Poradna duly
Jana Čurdová
jo, ale den pred odjezdem na tu Kretu jsem na netu nasla uplne sileny recenze na ten nas hotel … celou noc jsem kvuli tomu nespala, nervovala se … ale nastesti … my nemeli zadnej problem
… takze fakt super dovca ![]()
Klariso - ahooooj, to je fajn, že už je ti líp. Tak jste vyplavčený? ![]()
Zabzo - taky jsem u prvního měla takový, teď je to holt horší
, buď ráda, máš krásný bříško ![]()
Illenko - ahojky, třeba |MS nedorazí ![]()
klari ahooooj!!!
to je super, že jste se měli dobře..já bych taky vyfuněla hned..
DaJi, díky za pochvalu břicha
to už mi dlouho nechválil, hehe..ale furt tam nic není..říkáte tak kolem 15.-16. týdne? tak to je ještě čas, ale těším se ![]()
holky, já mám tak uřvané období..furt brečím..i když už někdy není důvod, fakt nevím, kdy to přejde..chjo
jsem teď na skok v práci, musím tu něco udělat a pak pofičím..
zatím pa
Misunko: ahooojky
, teeeda - musim ti pochvalit metriky
moc peknoucky
. Jinak vyplavceny jsme … fakt jsem rada, ze jsme nakonec jeli … Niki stravila ve vode asi 80% a zbytek na tanecnim parketu
… bylo tam plno prcku … takze ta si naprosto uzila
… dokonce tam i zbalila i jednoho 3,5 letyho Cinanonemce
… a jak se vroucne loucili
![]()
KLARIS - co je to cinanonemec? hehehe
Kde je Malia? Sever? Východ? Byla sem na Krétě uz 2× a secko se mi uz plete
)
Se chystáme asi potreti, nedám na krétu dopustit.
já chcu taky vypadnout.. doufám, že bude všechno v pořádku a vyrazíme do toho Rumunska za Drrrrákulou ![]()
klaris - a jak malá zvládla letadlo???
![]()
Jo, ona se menuje Nicol?? NEbo Nikola?
Ten můj chce jen Nicol, nic jinýho nece, sme se vcera dohadlovali, já ktěla Janu, hehe. stejne to bude kluk a asi Horácius....... ale to je na dlouhý vyprávění a na mašli ![]()
ZABZUlenka: helé, to jako s batohem, jo? Týjo, máš můj vobdiv....... jeste rekni, ze spát budete ve stanu a já padnu na zadek ![]()
nooo.. budeme spát v nějakém hotelu..ale nevíme jakém, jedeme jako obvykle naslepo, ale to je u nás normální
za normálních okolností bych to viděla na stan a tůry, ale vzhledem ke mě a taky, že bereme děcka, tak to bude spíš výlet za památkami a procházky..v Rumunsku je nádherně.. ![]()
Klariso - díky za pochvalu metříků
Tak jsem taky jednu fotku dala do dubňat, aby tam koťátko nebylo samotný ![]()
Dopoledne jsem si v sekáči koupila těhu rifle do pasu, docela dobrý, snad mi to přes zimu bude stačit.
jelčo, to se tááák moc nechce pracovat, že?
vydrž, bude líp..na mateřské ![]()
mišu, to je super, že jsi tam dala pupík.. holkyyy..dejte tam taky ty svoje špeky!!!!!!!!!! ![]()
Zabzu - ty jediná jsi byla upřímná a řekla jsi, že to je špek
![]()
Já už mám byteček jako klícku, ještě akorát zalít kytí, měla bych vyčistit akvárko
a chtěla jsem si udělat melíry, ale nechce se mi nic
Jelco - malia - sever Krety na vychod od Heraklionu
, jinak mala je Nikola … ale nekde do karty u doktora nam uz i napsali Nicollette
![]()