Poradna duly
Jana Čurdová
Jeleno, ja som mala tiez poporodne blues, ale po cca 5-6 tyzdnoch to preslo, ma to zhruba 70-90% zien. Laktacka je ovela horsia, fakt je ohrozene aj dieta aj matka, casto matka dieta zabije, je to hrozne.
Je mi luto tej baby aj toho chlapa…dufam, ze to dobre dopadne
jelčo čááu:)no, v práci už je to lepší, dneska tam ještě jdu podat inzerát na nástupkyni a pak se zase musím připravovat na ta debilní okna..
o víkendu tu ještě možná budu, ale pak tři dny nic.. ![]()
no, já právě žádné břicho nemám.. dycky jsem měla vysportovaný obrácený lavor..teď už trošku špek pod pupkem, ale je to zanedbatelné.. právě si říkám, kdy se vykulí ![]()
zabzu - jooo, ty ses ten stíhlej typ, no závyst veliká ![]()
Jaký vokna v práci, kuš? Si rikala, ze budeš mít dva týdny neshopenku (dovolenou), ne? Tak jakýpak pracováni, smankote
no, přiznám se, že jsem si nikdy na svou postavu nestěžovala ![]()
dycky jsem byla hubeňour, akorát teď mi asi ty břišáky znemožňují vykulit pupek..
no, okna mi budou příští týden vyměňovat!!takže strávím tři dny v koupelně, zatímco mi budou likvidovat byt..je mi blbě už teď .. jak teď pořád řvu, tak obrečím i tohle..
saal, ahojki, už je ti dobře?
hmm.chtěla jsem sem dát fotku pupku, ale fakt netuším jak na to..jsem takový počítačový dement..
Zabzulka - dalo by se říct, že je mi fajn, jenom včera jsem zase ráno trochu blinkala, ale jinak dobrý, ale musím být najedená jinak žádná sláva ![]()
Holky včera jsem četla jak jste si psali o těch seriálech, nechci být trapná ale dívá se některá na Elisu z Rivombrosy
snad se mi nebudete všechny smát, ale mě se to moc líbí a můj si dělá ze mě furt srandu jak se můžu na takovou blbost dívat
No a já u toho vždycky řvu jak urvaná jak je to krásný
Prosím nesmějte se mi ![]()
Zabzulka - to zvládneš. Nahrej ji někam do těch soukromých alb nebo do dubna to už umíš tam se na to můžeme podívat
No a jestli to nebudeš tam chtít na furt tak do těch soukromých alb udělej to tak jak jsem ti předtím napsala, já jsem to taky zvládla a jsem samouk ![]()
saal, ty jsi geniální
já už jsem fakt dementka..co bychom dělali, kdybychom tě neměli ![]()
je to v dubňatech, ale nesmějte se mi prosím, fotila jsem to před desíti minutami z mobilu:)
víš co? tu elisu sice nesleduju, ale vůbec bych se ti nesmála, protože já teď řvu u takových slaďáků taky.. naštěstí ne při brazilských telenovelách, to bych už šla na vyšetření ![]()
Zabzu - moc na té fotce vidět není, ale bříško za chvilku vykoukne. Já při Nice jsem měla nějaké bříško až tak v 5 měsíci, proto jsem teďka skeptická v tom sledovat jestli už je větší, protože je to strašně brzo
Já na telenovely taky nekoukám, jsou to blbosti, ale tohle je histotické a to já můžu a hlavně to má jenom 13 dílů a dnes je poslední. Ten hlavní hrdina je strašně krásný ![]()
žabžu bříško máš krásný ![]()
ahoj saal, tak snad tě ty blinkací dny zanedlouho přejdou úplně..už by bylo na čase…
za půl hodinky domů tak ještě dodělávám a loučím se. pac kočky
hezký víkend ![]()
žabžo tobě přeju abys to všechno zmákla a až to bude hezký tak z toho určitě budeš mít radost
uvidíš
to přežiješ ![]()
jasr - nevím, neozvala se a taky by mě zajímalo zda je teda v pořádku, ale doufám že ano.
tak pac
Ahoj holky..tak konecne patek
…MS jsem nedostala…jee kež bych je vubec nedostala …ale to byla asi velka haluz
…
Ahoj devcatka! Vsechny vas moc pozdravkuju! Vcera jsme se vratili z nadherne dovolone
… Koukam, ze mne tu snad ceka na precteni 100 stranek … to teda nevim, kdy to zvladnu
![]()
Zabzulka: nam menili okna pred mesice … tak uz jsem rada, ze to mam za sebou, ted nam pro zmenu rekonstruujou balkon, takze taky parada .. ![]()
Zabzulko, gratuluju uz k 12. tydnu
, a fotecka je super … neboj ono si brisko brzo vykukli
, mne v prvnim tehu tak kolem toho 15. - 16. tydne
, to mam snad i nekde doma na fotce ![]()
KLARISOOOO - zdááár, kde ste byli,jaxte se meli??? Recko??? Se chystáme, furt neco sháníme este
Jelco, byli jsme na Krete - Malia, mooooc se nam tam libilo
… byli jsme uplne posledni hotel v tom mestecku a byl tam pro nas rajskej klid
… i pocasko super … a hlavne jsem si poradne odpocinula a konecne i prestala hazet savle ![]()