Poradna duly
Jana Čurdová
mišunko krásnej pupíček ![]()
u mě bříško ještě vidět není, ale i to předtěhu bíško není ploché
zjistila jsem že už mám nadutý podprsenky a navíc obyč podprda je mi děsně nepříjemná, nosím sportovní jakoby bolerko ale krásný, mám tři tak je střídám a je to lepší než podprda…
mišu aspoň to můžeš zamést
to tekutý bys musela vytírat
tak si vyber
hele to se stane…já naposled rozlila po celý předsíni vodu na kytky
šplouchlo to až na stěnu hehe
ještě že manža nebyl doma ![]()
tak skopčáka sem neska zvládla, byl milej a vybral nám sklad ![]()
Jinak doma průšvih, DAJÁÁNO, to jméno co sem vymyslela, neprošlo.............. a furt si dupe po tý svý Nicol, ma jebně ![]()
Jo a pro chlapa vymyslel Horácius, jestli se vobčas koukáš na Policie Las Vegas nebo Policie Miami jak se ten krám menuje, tak je tam jeden chytrej polda co se tak menuje. Je fakt piclej z tý telky ten můj chlap
![]()
no to já nedávno hodila po psovi vařečku, páč zlobil a co se nestalo, pes uhnul (samozřejmě) a vařečka udělala díru do nových dveří, jeste si toho můj chlap nevsiml, ale to pak bude mazec ![]()
Jo a taky tvrdě zapírám prohluben v garázových vratech, mi nedávno poskočilo trosku auto, he, a zabrzdila sem vo vrata a je tam lochna prohlá. Zapírám a zapírám. Si toho do tejdne všim a ted furt chodí kolem a vopakuje „to by me fakt zajímalo z čeho to je????“ a já: „tohle? Hm, tö je fakt divný ta díra, vůbec netuším“…
ježiš jeleno horácius jo? a pro holčičku amanda ne?
to ještě musíte dopilovat, snad ho to přejde.....bohužel u lístku se jmény už dneska musej být podpisy obou rodičů ![]()
hehe ten můj chlap myslím nechá ten výběr víceméně na mě
řekne který se mu líběj a zbytek už si myslím že je moje volba
ale nevím, to se může ještě změnit že jo ![]()
jé, si neska asi udělám tu krupičnou kaši, jestli najdu krupici, jenze to pak budu klustááááááááááááááááááááááááá
jeleno ty jsi čípek
se bojíš že by tě zmlátil za to?
to se od tebe dítě naučí a taky bude zapírat
hehe..
holky já přemýšlím si vzít půl dne volna…nějak mě to tu dnes neba
dlabu pomatlánku sýrovou, nam. Sem si koupila tuhle tu makrelu a nemuzu se dokopat ju sněst! je mi zle jen si spomenu, ze lezí v lednici ![]()
Co dybych si poridila náký vitamíny jódový????? Co vy na to?
mišunko cejcha?
kde sím tě???!!!! vždyť jsi krásně štíhlounká!!!! jéééé ty předsudky ty předsudky
moc krásný domeček ![]()