Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1230
8.9.06 10:50

Jeleno, ja som mala tiez poporodne blues, ale po cca 5-6 tyzdnoch to preslo, ma to zhruba 70-90% zien. Laktacka je ovela horsia, fakt je ohrozene aj dieta aj matka, casto matka dieta zabije, je to hrozne.
Je mi luto tej baby aj toho chlapa…dufam, ze to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.9.06 10:52

jelčo čááu:)no, v práci už je to lepší, dneska tam ještě jdu podat inzerát na nástupkyni a pak se zase musím připravovat na ta debilní okna..
o víkendu tu ještě možná budu, ale pak tři dny nic.. :(
no, já právě žádné břicho nemám.. dycky jsem měla vysportovaný obrácený lavor..teď už trošku špek pod pupkem, ale je to zanedbatelné.. právě si říkám, kdy se vykulí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 10:53

zabzu - jooo, ty ses ten stíhlej typ, no závyst veliká :D
Jaký vokna v práci, kuš? Si rikala, ze budeš mít dva týdny neshopenku (dovolenou), ne? Tak jakýpak pracováni, smankote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.9.06 10:57

no, přiznám se, že jsem si nikdy na svou postavu nestěžovala :lol:
dycky jsem byla hubeňour, akorát teď mi asi ty břišáky znemožňují vykulit pupek..
no, okna mi budou příští týden vyměňovat!!takže strávím tři dny v koupelně, zatímco mi budou likvidovat byt..je mi blbě už teď .. jak teď pořád řvu, tak obrečím i tohle..
saal, ahojki, už je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.9.06 11:01

hmm.chtěla jsem sem dát fotku pupku, ale fakt netuším jak na to..jsem takový počítačový dement..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.9.06 11:03

Zabzulka - dalo by se říct, že je mi fajn, jenom včera jsem zase ráno trochu blinkala, ale jinak dobrý, ale musím být najedená jinak žádná sláva :D
Holky včera jsem četla jak jste si psali o těch seriálech, nechci být trapná ale dívá se některá na Elisu z Rivombrosy :oops: snad se mi nebudete všechny smát, ale mě se to moc líbí a můj si dělá ze mě furt srandu jak se můžu na takovou blbost dívat :roll: No a já u toho vždycky řvu jak urvaná jak je to krásný :oops: :oops: Prosím nesmějte se mi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.9.06 11:05

Zabzulka - to zvládneš. Nahrej ji někam do těch soukromých alb nebo do dubna to už umíš tam se na to můžeme podívat :D No a jestli to nebudeš tam chtít na furt tak do těch soukromých alb udělej to tak jak jsem ti předtím napsala, já jsem to taky zvládla a jsem samouk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.9.06 11:09

saal, ty jsi geniální :)) já už jsem fakt dementka..co bychom dělali, kdybychom tě neměli :)
je to v dubňatech, ale nesmějte se mi prosím, fotila jsem to před desíti minutami z mobilu:)
víš co? tu elisu sice nesleduju, ale vůbec bych se ti nesmála, protože já teď řvu u takových slaďáků taky.. naštěstí ne při brazilských telenovelách, to bych už šla na vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.9.06 11:19

Zabzu - moc na té fotce vidět není, ale bříško za chvilku vykoukne. Já při Nice jsem měla nějaké bříško až tak v 5 měsíci, proto jsem teďka skeptická v tom sledovat jestli už je větší, protože je to strašně brzo :D Já na telenovely taky nekoukám, jsou to blbosti, ale tohle je histotické a to já můžu a hlavně to má jenom 13 dílů a dnes je poslední. Ten hlavní hrdina je strašně krásný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 11:36

žabžu bříško máš krásný :-)))

ahoj saal, tak snad tě ty blinkací dny zanedlouho přejdou úplně..už by bylo na čase…

za půl hodinky domů tak ještě dodělávám a loučím se. pac kočky :-) hezký víkend :-)

žabžo tobě přeju abys to všechno zmákla a až to bude hezký tak z toho určitě budeš mít radost ;-) uvidíš ;-) to přežiješ ;-)

jasr - nevím, neozvala se a taky by mě zajímalo zda je teda v pořádku, ale doufám že ano.

tak pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.9.06 12:13

Ahoj holky..tak konecne patek :)…MS jsem nedostala…jee kež bych je vubec nedostala …ale to byla asi velka haluz :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.9.06 12:27

Ahoj devcatka! Vsechny vas moc pozdravkuju! Vcera jsme se vratili z nadherne dovolone :wink: … Koukam, ze mne tu snad ceka na precteni 100 stranek … to teda nevim, kdy to zvladnu :roll: :wink:

Zabzulka: nam menili okna pred mesice … tak uz jsem rada, ze to mam za sebou, ted nam pro zmenu rekonstruujou balkon, takze taky parada .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.9.06 12:36

Zabzulko, gratuluju uz k 12. tydnu :) , a fotecka je super … neboj ono si brisko brzo vykukli :wink: , mne v prvnim tehu tak kolem toho 15. - 16. tydne :wink: , to mam snad i nekde doma na fotce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 12:47

KLARISOOOO - zdááár, kde ste byli,jaxte se meli??? Recko??? Se chystáme, furt neco sháníme este

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.9.06 12:52

Jelco, byli jsme na Krete - Malia, mooooc se nam tam libilo :wink: … byli jsme uplne posledni hotel v tom mestecku a byl tam pro nas rajskej klid :wink: … i pocasko super … a hlavne jsem si poradne odpocinula a konecne i prestala hazet savle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí