Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
8.9.06 09:07

mišunko krásnej pupíček :-)

u mě bříško ještě vidět není, ale i to předtěhu bíško není ploché ;-))) zjistila jsem že už mám nadutý podprsenky a navíc obyč podprda je mi děsně nepříjemná, nosím sportovní jakoby bolerko ale krásný, mám tři tak je střídám a je to lepší než podprda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.9.06 09:11

Chjo. rozsypat granko po celý kuchyni, to fakt umím jenom já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:14

MISU - si kup to tekutý granko, he, uz to dělaj jako sirup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 09:16

mišu aspoň to můžeš zamést ;-) to tekutý bys musela vytírat :lol: tak si vyber ;-) hele to se stane…já naposled rozlila po celý předsíni vodu na kytky ;-) šplouchlo to až na stěnu hehe :-) ještě že manža nebyl doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:17

tak skopčáka sem neska zvládla, byl milej a vybral nám sklad :D

Jinak doma průšvih, DAJÁÁNO, to jméno co sem vymyslela, neprošlo.............. a furt si dupe po tý svý Nicol, ma jebně :(

Jo a pro chlapa vymyslel Horácius, jestli se vobčas koukáš na Policie Las Vegas nebo Policie Miami jak se ten krám menuje, tak je tam jeden chytrej polda co se tak menuje. Je fakt piclej z tý telky ten můj chlap :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.9.06 09:18

Holky vydržte, bude panděro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:20

no to já nedávno hodila po psovi vařečku, páč zlobil a co se nestalo, pes uhnul (samozřejmě) a vařečka udělala díru do nových dveří, jeste si toho můj chlap nevsiml, ale to pak bude mazec 8O

Jo a taky tvrdě zapírám prohluben v garázových vratech, mi nedávno poskočilo trosku auto, he, a zabrzdila sem vo vrata a je tam lochna prohlá. Zapírám a zapírám. Si toho do tejdne všim a ted furt chodí kolem a vopakuje „to by me fakt zajímalo z čeho to je????“ a já: „tohle? Hm, tö je fakt divný ta díra, vůbec netuším“…

:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 09:21

ježiš jeleno horácius jo? a pro holčičku amanda ne? :lol: to ještě musíte dopilovat, snad ho to přejde.....bohužel u lístku se jmény už dneska musej být podpisy obou rodičů ;-)

hehe ten můj chlap myslím nechá ten výběr víceméně na mě ;-) řekne který se mu líběj a zbytek už si myslím že je moje volba ;-) ale nevím, to se může ještě změnit že jo ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:21

jé, si neska asi udělám tu krupičnou kaši, jestli najdu krupici, jenze to pak budu klustááááááááááááááááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:23

no to se změni, he, to si piš!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 09:23

jeleno ty jsi čípek :lol: se bojíš že by tě zmlátil za to? ;-))) to se od tebe dítě naučí a taky bude zapírat :D hehe..

holky já přemýšlím si vzít půl dne volna…nějak mě to tu dnes neba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:24

dlabu pomatlánku sýrovou, nam. Sem si koupila tuhle tu makrelu a nemuzu se dokopat ju sněst! je mi zle jen si spomenu, ze lezí v lednici :(

Co dybych si poridila náký vitamíny jódový????? Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 09:25

DAJ - pche, ho neznáš, je lepčí zapírat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.9.06 09:26

Tak to je moje cejcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 09:27

mišunko cejcha? 8O kde sím tě???!!!! vždyť jsi krásně štíhlounká!!!! jéééé ty předsudky ty předsudky ;-)))) moc krásný domeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí