Poradna duly
Jana Čurdová
žabžo ale nepleť si to prosím tě s ksichtíkem nepěkným od narození
hehe…to na pohlaví dítěte nepoukazuje ![]()
čauves jelene, voči máš zelené. 50 kiláků jo? pááni to jsi rychlošnek ne? ![]()
hehe říká se toho spousta, někde to tu asi bude aj na emiminu…spíš si to pohlaví „spočítej“ podle nějakýho kalendáře - čínskýho nebo dle kalendáře od Dr. Plzáka voplzláka…někde hodně v historii dubňátek jsou odkazy
romčo páček
užij dne…
jeleno cos to sem dala sím tě? to je těhotná fenka co bude každou chvíli rodit ne???
nojo, sem k tomu původne chtela napsat Tady kcípla fena, ale pak sem si rikala, ze by se nekdo moh urazit, he
ále kulovajs, podle těch čínských kravin mi jednou vysel jasnej kluk a podle druhýho jasná holka, takze nevím furt
DaJi, no jo…to mě nenapadlo, to bude asi fakt tím mým ksichtem.. tak teď nevím, co to bude
podle čínského bych měla mít chlapečka.. podle plzáka taky, tak su zvědavá..
Romi, ahojki, užij si odpoledne..
jelen, ahááá..já jsem seriálový analfabet, vůbec nic jsem nesledovala, to až teď, když ležím na gauči, tak začínám vnímat, co tam jsou za obrázky ![]()
ále, bud ráda, ze si alfabet, já musím tydle kraviny secky sledovat kvůlivá tomu mýmu - je to televizní manijak. Já si treba nepustím telku tejden a je mi to u zadku, von ju musí mít furt pustenou, aj dyz je v jiným pokoji, zaskrtit!! ![]()
tož holky. zahrajem si něco?
třeba slovní fotbal?
pravidla. musí se to týkat miminek nebo těhotenství nebo prostě nějak jako zhruba tématu. a aby to bylo těžší tak to další slovo musí začínat na poslední dvě písmenka slůvka předchozího ju? začínám ![]()
zác pa