslim, ze to bylo vzajemny
… furt se museli drzet za ruce
… jinak Nikca je vubec vysazena na snedci typy … tady doma ma za nejlepsiho kamose napul Marocana ![]()
misunko - jojo, uz mela vlastni sedadlo … taky jenom letenka pro ni stala 9 000,– … to je des ![]()
Klariso - snědčí typy, to může vybrat i tady v Čechách, tady je tmavo dost ![]()
tak hocicky .. zatim se loucim, vyrazime ven … jinak vecer se urcite podivam i na dalsi pupicky
a ze bych tam pridala i ten svuj
![]()
Já vždycky přijdu když jsou všichni pryč ach jo ![]()
Misunka - pěkný kalhoty taky chcu takový ![]()
Holky vyfoťte aj hlavy
ať víme jak vypadáte, já vím jak vypadá Žabža heč ![]()
saal - já jsem tu, kalhoty mám od šikmookých, schválně hodně volný
Já si myslím, že vím, jak vypadá Žabža. Já si počkám, až sem tu hlavu někdo dá, pak se možná připojím. taky přidej pupík
Misunka - já se stydím a posílat jenom špek se mi nechce, ale možná se přemůžu, vyfrcnu a pošlu
Musím k těm ťamanům taky někdy zajít, jenže já se málokdy s tadyma dostanu ![]()
Hoky nevíte jaká je dobrá matrace jestli pružinová nebo pěnová
Chceme malé koupit novou velkou matraci do postele a nevím jakou ![]()
saal - tak to rozsekni, já si půjdu umýt hlavu, trošku si přimaluju obličej, abyste se nelekly a pak vám to sem hodím, šmankote, to se budu stydět.
Matrace jsme kupovali pružinový a jsou fajn, nemůžu si stěžovat.
tož su z5, eh, pošta hloopá.
Klarisa - jak ze letenka stála 9000? Smárja, to snad stála celá dovca ne?
![]()
Tak Nicollete jo? hehe, to zni jako ty náplasti proti kouření ![]()
Holky, tahle diskuze stojí za přečtení, se tady řehtám ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…