Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
8.9.06 10:10

Ksichtík odtajním možná někdy v budoucnu, až se někdo přidá. tak šup, holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 10:14

v poho..ksichtík po tobě nikdo nece ;-))) krom jelena ;-))))

no jo je fakt že umět se oblíkat dělá svý..mě by taky nikdo netypnul na cvaldu ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.9.06 10:17

Holky, já musím jít něco dělat, jsem si řekla, že to dneska zapnu, až uklidím a zase u toho sedím. No jo, nemám nad sebou bič, jsem sama doma 8) …fakt závislák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 10:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 10:22

mišunko upaluj a pak zase přijď ;-) bič jsem já ;-) :lol: šup šup mazej nebo to prásknu manžovi :lol:

já taky musím makat abych si mohla vzít ten půlden volna…uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.9.06 10:25

Jelen - to je přesný :lol: :lol:

Daji - už jsem tu zas :lol: :lol: 8) 8) , ale te´d už fakt vypínám. Čaute holky a kdybych vás už nechytla, tak pěknej víkend :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 10:28

MISU - měj se kotě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
8.9.06 10:29

pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.9.06 10:33

caute, zdravim z prace, dneska je tu vcelku klidek, ale zachvilu pride kolegyna a asi ju budem musiet pustit na PC. Mnzel si uziva radostne dopoludnie s juniorom-su u jednej baby a hraju sa, maju tam tortu :lol: :lol: a ja na nich makam heheh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.9.06 10:36

jeleno, citala som tvoj prispevok v diskusii o tej mamke co je v nemocnici, mas trochu pravdu, na „zapade“ sa vzdy matka hospitalizuje aj s detmi a je kontrolovana, u nas na to niesu vytvorene podmienky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.9.06 10:40

mišu, super bříško :)) to je ale zvláštní, já jsem byla tak naivní, myslela jsem si, že bříško začne růst jakoby odspodu, myslím, jak se děloha zvětšuje, tak to tam začne růst..ale vidím, že napřed začne vykukovat špíček pod pupíkem, co? :lol:
holky, jak se vkládá fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.9.06 10:42

Ahojky při pátku, konečně :D Včera jsem tu nebyla měla jsem moře práce, po tom čase co mi bylo špatně to tu vypadalo jak kdyby tu spadla bomba 8O
Misunka - opravdu nevím kde máš ty špeky :D , takové bříško mám taky a taky je to jen špek, ale už si ho někdy hladím jak kdyby to mělo být mimi :oops:
Jelena - jsem si všimla, že tě ty dvojčata uchvátila taky by jsi chtěla dvě mimi? :D :D
Nevíte jak dopadla Jasr s tím výtokem, jestli je to dobrý :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 10:45

kkatus - mám z toho divný pocit, jak ji chcou léčit bez dětí? To ji jen dopujou práskama? Casto po porodu zenská divne kouká na to mimino a chvili ji to trvá nez prilne, ale dyz sou od sebe daleko, tak nevím nevim jaká¨je uspesnost, no co nadelás no, snad to dobre dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.9.06 10:45

Zabzulka - musíš to mít, ale někde na internetu a je to stejný jako obrázky, vlastnosti a tam zkopírovat adresu no a potom vložit s IMG na začátku a na konci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.06 10:46

ZABZU - čáu mamko, zlobijou furt v práci? Uz más lepčí náladu? posli je do háje, vsak ses to ty kdo má vyhráno, ne? :)
Jakej máš pupek ty? Já mám vanu jak v pátým měsíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital