Poradna duly
Jana Čurdová
Jasr: já měla taky mykózu a dostala jsem na to tabletky na vkládání plus mastičku a je to už dobrý
neboooj, to přejde
hlavně že je to „jen“ mykózka ![]()
jdu se juknout do tabulky kdo kdy co a jak
takže:
Jiti, Klarisa a Jitutu32 jdou dnes na KO, držím pěstičky a koukejte přinést nějaký fotky bublísků ![]()
a taky musím pracovat lehce ![]()
zdar ženský! Tak jak je po víkendu? Sme jeste furt těhule? Já nák nevím jestli tam este neco mám, si pripadam jako simulant ![]()
MISU - jéé, ty seš kus baby pěkný. Mně pripadá ze sem te uz videla, nejsi ty náká hérečka třeba? ![]()
bysem sem vlozil taky nákou fotku, at se můzete kochat, ale nevim jak, nemám ji na webu, jen v souboru na PC.
Ahoj,
no konečně se to tady dneska trochu probudilo
.
Na kontrolu jdu až odpo, takže zprávy budou až kolem šesté, až se vrátím domů. Případné fotečky naskenuju zítra. Snídala jsem sladké a mám přinést moč. Tak doufám, že tam nebude moc cukru, snad se to zatím vstřebá. Když jdete na kontrolu odpo a máte přinést moč, máte ji od rána nebo to „realizujete“ až těsně před kontrolou. Já nevím, kde bych to od rána skladovala. V lednici?
Ahojky, já myslela, že vás všechny ranilo, když tady nikdo nebyl ![]()
Jelen - můžeš si ji nejdřív dát do soukromý galerky a z ní pak sem.
Ahoj Jiti - já mám jít příští týden taky až odpoledne, tak to šoupnu do ledničky
Jelen - hérečka taky někdy
. Ne, nejsem, jsem sociální pracovnice ![]()
MISU - smárjá, nejsi ty ta co mi pak odebere díte? Ze já sem rači tu fotku nevložím
![]()
Jelen - v klidu, mám na to sice diplom, ale nikdy jsem tu práci nedělala, nebaví mě to
ciao
rada bych se pridala, ale nevim nevim, jak zvladnu precist 267 stranek…zvlaste kdyz malej se zacina stavet a pruzkum je jeho napln dne…hlavne policky, supliky…
vic priste. D
toz nevim co napsat, su z Brna, baby je neplanovane stejne jako Vitek, no aspon nebude jedinacek a do prace se vratim driv jak za 6 let ![]()
bydlime ve 2+1 toz se nase rybicky ve 100l akvarku budou muset uskrovnit, pac fakt nevim kam dame kolibku-postylku…
a to jsme ted chteli malemu koupit odstrkovadlo…no leda povesit na strop…
co vic, su na materske- teda rodicovske dovolene a tesim se na zvys. pridavku, pac mame hypoteku, leasing…a neplanovane deti
![]()
napiste i vy neco vic… Jeleno odkud od Brna jsi ???
D