Poradna duly
Jana Čurdová
jeleno, tak vis co? odteraz vzdy kym zacnem niekomu nadavat sa spytam teba ci chyba nieje na mojej strane
![]()
kkaktus: chyba není nikdy na tvé straně
vždycky je to vina někoho jiného ![]()
tak čo bude?
jdu se na to vyčůat
moj gyndr je na ultrazvuky nic moc, dokonca termin porodu urcuje podla prvych pohybov co sa uz nerobi ani v rusku.....
Napisali mi mail, ze si ma dovoluju upozornit na novinky…
tak som im napisala:
Dobry den, ja si vas take dovoluji upozornit, ze sem si temer pred rokem objednala u vas kalhoty rejoice, uz jednou jsem vam psala mail, vy jste se omlouval, ze chyba je na vasi strane, to bylo asi pred pul rokem…tak dekuji za skusenost a maily o novinkach si take muzete nechat.
S pozdravem ......
kkatus - tak to máš furt jeste dobrý, máti mé kámošky čekala dvojčata (ji a jejií švícu) a aby zjistili, co v brichu má, tak ji rovnou zrentgenovali ![]()
no vidis to dajana, ja som hovorila ze jelena je neprekonatelna
zase som uplny luzer ![]()
hehe jelena je prostě nej - hej hej hej! ![]()
holky trošku jsem se na tom wécku zdržela…zácpa je pryč
nejde spláchnout záchod tak radši prchám domů
hehe vtííííp ![]()
KKATUS - tak té slabý, to tě budou votravovat furt, já jim rovnou píšu NEVOTRAVUJTE S MEJLAMA!!
A zatím to dycky zabralo
![]()
mala by som ist zobudit juniora dat mu jest a ist s nim von…uz spi dve hodiny
tatko odisiel do sluzby…
ne, to není vtip, ty zas mazes ve 4 dom a nechás nás tady, mě kvůlivá tobě ujel bus, ated tu budu zase trčet a čekat na další, takze koukej zůstat ![]()
takze koncime?? mne sa moc nechce ho budit, ale potom zase nezaspi vecer… v noci mal chudak teplotu…tak sa budil.
já mazu za půl hodky, tak se du chystat, chodím uz jak těhotná - 3minutová cesta mi trvá deset minut, he
Tak caute vospolok. Jeleno, ked budes mat prcka, tak akakolvek aktivita ktora ti trvala 10 minut ti bude trvat pol dna
![]()